GR MINI HAUL



Καινούργιες κυκλοφορίες από την Golden Rose- Londessa. Είσαι έτοιμη;

Πριν λίγες ημέρες η εταιρία που προμηθεύεται σε αποκλειστικότητα τα προϊόντα της "Golden Rose" η Londessa Ι. Τερπουϊκίδης & Υιοί Α.Ε.Ε, είχε την καλοσύνη να μου στείλει τα προϊόντα που βλέπετε για να τα δοκιμάσω και να γράψω τις εντυπώσεις μου.


Ας αρχίσουμε λοιπόν!



Velvet Matte Lipstick


Η συγκεκριμένη σειρά βγάζει μόνο ματ αποχρώσεις (20 στο σύνολο μέχρι στιγμής). Πρόκειται για ένα κραγιόν με βελούδινη υφή που όπως παρατήρησα, αν τοποθετηθεί σε ποσότητα και όχι ταμποναριστά, μπορεί να κρατήσει λιγότερη ώρα στα χείλη από όσο θα κρατούσε στην αντίθετη περίπτωση. 
Το σχήμα του είναι με τέτοιο τρόπο κατασκευασμένο που βοηθάει πολύ στο τρόπο τοποθέτησης του κραγιόν αφού είναι καμπυλωτό και αγκαλιάζει σωστά τα χείλη χωρίς να μουτζουρώνει.
Εγώ είχα στη διάθεσή μου το νούμερο 18 το οποίο και λάτρεψα καθ' ότι είμαι μελαχρινή. Είναι ένα πλούσιο κόκκινο χρώμα με μπλε υποτόνους που ταιριάζει περισσότερο στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. 

Golden Rose Velvet Matte Lipstick n.18

Terracotta Sparkle Trio Eyeshadow



Η σειρά βγαίνει σε 10 αποχρώσεις των τριών και είναι εξαιρετικά λαμπερές. Δίνουν ένα πιο glamour εφέ στα μάτια σου και σίγουρα όταν θα την φοράς δεν θα περνάς απαρατήρητη. Είχα στη διάθεσή μου να δοκιμάσω το νούμερο 406 το οποίο αποτελείται από μία λευκή σκιά, μία γκρι (και οι δύο πολύ λαμπερές) και μία ανθρακί ματ σκιά. Θεωρώ ότι είναι μία σίγουρη επιλογή για ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα!
Golden Rose Terracotta Sparkle Trio Eyeshadow  n.406


True Kohl eyeliner


Η σειρά βγαίνει σε δύο αποχρώσεις (μαύρο & καφέ). Πρόκειται για ένα πολύ μαλακό μολύβι το οποίο χρησιμοποιείται για την εσωτερική κυρίως μεριά του ματιού (waterline) και δίνει ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα. Το συγκεκριμένο είναι πραγματικά πολύ ευκολοφόρετο, δεν τσούζει (είναι δερματολογικά ελεγμένο), δεν τρέχει και αφήνει ένα απαλό σχετικά αποτέλεσμα, ανάλογα βέβαια με την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσεις.

Golden Rose True Kohl in black







                                                                                                                                                       





2 comments:

  1. Το κραγιόν, υπέροχο χρωματάκι και απόδοση! Και οι σκιές μου αρεσαν πολύ! Παρεπιπτόντως, τί μάσκαρα φοράς;; :D xx

    ReplyDelete
  2. Χαίρομαι που σου άρεσαν <3! H mascara είναι αυτή εδώ. Κάνει απλά θαύματα και σκέψου ότι στις παραπάνω φωτογραφίες έχω περάσει μόνο μία στρώση. http://missbellabamba.blogspot.gr/2013/11/flormar-review-of-fabulous-rotating.html

    ReplyDelete

Back to Top