KORRES HAUL

  Διάβασε στα Ελληνικά      Read in English


Returning with a haul


Η επιστροφή της άσωτης blogger δεν θα μπορούσε να μην περιέχει haul και δη με προϊόντα από την ελληνική εταιρία Korres που υπερλατρεύει.
Ο Korres θα χαίρει πάντα της εκτίμησής μου κι αυτό επειδή δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ και βεβαίως επειδή είναι μία εταιρία που γνωρίζω από τα πρώτα της βήματα. 
Με άλλα λόγια, κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια...
Στο σημερινό Haul θα δεις προϊόντα που κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό (υπάρχουν μερικές εξαιρέσεις), φτιαγμένα με πολλή προσοχή και με μεγάλη φροντίδα προς το περιβάλλον.




Showergels



Είναι μερικές μυρωδιές που σε ταξιδεύουν σε στιγμές του παρελθόντος ή στα παιδικά σου χρόνια που τα φρέσκα, δροσερά, αυθεντικά αρώματα ήταν δεδομένα. 
Ο Κorres έχει βρει τη μαγική συνταγή για μαγικά νοητικά ταξίδια και την έχει εντάξει μέσα στις διάφορες σειρές με showergels που στην κυριολεξία σε σαγηνεύουν. 
Με συστατικά που κυμαίνονται απο 85 εως 87% φυσικά και με βιολογικά εκχυλίσματα, είναι σαφές ότι ήταν αδύνατον να αντισταθώ. 
Το αχλάδι-περγαμόντο μυρίζει τόσο δροσερά και ζεστά ταυτόχρονα που το κάνει ιδανικό για τα ζεστά μπάνια του χειμώνα.
Το αμπέλι Σαντορίνης, έχει μία πιο βαριά μυρωδιά, θα τολμούσα να πω λίγο ανδρική αλλά άκρως ελληνική και καλοκαιρινή. Το χρησιμοποιώ ακόμα διότι αν μη τι άλλο το καλοκαίρι στην Ελλάδα δεν τελειώνει ποτέ. Δεν συμφωνείς;

Nail Polishes 



Ειναι η πρώτη φορά που προστίθενται στη μεγάλη μου συλλογή βερνίκια του Korres και αναρωτιέμαι γιατί τόσο καιρό δεν είχαν την ξεχωριστή θέση που έχουν τώρα στο boudoir μου. 
To top coat είναι -χωρίς υπερβολές- το καλύτερο non toxic βερνίκι που έχω δοκιμάσει ποτέ. Στεγνώνει πάρα πολύ γρήγορα όλα τα layers και αφήνει μία απίστευτη γυαλάδα. 
Τα υπόλοιπα τρία βερνίκια τα βρήκα σε προσφορά και ήρθαν μαζί σε πακέτο. 
Οι nude αποχρώσεις (n.77 και n.40) είναι οι μόνες απο χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα περίπου ενώ ακόμα και η φούξια-ροζ απόχρωση (n.12) στα νύχια φαίνεται κομψή σε αντίθεση με άλλες αντίστοιχες αποχρώσεις που έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν από άλλες εταιρίες.
Επιβάλλεται να αναφέρω ότι η διάρκεια αυτών των βερνικιών σε συνδιασμό με το top coat της σειράς, διαρκεί στα νύχια μου περίπου 12 μέρες χωρίς ούτε ένα ξεφλούδισμα. 
Απλά μαγικά.

Make Up 




Αρχίζω με προϊόντα για τα χείλη και βεβαίως μάσκαρα ματιών. 
Το mandarin lip butter stick διαθέτει απαλό χρώμα, ενυδάτωση και προστασία από τον ήλιο (SPF 15). 
Εγώ έχω στην κατοχή μου το χρώμα purple και η σύσταση αυτού του lip butter με έχει βοηθήσει πολύ στο να ενυδατώσω τα πολύ ξηρά μου χείλη.
H mascara είναι βεβαίως η black volcanic minerals mascara (σε συλλεκτική συσκευασία), η οποία προσδίσει τέλειο όγκο και μήκος. Με τρίχινο βουρτσάκι και με έντονο μαύρο χρώμα ανήκει πλέον στις αγαπημένες μου. 
Το lipgloss ανήκει στη σειρά Cherry Lip Glosses και είναι η απόχρωση light pink n.11.
Ένα πολύ απαλό ροζ, ιριδίζον που αντανακλά πολύ το φως του ήλιου και χαρίζει μία πολύ υγιή όψη στα χείλη και ιδιαίτερα νεανική. Με βιταμίνη Ε και έλαιο από κεράσι ενυδατώνει εξαιρετικά. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που με ρώτησαν τι φορούσα στα χείλη (αν φορούσα). 





