ΠΑΛΕΤΟΜΑΝΕΙΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ




Aυτές τις παλέτες ματιών, πρέπει να τις γνωρίσεις! 



Δεν είναι μία, είναι τέσσερις. Δύο drugstore και δύο high end. Και οι τέσσερις όμως, ήταν υπέροχες. 
Τις χρησιμοποιώ καιρό και ξέρω τι σου λέω. Όλες εξαιρετικής απόδοσης, με υπέροχες αποχρώσεις και χωρις fallouts και kickbacks.
Shall we?


Make Up Revolution
Iconic 3 Palette

Iconic 3 palette



iconic 3 swatches 

Μια τόσο οικονομική παλέτα ματιών αλλά και τόσο θαυματουργή. Έχει χαρακτηριστεί ως dupe της Naked 3 από Urban Decay και όχι αδίκως. Οι αποχρώσεις είναι ίδιες και η απόδοση εξίσου. Η μόνη τους διαφορά η τιμή. Η Iconic 3 κοστίζει 12 ευρώ ενώ η αντίστοιχη της Urban Decay 53 ευρώ. 
Μπορείς να την βρεις εδώ


Laura Mercier
Exreme Neutrals Palette

Extreme Neutrals 


Extreme Neutrals Palette Swatches 



Νομίζω είναι εμφανές, το πόσο έχει χρησιμοποιηθεί αυτή η παλέτα, που αυτόματα σημαίνει ότι είναι και πολύ καλή. Όποιο γήινο χρώμα και να ψάχνεις, αυτή η παλέτα το έχει. Εγγύηση. 
Για να δεις swatches όλων των αποχρώσεων και λοιπές πληροφορίες πάτα σε προηγούμενό μου κείμενο εδώ 
Μπορείς να την βρεις εδώ 


Nyx
Love you so mochi 


Nyx Sleek and Chic Swatches

Αυτό το καλούδι μπήκε πρόσφατα στη συλλογή. Η παλέτα Sleek and Chic από τη σειρά I love you so mochi της Nyx, διαθέτει από τις πιο όμορφες πορτοκαλί και μπρονζέ αποχρώσεις. Η απόδοσή τους δε, είναι τουλάχιστον εξαιρετική. 

Βρες την εδώ και εδώ


Kat Von D
Innerstellar Palette


Innerstellar Palette


Innestellar Palette Swatches

Για το τέλος σου άφησα μία παλέτα που ενώ δε μπορείς να τη βρεις στην Ελλάδα, αξίζει να την ψάξεις στο εξωτερικό (ή να την ψάξει καμιά φίλη σου, ξέρεις εσύ).
Αν και φαινομενικά οι αποχρώσεις δε ταιριάζουν και πολύ μεταξύ τους (τα κάνει αυτά τα κουλά η Καιτούλα), εμένα δε με πτόησε γιατί ούτως ή άλλως  τις σκιές τις σκέφτομαι  πάντα μεμονωμένες. 
Εξαιρετικά γκρι και μωβ (έρωτας η απόχρωση dios και orion), σε συνδυασμό με τρία όμορφα basic (gravitron, lycan και vast). 
Εγώ την πήρα από το Boots της Αγγλίας και ευελπιστώ να τη φέρουν και τα Sephora Ελλάδας μαζί με άλλα best sellers της Kat Von D.  

2 comments:

  1. Για την Love you so mochi της Nyx συμφωνώ απόλυτα. Αν θες να δεις και για άλλες οικονομικές παλέτες μπορείς να μπεις στο blog μου omorfiakeue3ia.blogspot.gr .

    ReplyDelete

Back to Top