SANTA IS HERE



Giveaway Time!
(Closed)

Η  Panthenols είναι μία από τις αγαπημένες μου ελληνικές εταιρίες, πολλά υποσχόμενη κι αυτό, επειδή όλα τις τα προϊόντα είναι εξειδικευμένα και προσεγμένα. Έχω δοκιμάσει πολλά και έρχεται και review σύντομα.


Σε συνεργασία λοιπόν με την εταιρία, θα δοθεί αυτό το υπέροχο και εορταστικό gift box σε ένα τυχερό/τυχερή!

Το κουτάκι περιλαμβάνει:

  • Gel καθαρισμού για το πρόσωπο
  • Ενυδατική κρέμα ημέρας
  • Ενυδατικό σέρουμ για πρόσωπο και μάτια


Τα βήματα πάντα απλά:

  • Γίνε μέλος στην παρέα του Miss Bella Bamba (με gfc -αν έχεις δυσκολία - απορίες ρώτησέ με)
  • Κάνε like στη σελίδα της Panthenols στο Fb παντώντας ΕΔΩ (σε πάει κατευθείαν)
  • 'Αφησέ μου ένα σχόλιο από κάτω λέγοντάς μου τι σου αρέσει να κάνεις τις γιορτές (λατρεύω να διαβάζω τις απαντήσεις σας)!




Ο Διαγωνισμός λήγει την επόμενη Κυριακή 20 Δεκεμβρίου! 

** Ο/η νικητής/νικήτρια, θα ανακοινωθεί στο ίδιο post μόλις λήξει ο διαγωνισμός, οπότε μείνετε συντονισμένοι :) 




Ευχαριστούμε τους Xορηγούς Επικοινωνίας του διαγωνισμού:

kerdiseto.gr 

mydiagonismoi.gr

ediagonismoi.gr

saveandwin.gr

diagonismos.gr


*** H νικήτρια είναι η Eύη (lieri)!!!
Συγχαρητήρια Εύη, περίμενω τα στοιχεία σου μέσω fb!

Ευχαριστώ όλους όσους λάβατε μέρος και μου στείλατε τόσο όμορφα μηνύματα! Να ξέρετε δεν τελειώνουν εδώ τα δωράκια και οι διαγωνισμοί! Μείνετε συντονισμένοι!!!



*** Αν η νικήτρια δεν καταφέρει να απαντήσει εντός 24ωρου, δυστυχώς θα κληρωθεί καινούργιος νικητής.
                                                                                                                        

234 comments:

  1. Μου αρέσει να στολίζω το σπίτι με αμέτρητα φωτάκια και κεριά, να κάνω βόλτες στην στολισμένη πόλη και να πίνω ζεστή σοκολάτα σε γραφικά καφέ! Καλές γιορτές κι ευχαριστούμε Ηρώ για το δωράκι! Φιλιά!

    ReplyDelete
  2. Μου αρεσει να στολιζω το σπιτι,να μαγειρευω για την οικογενεια μου κ να καθομαι αμετρητες ωρες μπτοστα στο τζακι!!Καλες γιορτες!!!

    ReplyDelete
  3. Αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ είναι, να είναι το σπίτι στολισμένο, να επικρατεί ησυχία και γω να κάθοοομαι στον καναπέ να τα κοιτάω πίνοντας το ρόφημα μου!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. να είμα με τους αγαπημένους μου ανθρώπους..

    ReplyDelete
  5. Μου αρεσει να βλεπω το στολισμενο σπιτι και πινω τσαι!!!

    ReplyDelete
  6. Μου αρέσει να στολίζω όλο το σπίτι με λαμπάκια και διάφορα στολίδια και ιδιαίτερα αυτά που είναι με φωτισμό και να φτιάχνω αμέτρητα γλυκά ώστε να υπάρχουν πάντα πάνω στο τραπέζι.Επίσης μου αρέσει πολύ να διαβάζουμε οικογενειακώς Χριστουγεννιάτικες ιστορίες δίπλα στο τζάκι!Αν χιονίζει κιόλας είναι πραγματικά παραμυθένιο γιατί ανοίγω τις κουρτίνες και κοιτάζω έξω.
    Facebook: Marina Xristoforou
    Gfc: Marina Xristoforou

    ReplyDelete
  7. Να βρισκομαι με την οικογενεια μου... Το σπιτι να ειναι στολισμενο κ να μοσχοβολαει απο τα γλυκα που φτιαχνουμε!!!fb Αγγελικη Αναστασοπουλου gfc aggeliki an

    ReplyDelete
  8. Λατρεύω να μένω στο σπίτι, να κάθομαι στον καναπέ με λιχουδιές δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, με αναμένα κεράκια και να λιώνω στις ταινίες! Πολύ χουχούλιασμα βρε παιδί μου <3

    Ευχαριστούμε για τον διαγωνισμούληη !! Σου εύχομαι μαγικά χριστούγεννα!!

    ReplyDelete
  9. μου αρέσουν οι μυρωδιές...κανέλλα,βανίλια,γαρύφαλλο,πορτοκάλι αλλά η μυρωδιά του κουραμπιέ με τρελαίνει περισσότερο από όλες τις άλλες!!! φανταστικό giveaway!!! πολλά φιλάκια Μπάμπι μου <3

    ReplyDelete
  10. ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!!! καλές γιορτές! gfc:Katia Pattinson

    ReplyDelete
  11. Να χαλαρώνω και να διασεκδάζω με την οικογένεια μου και τους φίλους μου! Α, και να μασουλάω, συνέχεια :-(

    ReplyDelete
  12. μου αρεσει να κοιταω τα παιδακια μου να χαιρονται με τα λαμπακια , τα δωρακια τους, με αναζωογονει,καθω ς και να πηγαινουμε βολτες στα καταστόλιστα μαγαζια!