Ακόμη ένα γνωστό προϊόν του Korres, η Volcanic Minerals twist eyeshadow σε απόχρωση bronze. 
Τι να πω γι' αυτό το προϊόν που να μην έχει υποθεί από άλλες bloggers στο παρελθόν...
Πλούσιο σε χρώμα, ενυδατικό, ευκολόχρηστο και σε απίστευτη απόχρωση. Οι υπόλοιπες αποχρώσεις είναι ήδη στη wishlist μου.



Για το τέλος άφησα δύο προϊόντα που αποκτήθηκαν αργότερα αλλά εξίσου σημαντικά.
Πρόκειται για τη μονή σκιά από τη σειρά Sunflower & Evening Primrose Eyeshadow σε απόχρωση light pink (n. 62). 
To πρώτο πράγμα που θα παρατηρήσεις (όποια απόχρωση και αν διαλέξεις) είναι η διάρκειά της. 
Τη συγκεκριμένη τη φοράω στα βλέφαρά μου το πρωί στις 9 και μέχρι τις 9 το βράδυ είναι ακόμα εκεί. Επίσης, έχει εξαιρετική αποδοση και ιριδίζει αρκετά. Απλά ερωτεύσιμη. Προσδίδει στο μακιγιάζ μία φυσική λάμψη και είναι ιδανική για "non make up make up look".
To βερνίκι ανήκει κι αυτό στην παραπάνω σειρά και είναι στην απόχρωση pastel peach (n.36). Ένα απαλό ροδακινί, τόσο απαλό που ταιριάζει και σε εναλλακτικό γαλλικό μανικιούρ. Δεν κιτρινίζει και εννοείται ότι διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που προανέφερα για τα υπόλοιπα βερνίκια.


Όλα τα προϊόντα τα έχω αγαπήσει και τα χρησιμοποιώ ανελλιπώς. Σύντομα θα ανέβει και post με swatches και βεβαίως αναλυτικά reviews. 

Μείνετε συντονισμένες/οι!








17 comments:

  1. καταπληκτικές αγορές!έχω δοκιμάσει το αμπέλι Σαντορίνης και θα ήθελα να πάρω και την αντίστοιχη ενυδατική του!!!το pastel peach είμαι σίγουρη ότι θα το καταχαρείς!υπέροχες product φωτογραφίες <3 πολλά φιλάκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jazzaki μου σε ευχαριστώ πολύ! Να σε ρωτήσω όμως, το αμπέλι Σαντορίνης σου έκανε και εσένα λίγο βαρύ-ανδρικό ή ήταν απλά η ιδέα μου; Όχι ότι είναι κακό, αντιθέτως το λάτρεψα αλλά θα μπορούσε άνετα να μπει και σε ανδρική σειρά.

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Τι ωραίες αγορές! Να τις χαρεις περιμενουμε αναλυτικα ποστς
    Μαρια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Αναμένετε... :)

      Delete
  4. τι ωραία παρουσίαση/haul!!! Λατρεύω hauls.
    Θέλω να δω πώς είναι η σκιά που δείχνεις γιατί μου φαίνεται πολύ ωραία. Δεν έχω δοκιμάσει καθολου σκιες απο κορρε. Και τα βερνίκια φαίνονται καταπληκτικά. Βασικά όλα θα ήθελα να τα δοκιμάσω χχχαχα
    Ήθελα να σε ρωτήσω για την μάσκαρα που ακούω τόσο καλά λόγια παντού αν κάνει και για τις δικες μου αδύναμες βλεφαρίδες.. την προτείνεις; Τώρα χρησιμοποιώ μία της maybelline κάνει δουλειά αλλά εγώ θέλω όγκο.
    Φιλιά

