HOW TO: STRAIGHT & SLEEK HAIR



Let's find out how



Αυτό που λάτρεψα περισσότερο στην τελευταία επίδειξη μόδας της Victoria Beckham, ήταν το sleek hair look που υιοθέτησαν τα μοντέλα της. Ίσιο και αψεγάδιαστο, τρίχα να μην πετάει πουθενά και εγώ να τρελαίνομαι και να αναρωτιέμαι "Μα πώς το κάνουν αυτό;".



Και όχι, δεν είναι κοκκαλωμένα, αγαλματάκια ακούνητα αλλά αντιθέτως η κίνηση των μαλλιών είναι πλούσια και ελαφριά. Η υφή της τρίχας μοιάζει σα σύννεφο και εγώ βλέποντάς αυτό το θέαμα νοιώθω τα ηλεκτρισμένα από την υγρασία μαλλιά μου να φτιάχνουν πρωτομαγιάτικο στεφάνι.

Έψαξα όμως και έμαθα, ποια είναι τα τρικς που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις και εσύ τόσο sleek look αλλά και να το διατηρήσεις (έστω για τις υπόλοιπες δύο, τρεις ώρες που θα είσαι εκτός σπιτιού,που θα πίνεις το κρασί σου και θα κάνεις εντύπωση). 


Steps

1
Επένδυσε σε ένα σεσουάρ μαλλιών με ιονιστή. 
Μόλις λούσεις τα μαλλιά σου και τα ταμπονάρεις απαλά με μία πετσέτα (δεν τρίβουμε), απλώνεις ένα καλό προστατευτικό μαλλιών όπως είναι το Heat Seal από Paul Mitchell.  Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα σεσουάρ με τεχνολογία ιονισμού. 
Μετά το στέγνωμα θα δεις τα μαλλιά σου λαμπερά και κυρίως χωρίς να πετάνε τούφες. Ένα από τα καλύτερα του είδους είναι και το Satin Hair 7 με IONTEC της Braun.



2

Επένδυσε σε πρέσα μαλλιών με κεραμική πλάκα.
Η κεραμική πλάκα σου δίνει απίστευτα ίσια τρίχα με τη λιγότερο δυνατόν ταλαιπωρία. 
Αυτό που χρησιμοποιώ εγώ είναι το Β200 από την Bellissima και είμαι πολύ ευχαριστημένη.
Είμαι σίγουρη ότι θα εκπλαγείς και εσύ με το αποτέλεσμα.

3

Αγόρασε την κατάλληλη χτένα.
Ποιά είναι αυτή; Είναι αυτή που μπορεί να είχες δει μικρή στο συρτάρι της γιαγιάς σου ή σε κάποιο επεισόδιο από γνωστή σειρά των 80s. Είναι αυτή με το ξύλινο χερούρι και τη φυσική τρίχα. Δε καταστρέφει τα μαλλιά και δεν τα σπάει. Δε ξέρω γιατί δεν την είχα ανακαλύψει νωρίτερα. Η πρότασή μου είναι να δοκιμάσεις την Bristile Teasing της Moroccanoil.



4

Τελικό στάδιο το σπρέι φινιρίσματος. 
Όσες λακ και να έχω δοκιμάσει (και είναι πολλές) πάντα καταλήγω στη μία και μοναδική που όμοια της δεν υπάρχει. Την Elnett Satin της L' oreal. Συνδιάζει σταθερό κράτημα με ανάλαφρο μαλλί. Δεν ξέρω πώς γίνεται αλλά γίνεται. Την λατρεύω. 
Μπορείς να την βρείς παντού. 






Αυτά λοιπόν ήταν τα πιο σημαντικά βήματα για υπέροχα, ανάλαφρα και ολόισια μαλλιά. 
Σημαντικό είναι να μείνεις μακρυά από την υγρασία ώστε το αποτέλεσμα να διαρκέσει περισσότερο αν και...





xoxo

2 comments:

  1. Tι ωραίο άρθρο!!! Μου άρεσε πάρα πολύ. Η βούτσα της Moroccanoil ειναι πολλά υποσχόμενη νομίζω. Πραγματι μοιάζει με αυτές που είχαν οι γιαγιάδες μας αλλα αυτες ειχαν καλύτερα μαλλιά απο εμάς πιο ανθεκτικά νομιζω.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ! <3
      Η χτένα της Moroccanoil είναι πάρα πολύ καλή. Να τη δοκιμάσεις ειδικά αν έχεις σπαστά μαλλιά. Θα με θυμηθείς.
      Φιλια πολλά

      Delete

Back to Top