    ReplyDelete
  13. θαυμάσια.....μου αρέσει να στολίζω το δέντρο μας παρέα με τα μωράκια μου που εντυπωσιάζονται από τα λαμπάκια...ευχαριστούμε πολύ
    καλές και όμορφες γιορτές..!!
    fb: Lydia Anastasiadou
    gfc: EUA BRAUN

    ReplyDelete
  14. Λατρεύω να μαγειρεύω κοθλουράκια, μελομακάρονα παρέα με την μητέρα μου καθως και το να παρακολουθώ λατρεμένες Χριστουγεννιάτικες ταινίες μαζί με την οικογενειά μου!! Καλές γιορτές :) :*

    ReplyDelete
  15. Μου αρεσει να στολιζω το σπιτιμου,να μαγειρευω για την οικογενεια μου και να βλεπω χαμογελα πολλα απο τα παιδια μου

    ReplyDelete
  16. Να φτιάχνω όμορφα γλυκάκια για την οικογενειά μου fb:Eleni Georgoulopoulou

    ReplyDelete
  17. Να χουχουλιάζω στον καναπέ κοντά στο τζάκι παρέα με αγαπημένα μου άτομα

    ReplyDelete
  18. Το αγαπημενο μου ειναι το στολισμα του σπιτιου!!! Λατρευω το δεντρο, τα φωτακια, τις καλτσες του Αη Βασιλη, τα παντα! Επισης, απολαμβανω να φτιαχνω χριστουγεννιατικα γλυκακια για την οικογενεια μου , να διαλεγω δωρα, ακομη κ να τους φτιαχνω χειροποιητα !
    Οπως καταλαβαινεις, τα χριστουγεννα ειναι η αγαπημενη μου εποχη του χρονου :D
    Fb: Tonia Syrt

    ReplyDelete
  19. Μου αρέσει να στολίζω το σπίτι μου,να ετοιμάζω γλυκά για τους αγαπημένους μου,ειδικά μελομακάρονα και κουραμπιέδες!Μου αρέσει που στολίζεται η πόλη σιγά σιγά,τα χριστουγενιάτικα τραγούδια!Και επίσης μου αρέσει να πηγαίνω εκδρομές με τον καλό μου στα <>! Ευχαριστούμε για τον υπέροχο διαγωνισμό!!!Καλές γιορτές!

    ReplyDelete
  20. να φτιαχνω γλυκα κυριως μελομακαρονα που ειναι τα αγαπημενα μου να καθομαι στο σαλονι διπλα στο τζακι και να ακουω χριστουγεννιατικα τραγουδια και να περνω ομορφες στιγμες παρεα με την οικογενεια μου fb Irini Alexopoulou

    ReplyDelete
  21. Μου αρεσει να φτιαχνω γλυκα και να περναω χρονο με τους αγαπημενους μου.
    Fb : Marilena Papazachopoulou

    ReplyDelete
  22. Λατρεύω το στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου και από φέτος θα αγαπάω περισσότερο τα Χριστούγεννα γιατί την παραμονή η κορούλα μου θα γίνει 1 έτους.Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία σε όλους!!

    ReplyDelete
  23. Να κάθομαι δίπλα στο τζάκι με την οικογένειά μου!
    facebook: Alkmini Mini
    mail: alkminipi@gmail.com
    Google Friend Connect: Αλκμήνη Πι.

    ReplyDelete
  24. Λατρεύω τη διαδικασία της προετοιμασίας του Χριστουγενιάτικου τραπεζιού, συμπεριλαμβανομένου του μαγειρέματος! facebook: Φωτούλα Ξανθοπούλου
    Google Friend Connect: Fotini Xanthopoulou

    ReplyDelete
  25. λατρεύω να μαγειρεύω και να φτιάχνω γλυκά μαζί με φίλους.φυσικά η κουζίνα γίνεται χάλια αλλά μόνο το γέλιο που ρίχνουμε φτάνει.γινόμαστε μικρά παιδιά!!!

    ReplyDelete
  26. να κάνω στην οικογένειά μου τα αγαπημένα τους φαγητά και πολλά δώρα!

    ReplyDelete
  27. μου αρεσει να στολίζουμε όλη η οικογένεια μαζί το δέντρο και γενικά το σπίτι.

    ReplyDelete
  28. να κάνω τον Αη Βασίλη μοιράζοντας δώρα στην οικογένειά μου.

    ReplyDelete
  29. να στολιζω το δεντρακι μου,να ανταλασσω δωρα με τα αγαπημενα μου προσωπα και να βγαινω εξω στις γιορτες να διασκεδαζω

    ReplyDelete
  30. μου αρεσει να κανω βολτες στη στολισμενη Αθηνα και να πηγαινω για ψωνια!! fb Irene Pddt gfc Mary_Mairoulaaa

    ReplyDelete
  31. Να στολιζω το σπιτι,με δικε ςμου κατασκευες-δημιουργιες,να φτιανω απειρα γλυκα και τα βραδια αφου βαλω την μικρη για υπνο,να απολαμβανω ενα ποταρακι κρασι διαβαζοντας ενα βιβλιο ΄γη βλέποντας μια ταινια

    ReplyDelete
  32. Στις Γιορτές μου αρέσει να πηγαίνω στα μαγαζιά να ψωνίζω δωράκια για την οικογένεια μου και φυσικά να πηγαίνω για μια μέρα και σε ένα spa ομορφιάς για να είμαι όμορφη και φρέσκια την ημέρα των Χριστουγέννων. Σας εύχομαι καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα !!!

    ReplyDelete
  33. Μου αρέσει να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου.Πάντα φτιάχνουμε με την γιαγιά μου γλυκά και μοσχοβολάει όλο το σπίτι.Με την μαμά μου στολίζουμε το σπίτι και αφού τελειώσω με όλα αυτά,έρχονται τα ξαδερφάκια μου στο σπίτι και τους διαβάζω παραμύθια. Καλές γιορτές!!!! Καλά Χριστούγεννα!!!!!!

    ReplyDelete
  34. μου αρέσει να χουχουλιάζω στο τζάκι με ζεστή σοκολάτα ή τσάι ! <3

    ReplyDelete
  35. Μου αρεσει να στολιζω το σπιτι,να μαγειρευω για την οικογενεια μου κ να καθομαι αμετρητες ωρες μπτοστα στο τζακι και να παιζω πολλα παιχνιδια με τα μικρα μου παιδια.ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΜΑΛΙΤΗ.FB=STELLA MALITI

    ReplyDelete
  36. αγαπημένη ενασχόληση είναι τα γλυκά και το στόλισμα...οταν είμαι στην κουζίνα και ανακατεύονται η μυρωδιές από το πορτοκάλι την κανέλα την βανίλια .τα καβουρδισμένα καρύδια η τα αμύγδαλα. Ναι μπορώ να το πώ ότι είναι η ποιο ευτυχισμένη μου στιγμή μοσχομυρίζει κυριολεκτικά το σπίτι και όταν φτιάχνω και το αρωματικό μου τσάι και το απολαμβάνω στην κουζίνα .η αίσθηση είναι μοναδική .Καλά Χριστούγεννα με χαμόγελο και υγεία .

