EAR PIERCINGS TRENDS 2016-2017




 A guide to multiple ear piercings


Θεωρούσα κάποτε τον εαυτό μου πολύ προοδευτικό με τα piercings που είχα. Μύτη, γλώσσα και βεβαίως αυτιά, όλα σουρωτήρια. Ειδικά στα αυτιά είχα μεγαλύτερη λατρεία αφού τα στόλιζα και τα επιδείκνυα με περισσή ευκολία.
Όμως, είχαμε τέλη 1990 και αρχές 2000 και τότε η μόδα -ας το παραδεχτούμε- δεν πήγαινε και πολύ καλά. Ούτε και εμείς.
Ναι μεν, φορούσαμε και τότε ασύμμετρα και διαφορετικά μεταξύ τους κοσμήματα (π.χ., ένα κρίκο στο ένα αυτί, μία μπάρα στο άλλο) αλλά το αποτέλεσμα να το πω απλά, δε μας δικαίωνε.
Τώρα έρχονται νέα trends βασισμένα πάνω στον δικό μας (στην κυριολεξία) πόνο, που δεν γνωρίζαμε τι μας γίνεται αλλά που μάλλον κάτι κάναμε σωστά και επιτάσσουν να ξανακάνουμε τα ίδια και καλύτερα.

Ομολογώ ότι έχω εκπλαγεί εύχαριστα με την κομψότητα των κοσμημάτων που κυκλοφορούν ενώ πολλές γνωστές εταιρίες και οίκοι μόδας αναγνώρισαν ότι η τότε κακουγουστιά μας μάλλον είχε κάτι παραπάνω να προσφέρει και έτσι δημιουργήθηκε το σημερινό trend, το οποίο ευτυχώς, είναι εντυπωσιακό και πολύ κομψό. 

Οπότε, High first lobe, Daith, High conch, οι καινούργιες "τοποθεσίες" για piercings και θα τις βρεις πιο κάτω (να ξέρεις και πώς να το ζητήσεις). 
Εγώ πάντως το daith δεν το γλιτώνω, να μου το θυμηθείς. 
Geronimooooo

































No comments:

Post a Comment

Back to Top