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ <3 Και εγώ λατρεύω hauls γεμίζει το μάτι καλούδια χχααχα
      Η σκιά ειναι καταπληκτική, αν τύχει να βρεθείς σε σταντ του Κορρε να την δοκιμάσεις σίγουρα κι αυτή και τις άλλες αποχρώσεις. Τα βερνίκια είναι φανταστικά, νομίζω ότι απλά ερωτεύτηκα. Το top coat ομως κανει τη διαφορά. Οπότε αν πάρεις βερνίκι πάρε οπωσδήποτε και το top coat μαζί.
      Για την μάσκαρα τώρα... η συγκεκριμένη είναι τρίχινη και όχι πλαστική (όσες έχουν αδύναμες βλεφαρίδες επιβάλλεται να χρησιμοποιουν μόνο τρίχινες). Σου την προτείνω εννοείται, εκτός και αν έχεις σοβαρό θέμα που τότε σου προτείνω δερματολόγο. Και της Maybelline οι περισσότερες μασκαρες είναι τρίχινες. Αν θέλεις όγκο αυτή του κορρέ θα σε ενθουσιάσει, στο εγγυόμαι :)
      Φιλάκια

      Delete
  5. Ολες βρήκατε να παρουσιάσετε κορρε ξαφνικα; Τέλος πάντων το παρακάμπτω...
    Να τα χαρείς με γεια σου... αν και δεν μου αρέσει πολυ η εταιρια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eλευθερία δε γνωρίζω για πιο πράγμα μιλάς αλλά ο Κορρές είναι ελληνική εταρία όπως θα ξέρεις ήδη και είναι αρκετά καλή και εύκολα προσβάσιμη. Εγώ προσωπικά την εντάσσω στις καλύτερες 3 εταιρίες και παρουσιάζω αρκετά συχνά προϊόντα της. Αν και λες οτι δεν σου αρέσει θα σου έλεγα να της δώσεις άλλη μια ευκαιρία διότι όντως αξίζει. :)

      Delete
  6. Με γειά σου κορίτσι και καλώς όρισες...
    Τέλειο haul post..Korres = εγγύηση και αγαπώ τόσο τα προϊόντα μακιγιάζ αλλά και skincare και bath products. Σματς

    ReplyDelete
  7. Με γειά σου κορίτσι και καλώς όρισες...
    Τέλειο haul post..Korres = εγγύηση και αγαπώ τόσο τα προϊόντα μακιγιάζ αλλά και skincare και bath products. Σματς

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ Σοφάκι μου! <3
      Κι εγώ με Κορρέ είμαι κολλημένη άσχημα :P
      xoxo

      Delete
  8. τις twist eyeshadows τις έχω και γω κάτι αιώνες στη wishlist μου xD. κάποια στιγμή θα τους δώσω προτεραιότητα μου φαίνεται ειδικά μια που έχουν σε λαδί απόχρωση :) φιλιά :*

    ReplyDelete
  9. Τι ωραίο haul ρε, ζηλεύω! Είδες που σου έλεγα ότι είναι τέλειο το top coat; Μου το έβαλαν σε μανικιούρ το καλοκαίρι και λίγες ημέρες μετά πήγα και το αγόρασα από online φαρμακείο, τόσο πολύ μου άρεσε! Και τα βερνίκια τους πολύ καλά και έχουν όμορφα χρώματα! Αν και πλέον δε μου αρέσει το lip gloss, αυτά του Κορρέ είναι φοβερά, πολύ ωραία υφή και μυρωδιά! Από σκιές έχω την 66 pink και την 28 golden brown και επιβίωσαν και οι 2 από το πολύ πρόσφατο ξεκαθάρισμα που έκανα και λέω να αρχίσω να τις χρησιμοποιώ πάλι. Καλά τη μπρονζέ twist eyeshadow την έχω λιώσει, ειδικά το καλοκαίρι τη φορούσα συνέχεια!

    Φιλιά πολλά! :) x

    ReplyDelete
  10. Πολύ όμορφες οι αγορές σου! να τα χαρείς όλα κορίτσι μου!!!
    Όλο λέω να δοκιμάσω τις twist eyeshadows και κάθε φορά το ξεχνάω. Πολλά γλυκά φιλιά!!!

    ReplyDelete
  11. Τι ομορφο post! Και ο Korres αγαπημένος! Σε ευχαριστούμε για τα πράγματα που μας δείχνεις!

    ReplyDelete
  12. Αγαπάμε Korres! Υπάρχει γυναίκα που να μην της αρέσει έστω κι ένα προϊόν;! Πολύ ωραίες όλες οι αγορές σου. Θα συμφωνήσω σε πολλά όπως για τα βερνίκια, για τη σκιά σε μορφή στικ, για το lip butter και άλλα και άλλα... Φιλιά!

    ReplyDelete

Back to Top