    ReplyDelete
  37. Μου αρέσει πολύ να καθόμαστε με την οικογένειά μου όλοι μαζί στο ζεστό και όμορφα στολισμένο μας σαλόνι! Να συζητάμε, να βλέπουμε τηλεόραση και να απολαμβάνουμε υπέροχες οικογενειακές στιγμές! Ευχαριστούμε πολύ καλές γιορτές! fb: Ntia Dimitriou

    ReplyDelete
  38. Μου αρέσει πολύ να στολίζω , ειδικά τα φωτάκια το βράδυ τρελαίνομαι!!!!! Να φτιάχνω μελομακάρονα κ ginger μπισκότα!!!!!! Αγαπώ Χριστούγεννα! !!

    ReplyDelete
  39. Μου αρέσει πολύ να στολίζω , ειδικά τα φωτάκια το βράδυ τρελαίνομαι!!!!! Να φτιάχνω μελομακάρονα κ ginger μπισκότα!!!!!! Αγαπώ Χριστούγεννα! !!

    ReplyDelete
  40. Εμένα μου αρέσει ο φωτισμός από το δέντρο, να κάθομαι στον καναπε και να ονειρεύομαι :)
    Tελειος διαγωνισμός!

    ReplyDelete
  41. να στολιζω το δεντρο κ να μαγειρευω για την οικογενεια μου !!!fb vasiliki malapani

    ReplyDelete
  42. να στολιζω το δεντρο κ να μαγειρευω για την οικογενεια μου !!!fb vasiliki malapani

    ReplyDelete
  43. Μαζεμένοι όλοι οικογενειακά να λέμε βλακειούλες, να γελάμε και να παίζουμε χαρτάκι!!! Τρώγοντας και ακούγοντας μουσική!

    ReplyDelete
  44. στο Βολο εχουμε το εθιμο ανημερα των χρστουγεννων μετα την εκκλησια να μαζευομαστε οικογενειακα να τρωμε κοτοσουπα! επισης τρελλαινομαι για τα γλυκα που εφτιαξε μονο της πρωτη χρονια η κορη μου αν και 11χρονων !για δεντρο ακομα δε στολισαμε μολις γυρισουμε απο αθηνα τη τεταρτη

    ReplyDelete
    Replies
    1. gfc: efi karagrigoriou
      facebook: εφη καραγρηγοριου

      Delete
  45. Παντα τα χριστουγεννα μ αρεσει να ειμαι σε σπιτια φιλων η ακομα και στο δικο μου σπιτι με φιλους και να παιζουμε επιτραπεζια ... ειναι τελεια...!!! ευχομαι καλες γιορτες και σε σενα !!!

    ReplyDelete
  46. Τα Χριστούγεννα τρελαίνομαι και για το σπίτι αλλά και τις βόλτες στα στολισμένα καταστήματα αλλά και τις βραδινές εξορμήσεις!! Λίγο από όλα!!!!!! gfc Mary Samioti facebook: Mary Samioti

    ReplyDelete
  47. Να χουχουλιαζω στον καναπε βλεποντας χριστουγεννιατικες ταινιες τρομου!!! f/bname Simel Dimitriadi

    ReplyDelete
  48. Μου αρέσει πολύ να στολίζω και να καθόμαστε με την οικογένειά μου όλοι μαζί !!! facebook: k gfc Sofia Gilina

    ReplyDelete
  49. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΖ1

    ReplyDelete
  50. μου αρεσει να φτιαχνω γλυκα
    gfc:Ειρήνη Χριστοπούλου
    fb:Irene Chris

    ReplyDelete
  51. να τρωω μελομακαρονα :p

    ReplyDelete
  52. Να βοηθάω αυτούς που έχουν ανάγκη!!!
    FB & GFC: Iosif Grigoriou
    iosifgrigoriou@hotmail.com

    ReplyDelete
  53. Μου αρέσει να στολίζω το τζάκι με τα γατουλάκια μου,κοντά μου,κάνοντας τα πάντα ανάστα ο κυριος!χαχαχαχα.Να ανάβω το τζάκι να αράζω με καλους φίλους,γυρω του....
    Gfc:Nina Oxou

    ReplyDelete
  54. ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ

    ReplyDelete
  55. να τρωω μελομακαρονα

    ReplyDelete
  56. Προετοιμασια για τα Οικογενειακα τραπεζια, επιτραπεζια παιχνιδια, σινεμα, ανταλλαζουμε δωρακια, λεμε ιστοριες απο παλιοτερες γιορτες, καλουμε φιλους στο σπιτι... οτιδηποτε παρειστικο κ οικογενειακο!!

    ReplyDelete
  57. μου αρεσει να φτιαχνω χριστουγεννιατικα μπισκοτακια και να ακουω χριστουγεννιατικα τραγουδια!!!!!

    ReplyDelete
  58. Να πίνω ζεστές σοκολάτες και να μην κάνω τίποτα
    fb Anastasia Markopoulou
    gfc Anastasia
    email anastasia_ma@msn.com

    ReplyDelete
  59. Να πηγαίνω βόλτες στα μαγαζιά να περπατάω στα στολισμένα πεζοδρόμια,να μαζευόμαστε οικογενειακα και με παρέα φίλους στο σπίτι και να κάνουμε νόστιμα μελομακάρονα και κουραμπιέδες.
    Ευχαριστούμε
    Καλές γιορτές

    ReplyDelete
  60. μου αρεσει να περιποιουμαι περισσοτερο τον εαυτο μου! θελω να ειμαι λαμπερη στην εξοδο μου στο ρεβεγιον..επισης μου αρεσει να στολιζω το σπιτι κ να μαζευομαστε με φιλους για χαρτακι..τελος μου αρεσει να φτιαχνω κουραμπιεδες οπως καθε χρονο κ να μοσχομυριζει το σπιτι βουτυρο! αααα ξεχασα πως απολαμβανω να κανω κ να λαμβανω μικροδωρακια μεταξυ της οικογενειας μου.. GFC kai FB: Marianna Mania

    ReplyDelete
  61. ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΩ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ....
    GFC. ΑΝΝΑ ΠΛΑΤΙΔΟΥ

    ReplyDelete
  62. Σας ευχαριστούμε πολύ.Με την οικογένεια μου περιμένουμε αυτές τις μέρες για να μαζευτούμε με το σόι μας

    facebook:Maria Chrysafidou
    gfc:Maria Chrysafidou

    ReplyDelete
  63. ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ <3

    ReplyDelete
  64. ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

    ReplyDelete
  65. μου αρεσει να κανω βολτες στην Αθηνα που ειναι στολισμενη με τα φωτακια και να ειμαι με αγαπημενα προσωπα διπλα μου

    ReplyDelete
  66. Να χαλαρώνω και να διασεκδάζω με την οικογένεια μου και τους φίλους μου!
    fb: Σεβαστούλα ΝΤάκουλα

    ReplyDelete
  67. gfc: smpyrrr
    Μου αρέσει να βγαίνω έξω με φίλους γιατί είναι κάτι που το στερούμαι καθημερινά,να ψωνίζω μικροδωράκια για τους δικούς μου ανθρώπους και πάνω από όλα να ξεκουράζομαι και να χαίρομαι την ζεστασιά του σπιτιού μου!!!

