ADRIANA KAREMBEU'S MAKE UP BRUSHES



Πινέλα... από τα αγαπημένα μου θέματα! 

Δυστυχώς, όσες φορές αναζήτησα αξιολογήσεις για τα πινέλα της Adriana Karembeue στάθηκα άτυχη... Ορίστε λοιπόν το πρώτο ολοκληρωμένο review για τα βασικά πινέλα μακιγιάζ της συγκεριμένης εταιρίας!
Να τονίσω κάπου εδώ ότι τα καλλυντικά της Adriana Karembeue προορίζονται για επαγγελματική χρήση.
Enjoy!


The eye shadow brush




Πρόκειται μεν για το κλασικό πινέλο που χρησιμοποιείς για να τοποθετήσεις τη σκιά. Με ένα πολύ μαλακό σφουγγαράκι, το οποίο πλένεται πανεύκολα -ακόμα και το έχεις λερώσει, απλώνεις οποιαδήποτε σκιά επιθυμείς. Επίσης η λαβή του είναι πολύ μακριά -και εμένα προσωπικά με βολεύει ώστε να είμαι ακριβής. Στη συσκευασία έρχεται με τρία ακόμα σφουγγαράκια ως ανταλλακτικά.



Τιμή: περίπου 5 ευρώ.




Τhe Glitter eye shadow Brush




Η άκρη είναι φτιάγμενη από σιλικόνη και είναι εξαιρετικά εύκαμπτη. H βάση του είναι ίδια με αυτή του κλασικού πινέλου για σκιά, μόνο που αυτό δεν έρχεται με ανταλλακτικά.
Το μαγικό σε αυτό το πινέλο λοιπόν, -το οποίο θεωρώ ότι είναι φοβερά χρήσιμο- είναι ότι μπορείς να εναλλάζεις τις ιριδίζουσες σκιές ή γκλίτερ χωρίς να μπερδεύονται αυτές μεταξύ τους! Παράδειγμα: Θέλεις να βάλεις στα βλέφαρά σου μπλε γκλίτερ. Το τοποθετείς με το πινέλο. Στη συνέχεια θέλεις να βάλεις μαύρο γκλίτερ; Δεν πιάνεις άλλο πινέλο, ούτε πλένεις το υπάρχον. Απλά βουτάς το πινέλο στο χρώμα και το τοποθετείς στα βλέφαρα. Οι σκιές δεν μπλέκονται μεταξύ τους! Φοβερό;

Τιμή: περίπου 6 ευρώ.

Αρνητικά: Για τις κανονικές, πουδρέ σκιές, δεν ενδείκνυται, καθώς η εφαρμογή γίνεται λίγο βάσανο.

  •  H επιλογή των χρωμάτων στα γκλίτερ ήταν τυχαία και εύχομαι  να μην επιχειρήσεις τον παραπάνω συνδιασμό! Αν ακόμα το σκέφτεσαι, πάτα αμέσως εδώ




The Covered lip Brush




Ας αρχίσω από τη συσκευασία η οποία είναι κουκλίστικη. Ατσάλινη και κομψή, δεν φθείρεται και δεν γδέρνεται. Το πινέλο είναι από φυσική τρίχα, δεν μαδάει, δεν τσακίζεται και απλώνει τα κραγιόν εξαιρετικά.



Τιμή: Περίπου 8 ευρώ




Τhe stippling brush





Το πινέλο για stippling -αν δεν γνωρίζεις- χρησιμοποιείται σχεδόν για τα πάντα. Για υγρό ή κρεμώδες foundation (πιο φυσική κάλυψη), για πούδρα ή για ρουζ. Το συγκεκριμένο πινέλο όμως, ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα. Γιατί όμως;

1. Το πινέλο είναι πολύ μεγαλύτερο από όλα τα υπόλοιπα stippling πινέλα που κυκλοφορούν στο εμπόριο (άρα καλύπτει πιο μεγάλη επιφάνεια).

2. Η τρίχα του είναι φυσική και τόσο μαλακή σαν πούπουλο. Άρα δεν γδέρνει το πρόσωπο και αναμιγνύει καλύτερα το προϊόν.

3. Η λαβή είναι ατσάλινη, γερή και πανέμορφη.

4. Δεν μαδάει, πλένεται πανευκολα και οι τρίχες του δεν τσαλακώνονται όσο και να τις ταλαιπωρήσεις.

Αρνητικά: Το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω στο συγκεκριμένο πινέλο -διότι δεν έχει κι άλλο- είναι η τιμή του η οποία κυμαίνεται στα 20 με 22 ευρώ. 
Είναι σίγουρα τσιμπιμένη για τα σημερινά δεδομένα αλλά πιστεύω ότι είναι ένα προϊόν που αξίζει να επενδύσεις αφού και τη δουλειά του την κάνει πολύ καλά (αντικαθιστά και πολλά πινέλα επίσης) και θα σου μείνει για πολλά - πολλά χρόνια.


So, yay!





                                                                                               

4 comments:

  1. Ωραίο review, έχω το πινέλο για το γκλίτερ αλλά δεν το πολυχρησιμοποιώ γιατί δε βάζω γενικά γκλίτερ. Το stippling φαίνεται τέλειο

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ Ναταλία μου! Ε΄χω να σου πω ότι το πινέλο για γκλίτερ εγώ το χρησιμοποιώ και για πολύ ιριδίζουσες σκιές με βαριά υφή. Το stippling είναι όντως καταπληκτικό :)

      Delete
  2. Αγαπώ και εγώ τα πινέλα....τα συγκεκριμένα δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά ειμαι ετοιμη να επενδυσω σε ενα stippling brush anyway! ειμαι μεταξυ αυτού και του real tech!!
    Nice review doll!
    kisses
    Mary

    8 natural products for one lucky winner!!
    Natural products Giveaway in cooperation with Organicland.gr
    http://fairymakeuptales.blogspot.gr/2013/10/natural-products-giveaway-in.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eυχαριστώ Μαίρη μου! Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα αυτό. Από real tech το stippling είναι πολύ πιο μικρό και όχι τόσο μαλακό. Υπάρχει και ένα review της Κοραλίας κιόλας που μπορεί να σε βοηθήσει στην απόφασή σου.

      http://koralsmakeupcorner.wordpress.com/2013/02/23/real-techniques-brushes-by-samantha-chapman/

      Delete

Back to Top