ΚΜΑΧ: ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΥΚΝΑ ΜΑΛΛΙΑ






Όγκος φερμένος από το Μιλάνο



Πριν μιλήσω γι΄αυτή τη θαυματουργή σειρά θα σου εκμυστηρευτώ ότι εγώ μαλλιά με όγκο δεν έχω (πια). Λίγο η βαφή κάθε τρεις εβδομάδες, λίγο οι ορμονικές διαταραχές, λίγο τα ακατάλληλα προϊόντα περιποίησης, οδήγησαν τα μαλλιά μου σε αυτή την κατάσταση. 
Υπήρξα όμως ένα άτομο του οποίου τα μαλλιά έκαναν στέγη για προστασία από τη βροχή. Που λόγω όγκου έφτιαχναν το καλύτερο μαξιλάρι. 
Κατάλαβες λοιπόν, πού θέλω να καταλήξω. 
Αυτό λοιπόν είναι το ιστορικό των μαλλιών μου και πάμε να σου πω τι είναι τα KMAX, πώς τα έμαθα και πώς άλλαξαν τα δεδομένα. 






Την εταιρία δε την γνώριζα. Με προσέγγισαν για να τη δοκιμάσω και ομολογώ ότι όταν την αναζήτησα στο Google για να μάθω λεπτομέρειες δεν με ενθουσίασε. Ίσως επειδή, τέτοια εξατομικευμένα προϊόντα με παραπέμπουν συνήθως σε τηλεμάρκετινγκ. 
Μου έστειλαν λοιπόν, το Volumizing Shampoo και το Hair-body Nourishing Conditioner, δύο best seller προϊόντα τους. 
Ομολογώ ότι δεν μπήκαν κατευθείαν σε χρήση διότι ήμουν αρκετά σκεπτική. Πριν μία εβδομάδα όμως, εντελώς τυχαία τα δοκίμασα. 
Αυτό που αντίκρισα στο καθρέπτη ήταν άνευ προηγουμένου. 
Εχθές, στα insta stories  πολλές από εσάς πήρατε μία μικρή δόση του τι εστί πραγματικά όγκος στα μαλλιά και με ρωτήσατε τι χρησιμοποίησα. Ναι, ήταν αυτά τα δύο μαγικά προϊόντα που στην αρχή αμφισβήτησα. 



H εταιρία ΚΜΑΧ έκανε πριν λίγους μήνες το ντεμπούτο της στην ελληνική αγορά ενώ στην Ιταλία μετράει αρκετά χρόνια. 
Ειδικεύεται σε φόρμουλες που ενισχύουν τον όγκο των μαλλιών και την πυκνότητα (σε περιπτώσεις έντονης τριχόπτωσης) και διαθέτει αρκετές σειρές περιποίησης για στοχευμένη δράση. Κύριο συστατικό της φόρμουλας είναι οι μικροϊνες φυσικής κερατίνης που αγκαλιάζουν την τρίχα και την δείχνουν πολύ πιο πλούσια.  
Κάτι πολύ σημαντικό που θέλω να αναφέρω εδώ, είναι ότι τα προϊόντα που χρησιμοποίησα δεν περιέχουν SLS/SLES (συνθετικούς αφριστικούς παράγοντες). Κοινώς, πρόκειται για φιλικά προς την τρίχα σκευάσματα, χωρίς προσθήκες χημικών συστατικών. 
Συνδυάζουν την βιο - Κερατίνη με φυσικούς τονωτικούς παράγοντες και δρουν στη ρίζα μέχρι την άκρη της τρίχας και από την επιφάνεια μέχρι τον πυρήνα. 
'Όπως, λοιπόν, μπορείς να δεις, έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Aυτοί οι Ιταλοί, ξέρουν τι κάνουν.

Μπορείς να μπεις στο site της εταιρίας και να σου απαντηθούν όλες οι απορίες που έχεις καθώς και να ενημερωθείς για όλα τα προϊόντα τους και που στοχεύει το κάθε ένα πατώντας εδώ.


4 comments:

  1. Μα τι προιοντα ειναι αυτα; Τετοιο αποτελεσμα δεν το περιμενα. Σε ακολουθω το ινσταγκραμ και εγω!
    Φιλια πολλα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όπως θα διάβασες, ούτε και εγώ το περίμενα. Τουλάχιστον το συγκεκριμένο κόμπο που χρησιμοποίησα εγώ, έκανε θαύματα. <3

      Delete
  2. τελικα τα καλυτερα ερχονται απο εκει που δεν το περιμενεις <3 θα την εχω υποψιν μου την εταιρεια <3
    φιλια :*

    https://anardilya.blogspot.gr/

    ReplyDelete

Back to Top