    ReplyDelete
  68. ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

    ReplyDelete
  69. να είμαι με καλή παρέα.................. σε τζάκι

    ReplyDelete
  70. Μου αρέσει να στολίζω το σπίτι μου με πολλά φωτάκια και χριστουγεννιάτικα στολίδια,να φτιάχνω μπισκότα και σοκολατάκια και να χουχουλιάζω μπροστά στο τζάκι με ένα αρωματικό τσάι μήλο-κανέλα!

    ReplyDelete
  71. Μου αρεσει να στολιζω το σπιτι,να κανω τραπεζια για τους φιλους μου,να παιζω δημιουργικα με τον γιο μου ασπα χριστοφορου Facebook Stellina Xristou

    ReplyDelete
  72. Μου αρέσει να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου & καλούς φίλους και να διασκεδάζω μαζί τους!! Καλές γιορτές σε όλους!!! :)

    ReplyDelete
  73. Μου αρέσει να στολιζω το σπίτι,να ανάβω φωτάκια κ να χουχουλιαζω μπροστά στο τζάκι με τα αγαπημένα μου προσωπα...Καλές γιορτές με υγεία κ αγάπη!fb & gfc:vicky varsamou

    ReplyDelete
  74. Μου αρέσει να κάθομαι στο σαλόνι με σβηστά τα φώτα να βλέπω τα φωτάκια του δέντρο και να συνομιλώ με την αδερφή μου για το πως πήγε η χρονιά και πόσο όμορφη ήταν :)

    ReplyDelete
  75. Moy aresei na stolizo ta para pola dentra mou mesa Kai sthn aulh tou spitiou mou.

    ReplyDelete
  76. Μου αρεσει να στολιζω το σπιτι να ετοιμαζω φαγητα γλυκα και να ερχονται φιλοι και συγγενεις να περναμε ομορφα !!

    ReplyDelete
  77. Να παιζουμε επιτραπεζια διπλα στο τζακι!!!!!!!!!!!! fbname Anastasia Magenaki GFC Nat M

    ReplyDelete
  78. στολίζω τέλη νοεμβρίου για να χαρώ το σπίτι γιορτινό περισσότερο διαστημα , καλώ φίλους για φαγητό και φυσικά διαλέγω δωράκια για τα αγαπημένα μου πρόσωπα.

    ReplyDelete
  79. Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός και στο τραπέζι των Χριστουγέννων όλη η οικογένεια μαζί!!

    ReplyDelete
  80. Μου αρεσει να στολιζω το σπιτι να ετοιμαζω φαγητα γλυκα και να ερχονται φιλοι και να περναμε ομορφα

    ReplyDelete
  81. μου αρέσει να πηγαίνω με την κόρη μου και το σύζυγο όπου υπάρχουν δραστηριότητες για το παιδί... καλές γιορτές με υγεία!!!

    ReplyDelete
  82. Μου αρεσει να στολιζω το σπιτι να ετοιμαζω φαγητα γλυκα και να ερχονται φιλοι και να περναμε ομορφα

    ReplyDelete
  83. να χαζεύω εκπομπές μαγειρικής στην TV..να χαζεύω..γιατί δεν μπορώ να κάνω τέτοια γλυκά και φαγητα και κυρίως πολύ ξεκούραση!

    ReplyDelete
  84. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  85. Μου αρέσει να αφιερώνω ποοοοοοολύ χρόνο στη 2χρονη κόρη μου διαβάζοντας χριστουγεννιάτικα παραμύθια και ακούγοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Έτσι κι αλλιώς της λείπουμε αρκετά όλο το χρόνο λόγω δουλειάς και τώρα το ευχαριστιέται διπλά λόγω της εορταστικής ατμόσφαιρας!Aggeliki Stefa

    ReplyDelete
  86. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ !!!!!!!!

    ReplyDelete
  87. Μου αρέσει να στολίζω το σπίτι, να φτιάχνω γλυκά, να μαγειρεύω και να καλώ φίλους για να περάσουμε μαζί ευχάριστες στιγμές να ανταλλάξουμε ευχές και δώρα, να παίξουμε επιτραπέζια παιχνίδια, να δούμε κάποια ταινία 😊 να ακούσουμε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε 🎅 🎅 🎅 🎅 🎅 🎅

    ReplyDelete
  88. Βόλτες για ψώνια στη στολισμένη Αθήνα, να βγαίνω έξω για κρασί και χορό με τους αγαπημένους μου φίλους και να ...καταβροχθίζω κουραμπιεδάκια!!! :)))

    ReplyDelete
  89. στις γιορτές μου αρέσει να ξυπνάω χωρίς ξυπνητήρι και να απολαμβάνω τον καφέ μου στον καναπέ, αγκαλιά με την κουβερτούλ μου και με το τζάκι αναμένο!!

    ReplyDelete
  90. τις γιορτες πεθαινω να στολιζω το σπιτι και να κανω μελομακαρονα ειναι τα χαιλαιτ των εορτων!!!! για μενα αυτο ειναι η μαγεια... καθομαι καθε βραδυ και αναβω τα λαμπακια και χαλαρωνω τοσο ομορφο... <3

    gfc: avapimou

    ReplyDelete
  91. Τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου για μένα!! Πηγαίνω στα μαγαζιά και χαζεύω με τις ώρες,ψωνίζω,περνάω χρόνο με την οικογένεια και τραγουδάω όλη μέρα χριστουγεννιάτικα τραγούδια!!

    ReplyDelete
  92. Να πηγαίνω διακοπές σε χιονισμένα μέρη της Ελλάδας...

    ReplyDelete
  93. Καλά Χριστούγεννα...!!! hatzinaki@hotmail.gr

    ReplyDelete
  94. μαγειρεματα, δωρα, καρτες, στολιδια, βολτες με την οικογενεια, τα καλαντα, οι παιδικες φωνουλες, οι σχολικες γιορτες... Καλα Χριστουγεννα!

    ReplyDelete
  95. Μου αρέσει να αγοράζω δώρα, να κάνω πολλές βόλτες, να βλέπω ταινίες με αναμμένα κεράκια και ζεστή σοκολάτα...

    Καλές γιορτές ♥

    ReplyDelete
  96. Μου αρέσει να συνδυάζω ταξίδια με συνάντήσεις με φίλους!

    ReplyDelete
  97. μου αρέσει να είμαι με ανθρώπους που με αγαπούν και περνάω μαζί τους όμορφα!!!!

    ReplyDelete
  98. ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΕΝΤΡΡΟ ΥΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΙΣ ΣΚΑΛΕΣ ...ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ Τ ΑΜΙΚΡΑ ΚΑΙΜΕΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΛΘΥΚΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΑ !!! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !!!

    ReplyDelete
  99. βόλτες στην στολισμένη πόλη !
    gfc:ΜΑΡΙΑ

    ReplyDelete
  100. !! υπεροχο δβρο fb: βασίλης βελούδης

    ReplyDelete
  101. ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ

    ReplyDelete
  102. Από τότε που έγινα μαμά, τρελαίνομαι να γυρίζω με τον μικρό μου όλα τα Χριστουγεννιάτικα πάρκα και γενικά, να βολτάρουμε στην στολισμένη Αθήνα τρώγοντας γλυκά και πίνοντας ζεστή σοκολάτα. Ε... και ψωνίζοντας! :p

    ReplyDelete
  103. Στις γιορτές με ενθουσιάζει το φαγητό, όλα αυτά τα ωραία γλυκά, τα ψητά, οι πίτες... Καλές γιορτές!!!
    GFC & FB: Morfopoulou Maria

    ReplyDelete
  104. Στις Γιορτές μου αρέσει πολύ να φτιάχνω και συνεχώς να βελτιώνω την εορταστική διακόσμηση του σπιτιού!
    Ευχαριστούμε για τον υπέροχο διαγωνισμό!
    Καλά Χριστούγεννα!

    ReplyDelete
  105. Latrevw tis xristougeneies giortesss...Thn 24 pros 25 stis 12 tis nyxta egw kai kathe mellos tis oikogeneia mou valoume apo ena (kainourgio agorasmeno) aggelos sto dentro kai kanoume mia eyxi...Mexri to allo dentro (tou xronou) h eyki ginetee :) To pistevw..giati kai emeis eimaste apo ena magiko fairy world ...Kales giortes kai Magikes :)

    ReplyDelete
  106. fb: eleni vlachou
    gfc: eleni vlaxou elenir
    Όταν ήμουν παιδί περίμενα τις γιορτες πως και πως να μαζευτουμε με τους θειους μου,τα πολλα μου ξαδερφια σε ενα σπιτι,να φαμε,να παιξουμε χαρτια ως το πρωι :) και μην φανταστεις καποιο μεγαλο σπίτι,αυτες οι αυθαιντικές στιγμές έχουν χαρακτεί. <3

    ReplyDelete
  107. Να χουχουλιάζω στο σπιτι μου βλέποντας ταινίες,κυρίως χριστουγεννιάτικες,και να κάνω βολτούλες στη στολισμένη πόλη! fb:Μαρία Λόντου, gfc:maria lontou

    ReplyDelete
  108. Μου αρέσει να στολίζω το σπίτι με λαμπάκια και να διαβάζω ένα βιβλίο με μια κούπα τσάι κ την κουβέρτα μου..!

    ReplyDelete
  109. μου αρεσει ν στολιζω τ σπιτι να ακουω χριστουγενιατικα τραγουδια και ν φτιαχνουμε γλυκα μ τν οικογενεια μ

    ReplyDelete
  110. να χουχουλιαζω δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο με αναμένα φωτάκια!!! ελπίζω΄όχι τα δικά μου ...μόνο του δέντρου

    ReplyDelete
  111. Μ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΩ!!!

    ReplyDelete
  112. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΙΛΟΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΖΑΚΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΑΚΙ

    ReplyDelete
  113. να έρχονται φίλοι κ να καθόμαστε στο τζάκι!!

    ReplyDelete
  114. ΜΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ EVENTS.ΝΑ ΚΑΛΩ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΜΕ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. FB nikh rona.

    ReplyDelete
  115. μου αρεσει που φτιαχνουμε μελομακαρονα Gfc: Κάτια Σαφάκα

    ReplyDelete
  116. Μου αρεσει να φροντιζω τον εαυτο μου και να χαλαρωνω...και να περναω οσο περισσοτερο χρονο με την οικογενεια μου και τους φιλους μου στα ομορφα στολισμενα χριστουγεννιατικα σπιτια μας! :)

    ReplyDelete
  117. λατρευω τις βολτες στην στολισμενη Αθηνα

    ReplyDelete
  118. να μαγειρευω και να φτιαχνω γλυκα για τους δικους μου!EMAILtsapakidouemi@yahoo.gr

    ReplyDelete
  119. μου αρεσει να στολιζω το σπιτι και να φτιαχνω με τα παιδια μελομακαρονα και κουραμπιεδες

    ReplyDelete
  120. Λατρευω τον στολισμο του σπιτιου με χριστουγεννιατικα στολίδια καθώς και την μυρωδιά απο τα φρεσκοψημενα μελομακαρονα και κουραμπιέδες. Οι χριστουγεννιατικες εορτές είναι απο τις απαπημένες μου καθώς ολοι η οικογένεια και οι συγγενείς που ζουν σε διάφορα σημεία της Ελλάδας μαζεύονται σε μια πόλη ή σε ένα χωριό για να ανταλλάξουν τις ευχές και να υποδεχτούν όλοι μαζί την έλευση του νέου χρόνου. Πώς λοιπόν να μην σου αρέσουν οι γιορτές?? Ευχές μια νέα νέα δημιουργική χρονιά με υγεία, αγάπη και πολλά χαμόγελα!!!
    fb name Margarita Mits, e-mail m.margarita@hotmail.gr

    ReplyDelete
  121. μου αρεσει να στολιζω το σπιτι και να βγαινω στην αγορα να ειναι τα παντα στολισμενα!

    ReplyDelete
  122. Μου αρέσει αρχικά να βγαίνω για ψώνια και δώρα, να στολίζω το σπίτι σαν να μην υπάρχει αύριο, να τρώω όλα αυτά τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα χουχουλιάζοντας με τη κουβέρτα στον καναπέ βλέποντας χριστουγεννιάτικες ταινίες..

    ReplyDelete
  123. Να χαλαρώνω σπίτι παρέα με την οικογένεια μου

    ReplyDelete
  124. ffc deppy
    na pernaw xrono me filous

    ReplyDelete
  125. Περιμενω ανυπομονα τις ημερες των Χριστουγεννων,οχι για το στολισμο αυτον καθαυτον,αλλα για το γλυκο ημιφως που αποδιδουν τα χριστουγεννιατικα λαμπακια.Μου αρεσει το χουζουρι που προσφερεται εκεινες τις ημερες αλλα κυριως τα χιλιοειδωμενα εργα του Ντικενς κα. στην τηλεοραση!Καλες γιορτες! gfc+fb:Αικατερινη Ραπτη

    ReplyDelete
  126. Mου αρεσει να στολιζω το σπιτι και να βγαινω εξω με φιλους
    fb: olesia flegka

    ReplyDelete
  127. Μου αρεσουν πολυ οι βολτες τα Χριστουγεννα!!!!

    ReplyDelete
  128. Fb Αγλαια Σταθοπουλου

    ReplyDelete
  129. Μ αρέσει να κάνω βόλτα στα μαγαζιά και να παίρνω δωράκια για την οικογένεια!!! Αααααα και να τρώω κουραμπιεδες!!! 😁

    ReplyDelete
  130. Μου αρέσει να στολίζω το σπίτι και να παίρνω δωράκια!!!!!!!
    Καλές γιορτές σε όλους με υγεία αγάπη ευτυχία!!!!
    FB name:Μαρια Κωστη
    gfc:MARI KOS
    marikos21o@gmail.com

    ReplyDelete
  131. Ευχαριστούμε πολύ! Μ'αρέσει να χαζεύω τις στολισμένες βιτρίνες!!

    ReplyDelete
  132. Μου αρέσει να στολιζω το σπίτι να φτιάχνω γλυκά κ φυσικά να κάνω ψώνια!!!

    ReplyDelete
  133. Μου αρεσει να στολιζω το σπιτι και να εχω αναμμενα τα λαμπακια του δεντρου πρωι-βραδυ, να μυριζει το σπιτι χριστουγεννιατικα γλυκα αλλα πιο πολυ μου αρεσει να πηγαινω στα μερη μου να βλεπω ολους τους αγαπημενους μου!!!
    gfc alti_sta

    ReplyDelete
  134. Θέλω να περνάω τις γιορτές με τον ανιψιό μου που τον βλέπω σπάνια λόγω αλλαγής χώρας και είμαστε αυτοκόλλητοι από την ώρα που ξυπνάμε μέχρι την ώρα που κοιμόμαστε. <3

    ReplyDelete
  135. Μου αρέσει πολύ τις γιορτινές μέρες να τις περνώ με την οικογένειά μου και τους φίλους μας. Λατρεμένη συνήθεια αυτών των ημερών είναι το ξεφύλλισμα παλαιών άλμπουμ με φωτογραφίες και η απολαυστική παρακολούθηση παλαιών βιντεοκασσετών. Έτσι ολόκληρη η οικογένεια θυμόμαστε...νοσταλγούμε...γελάμε...
    συγκινούμαστε...και στο τέλος καταλήγουμε σε σφιχτές αγκαλιές και ζεστά φιλάκια. Τι πιο όμορφο; Αρέσει πολύ και στα τρία μου παιδιά...κι έτσι αυτή έχει καθιερωθεί ως μια οικογενειακή απόλαυση αυτών των γιορτινών ημερών που όλοι μας έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Ευλογημένες γιορτές!

    ReplyDelete
  136. να είναι το σπίτι στολισμένο να φτιάχνω γλυκά κ να κάνω ψώνια!!!
    andriadiotoy@gmail.com
    FB name:Ανδρια Διωτου
    gfc:ΑΝΔΡΙΑ ΔΙΩΤΟΥ

    ReplyDelete
  137. Στολίζω το σπιτι και μαγειρευω για την παρεα μου !

    ReplyDelete
  138. να τρωω μελομακαρονα καθε χρονο τα περιμενω ...αυριο θα παω να προμηθευτω την πεμπτη συσκευασια του κιλου μελομακαρονα χαχαχα

    ReplyDelete
  139. Τις γιορτές μου αρέσει να στολίζω το σπίτι και να δημιουργώ ζεστή ατμόσφαιρα και να βγαίνω βόλτες στη γιορτινή πολη!!

    ReplyDelete
  140. Μου αρέσει να καθόμαστε όλοι στο σαλόνι και να παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια!Ένα βράδυ μάλιστα κοιμόμαστε στρωματσάδα δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!
    gfc mkiriakou

    ReplyDelete
  141. Λατρεύω τα Χριστουγγεννα...απο την προετοιμασία .....μέχρι το τέλος των ημερων... εχω περισσοτερο χρόνο με τα παιδακια μου.... αλλαζει η ρουτινα... στολίζουμε παρεούλα...κανουμε χειροτεχνίες......γλυκακια και παίζουμε ωρες ατελιεωτες...κουκλες ή επιτραπέζια.... με μουσική χριστουγεννιατική...Δεν θα μπορουσα να μην τρελαινομαι γαι τις βολτες και τα μεγαλα τραπέζια με όλη την ευρυτερη οικογενεια...φιλους κια συγγενης.... λατρευω τα Χριστουγεννα!!!

    ReplyDelete
  142. Αγαπώ πολύ αυτή την περίοδο, γιατί γίνομαι και εγώ παιδάκι και περνάω πολύ όμορφες στιγμές με την οικογένεια μου!!!!
    Τα παιδάκια μου τρελαίνονται για βόλτες και έτσι πηγαίνουμε στο χωριό του άντρα μου στο βουνό,όπου υπάρχει χιόνι!!!!!!
    Και (δυστυχώς-ευτυχώς) τρώμε πολύ!!!!!!!
    Ευχαριστούμε πολύ για το τέλειο δωράκι!!!
    Καλές γιορτές με υγεία ♥

    GFC: Elena DimKarag
    Facebook: Elena DimKarag

    ReplyDelete
  143. Ευχαριστούμε πολύ για το δωράκι!!! Τις γιορτές λατρεύω να φτιάχνω γλυκά για τους αγαπημένους μου και μ'αρέσει πολύ που μπορώ και περνάω πολύ χρόνο με τους φίλους μου, το αγόρι μου, και την οικογένεια μου!! <3

    ReplyDelete
  144. Τα Χριστούγεννα λατρεύω να βρισκόμαστε οικογενειακώς περισσότερες ώρες μαζί, με τον άντρα μου και τα τρία παιδάκια μου, να φεύγουμε έστω για τρεις μέρες με τον κοινωνικό τουρισμό, αφού οι καλοκαιρινές διακοπές είναι απαγορευμένος καρπός τα τελευταία χρόνια της κρίσης για την οικογένειά μας. Ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο δωράκι, καλές γιορτές να έχετε, προπάντων με υγεία!

    ReplyDelete
  145. Βόλτες στην αγορά και κάποια ψώνια και φυσικά να τρώω μελομακάρονα!

    ReplyDelete
  146. Μου αρέσει να πηγαίνω με καλή παρέα βόλτες στα μαγαζιά για μικροδωράκια και μετά για καφέ και κουβέντα!

    ReplyDelete
  147. μου αρεσει να βολταρω ειναι ολα τοσο ομορφα αυτες τις μερες !!!! επισης να μαζευομαστε οικογενεικακα

    ReplyDelete
  148. στις διακοπες μου αρεσει να κανω βολτες στα μαγαζια και γενικα στη στολισμενη αθηνα και να πηγαινουμε σινεμα οικογενειακως! καλες γιορτες γλυκια μου!

    ReplyDelete
  149. Να ξεκουράζομαι και να τρώω τα χριστουγεννιάτικα γλυκά και λιχουδιές.

    ReplyDelete
  150. Μου αρέσει να στολίζω το δέντρο και να φτιάχνω γλυκά!!!
    fc: Vasoula Lianou
    gfc: Vaso Nafpaktos B

    ReplyDelete
  151. Είδα σε ένα site τον διαγωνισμό σου και τρελάθηκα με το δωράκι που χαρίζεις και ήθελα πολύ να συμμετέχω...Με την ευκαιρία βέβαια γνώρισα και το blog σου και διαβάσα αρκετά από τα άρθρα σου! Μου άρεσαν πολύ, πολύ καλή η δουλειά σου και έτσι να συνεχίσεις!!! Όσο για το τι μου αρέσει να κάνω τις γιορτές...είναι πολλά...Αλλά αυτό που πραγματικά απολαμβάνω είναι να περνάω χρόνο με την αδερφή μου και την οικογένειά μου...Να βλέπω τους φίλους μου και κάνουμε βόλτες στην στολισμένη Αθήνα...Και φυσικά το ΣΤΟΛΙΣΜΑ του σπιτιού!!! :)

    ReplyDelete
  152. εκδρομη στα χιονια !!!!οικογενειακα τραπεζωματα και πολλα λαμπακια !!!!χοχο

    ReplyDelete
  153. Επειδή επι πολλά χρόνια η διαδικασία είναι ίδια...σπιτι φαγητο συγγενεις θα ήθελα φέτος να έκανα κατι διαφορετικο! Να πηγαινα ένα ταξίδι σε μια άλλη χώρακαι να ζουσα καινουργιες διαφορετικες στιγμες...I can dream can't I? gfc:alada
    fb:Sandy Deuka

    ReplyDelete
  154. να μαζευόμαστε όλη η παρέα!

    ReplyDelete
  155. like
    sofia tsepa
    tsepasofia@hotmail.com

    ReplyDelete
  156. Να πηγαινουμε βολτες στα μαγαζια για ψωνια και να χαζευω τον στολισμο στις βιτρινες και στους δρομους!

    ReplyDelete
  157. Να μαζευόμαστε όλη η οικογένεια για φαγητό και να ψήνουμε κάστανα στο τζάκι!

    ReplyDelete
  158. Να στολιζω το σπιτι να κανω γιορτινα γλυκισματα (τρελενετε η κορη μου για μελομακαρονα και μπακλαβα),να πηγαινουμε βολτες να βλεπουμε στολισμενες βιτρινες...

    ReplyDelete
  159. Να χαζεύω τα φωτάκια στο δέντρο πίνοντας ζεστή σοκολάτα!

    ReplyDelete
  160. να φτιαχνω τα γλυκα και να μαζευομαστε ολοι η οικογενεια,,,,,,,ευχαριστουμε πολυ......καλες γιορτες

    ReplyDelete
  161. Τα Χριστούγεννα μ'αρέσει πολύ να κάνω βόλτες στην Αθήνα και να χαζεύω τα φωτάκια, τα στολισμένα δέντρα και τις υπέροχες βιτρίνες.... είναι μαγεία! Επίσης μ'αρέσει να φτιάχνω γλυκά και να μοσχοβολάει το σπίτι με γλυκές μυρωδιές! ΕπίσηςπΠάντα κανονίζω και καφεδάκι με τις φίλες μου για φώνια και διασκέδαση! Καλές γιορτές να'χουμε με υγεία και αγάπη! <3

    ReplyDelete
  162. Να χουχουλιαζψ στο σπιτι με τον αντρα της ζωης μου γιατι λογω δουλειας δεν τον βλεπω πολυ

    fb maria bartou

    ReplyDelete
  163. Μου αρέσει να στολίζω το σπίτι,να φτιάχνω γλυκά με την μικρή μου,να την πηγαίνω βόλτες με τα πόδια να βλέπει τις στολισμένες γειτονιές....Μπορώ να σου γράφω πάρα πολύ ώρα τι μου αρέσει στις γιορτές!Γενικά μου αρέσει όλο το κλίμα,όλη η κατάσταση!!!!!
    Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για το υπέροχο δώρο που μας προσφέρεις και σου εύχομαι καλές γιορτές με υγεία σε σένα και στους αγαπημένους σου!!!
    gfc:evie_lieri
    fb:Evi Pantelieri

    ReplyDelete
  164. να είμα με τους αγαπημένους μου ανθρώπους..

    ReplyDelete
  165. λατρευω που ειναι ολα στολισμενα και να κανω βολτεσ με τη κορουλα μου με τα σκουφακια μασ τα αγιο βασιλιατικα και να βρισκομαι με την οικογενεια μου!!!ευχαριστουμε πολυυυυ...καλεσ γιορτεσ!!!!

    ReplyDelete
  166. Τις γιορτες,μου αρεσει να πηγαινω βολτες με αγαπημενα προσωπα και να βλεπω τη στολισμενη Αθηνα!!

    ReplyDelete
  167. Μου αρέσει να κάνω βόλτα στη στολισμένη πόλη και να στολίζω το σπίτι με πολλά φωτάκια και στολίδια!!

    ReplyDelete
  168. Αυτό που μου αρέσει να κάνω στις γιορτές είναι να πηγαίνω με τα παιδιά μου στο παγοδρόμιο!Το λατρεύουμε ολοι!Μετα σειρα εχει και λιγο ποπ κορν φυσικα :)

    ReplyDelete
  169. Μου αρέσει να στολίζω το σπίτι,να φτιάχνω νόστιμες λιχουδιές για την οικογένειά μου και να μαζευόμαστε όλοι μαζί να χαιρόμαστε την εορταστική ατμόσφαιρα!!!Ευχαριστούμε πολύ για τα όμορφα δώρα!!!Καλές γιορτές!!!gfc/fb:Κρυστάλω Σταμάτη

    ReplyDelete
  170. τι καλυτερρο να εισαι με οικογενειακα στο σπιτι και με φιλους για παρεα καλες γιορτες με υγεια
    gfc George Hamalidis

    ReplyDelete
  171. Μου αρέσει να βολτάρω στις βιτρίνες με τα αδέρφια μου και να διαλέγουμε δώρα για όλη την οικογένεια!!!
    gfc: Chrisanthi Gatidou
    Fb: Χρυσάνθη Γατίδου

    ReplyDelete
  172. Μου αρέσει πολύ να διαβάζω και να βλέπω χριστουγεννιάτικες ταινίες!
    fb:ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ
    GFC: Βάσω Α.

    ReplyDelete
  173. ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ Κ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ..
    fb:ΛΙΤΣΑ ΑΡΑΠΗ
    GFC:eyaggelia arapi

    ReplyDelete
  174. Να χαλαρώνω και να διασεκδάζω με την οικογένεια μου
    FB Georgios Papadimitriou

    ReplyDelete
  175. Λατρεύω να μαγειρεύω κοθλουράκια, μελομακάρονα
    Fb Lena Zafiri

    ReplyDelete
  176. Πολλά κεριά, τζάκι, απαλή μουσική και ζεστό αρωματικό κρασάκι στον καναπέ!! Στιγμές ήρεμης και ζεστής σπιτικής θαλπωρής!!!

    ReplyDelete
  177. Να μαγειρευω για την οικογενεια μου και τους φιλους μας

    ReplyDelete
  178. Μου αρέσει να στολίζω το σπιτι,να κανω βόλτα στην στολισμένη πόλη μου,να φτιαχνω γλυκά

    ReplyDelete
  179. Μου αρέσει να περνάω υπέροχες στιγμές με την οικογένεια μου που αποτελείται απο 12 άτομα.. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστω από το να περνάς τις γιορτές με αυτούς που αγαπάς και σ αγαπούν.. Καλή τύχη σε όλους και καλές γιορτές......

    ReplyDelete
  180. Φαί μέχρι σκασμού,κρεβατι με ζεστές κουβέρτες, και χριστουγεννιατικες ταινίες!!!

    ReplyDelete
  181. Μου αρέσει να στολίζω όλο το σπίτι και να φτιάχνω γλυκά με την κόρη μου.Να είμαι μαζί με την οικογένειά και τους φίλους μας και να χαιρόμαστε την εορταστική ατμόσφαιρα.Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία.

    ReplyDelete
  182. να φτιάχνω γλυκά με την μικρή μου αδερφή, στο στολισμένο σπίτι :D

    ReplyDelete
  183. Βόλτες με την οικογένεια και pc gaming.
    fb: greekgastone

    ReplyDelete
  184. Μου αρεσει να ειμαστε ολη η οικογενεια μαζί και να περναμε ομορφα!!

    ReplyDelete
  185. Να είμαι με αγαπημένα πρόσωπα γύρω από το ίδιο τραπέζι, το οποίο έχουμε ετοιμάσει με πολλή αγάπη, να διαβάζω βιβλία, να παίζω επιτραπέζια, να πίνω κρασί σε ένα ζεστό δωμάτιο με καλή παρέα, να ξεκουράζομαι, να βολτάρω...
    gfc: Έμη
    fb: Emi Moutzouri

    ReplyDelete
  186. Να φτιαχνω γλυκα με τις κορες μου!!!!!!!!!!!!! gfc Nat M fbname Anastasia Magenaki

    ReplyDelete
  187. Να περναω καλα γιατι η ζωη ειναι λιγη!!!❤❤❤
    facebook:Aγγελικη Μουδρακη

    ReplyDelete
  188. να βλεπω χριστουγεννιατικες ταινιες με την οικογενεια

    ReplyDelete
  189. Ερχονται οι πιο όμορφες μέρες... Ίσως μαγικες! Έξω μυρίζει τζάκι, μυρίζει χειμώνας - όλη η ατμόσφαιρα μυρίζει γιορτές.... Λατρευω το άρωμα των Χριστουγέννων - ένας συνδυασμός από πευκοβελόνες, πορτοκάλια, τα γλυκά με μέλι και ξηρούς καρπούς και μια πρέζα τσουχτερό κρύο... Καλαθη, γεματο με φρούτα.... Μυρωδιές από ζεστο τζακι... απαλοτητα... ομορφια.... Στολίζεται, λάμπει! Ο Αη Βασίλης είναι παντού...! Ο ανεξάντλητος άγιος, για μικρούς και μεγάλους! Για πλούσιους και φτωχούς.... για καλούς και κακούς! Στη πόρτα χτυπαει το αίσθημα της ευτυχίας... το μυαλό γεμιζετε με ευγένεια... Μονο υπέροχα πράγματα, που έρχονται, που θα ζήσουμε, που θα αφήσουν ένα σημάδι στην καρδιά μας - για το καλο που υπαρχει και για πολλή αγάπη .. Καλές Γιορτές! Υγεία, ηρεμία και ευτυχία για όλους! - ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για το ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ <3

    ReplyDelete
  190. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! Μου αρέσει να βρίσκομαι με την οικογένειά μου και να περνάμε ευχάριστα. Καθώς επίσης και το πρωινό καφεδάκι διότι είναι η μόνη απόλαυση που μου έμεινε.

    ReplyDelete
  191. Στις γιορτές μού αρέσει να μαζευόμαστε οικογενειακά και να τρώμε γύρω από ένα γεμάτο τραπέζι με χαρούμενη διάθεση. Χρόνια πολλά κι ευχαριστούμε για το δώρο.
    gfc: Hope Hopkins

    ReplyDelete
  192. Μου αρέσει να στολίζω το σπίτι και να φτιάχνω την βασιλόπιττα! Ευχαριστούμε! Καλές γιορτές! GFC: phaos - Facebook: Πετρούλα Φιλίππου

    ReplyDelete
  193. τις ομορφιες οικογενειακες στιγμες χαλαρωσης! ευχαριστουμε πολυ για το υπεροχο δωρο!!!καλες γιορτες!!! ☺️
    gfc -fb magdalene volonaki

    ReplyDelete
  194. latreuw ta trapezia me filous kai oikogeneia

    ReplyDelete
  195. λατρεύω να υποδέχομαι στο σπίτι όλα τα ανεψάκια!
    gfc, fb: Antigoni Mantsiou

    ReplyDelete
  196. Φέτος είναι ιδιαίτερα αυτές οι γιορτές , γιατί έχουμε νέο μέλος στην οικογένεια.... Ο μπέμπης μας είναι 3 μήνων. Με την κόρη μου , που τον άλλον μήνα γίνεται 5 χρονών στολίσαμε το δέντρο μας, φτιάξαμε κουλουράκια, μελομακάρονα και στείλαμε σε όλους χριστουγεννιάτικες κάρτες , που φτιάξαμε μόνες μας.... ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

    ReplyDelete

Back to Top