HORST KIRCHBERGER PRODUCTS


  Καταρχήν, δεν έχεις ιδέα πόσο χαρούμενη είμαι που θα σου παρουσιάσω προϊόντα του Horst Kirchberger
Ανήκει δικαιωματικά στις τοπ 5 εταιρίες που από εδώ και πέρα θα έχουν μία θέση στην καρδιά μου (και στο νεσεσέρ μου βεβαίως). 
Ας πούμε όμως λίγα πράγματα για τον άνθρωπο πίσω από το μύθο του οποίου τα προϊόντα θα ερωτευτείς σφόδρα!


Curriculum Vitae

Το όνομα του Γερμανού μακιγιέρ Horst Kirchberger, έχει συνδιαστεί με την ποιότητα, την καινοτομία, τον επαγγελματισμό και όχι τυχαία. 
Ήταν από τους πρώτους διδάξαντες όσον αφορά στις προσμίξεις ελαίων και βιταμινών στα προϊόντα της σειράς του ώστε να αποδίδουν καλύτερα και να ευεργετούν το δέρμα. 
Η τεχνική του, σύμφωνα με τους γνώστες, θυμίζει μόνιμο make up, η οποία στις αρχές του 2000, ξέφυγε από τα όρια της Γερμανίας και έφθασε μέχρι τις πασαρέλες της Ρώμης, του Μιλάνο, του Παρισιού και της Νέας Υόρκης.  Επί σειρά ετών συνεργαζόταν με εταιρίες όπως η Estee Lauder, η Shisheido, η Clinique, ο Yves Saint Lauren, η La Praire ενώ το Italian Vogue κατατάσσει τον Horst Kirchberger μέσα στους 5 καλύτερους μακιγιέρ στον κόσμο.

Πλέον λοιπόν, τον λατρεύουν και τον προτιμούν οι πιο γνωστές celebrities κι αυτό, γιατί ικανοποιεί και τις πιο απαιτητικές.


Η Kim Kardashian φορώντας Horst Kirchberger n. 36


Πού θα τα βρείτε

Τα προϊόντα του Horst Kirchberger, τα οποία επ' ουδενί χαρακτηρίζονται drugstore, τα προμηθεύει κατ' αποκλειστικότητα η γνωστή, ταλαντούχα και Θεσσαλονικιά, make up artist Κατερίνα Καλογιαννίδου.















  • e-shop (πατήστε εδώ)
  • Ιστοσελίδα http://www.katerinakalogiannidou.gr
  • Facebook page Horst Kirchberger for Greece https://www.facebook.com/www.katerinakalogiannidou.gr









    •   Η εταιρία είχε την ευγενή καλοσύνη να μου στείλει ορισμένα προϊόντα του Horst Kirchberger για να τα δοκιμάσω, μιας και πραγματικά ήταν ένα από τα brands που ανυπομονούσα να έχω στα χέρια μου κάποια στιγμή. 







      Rich Attitude lipstick n. 33




      Να ξεκινήσω λέγοντας ότι η συσκευασία όλων των προϊόντων είναι απλά... καταπληκτική. Είναι όλα τόσο κομψά και καλοφτιαγμένα που το πρώτο πράγμα που θα σου έρθει στο μυαλό είναι η λέξη "κομψότητα".
      Η συσκευασία δε, των κραγιών είναι μηχανικά ένα έργο τέχνης, και τι εννοώ: 
      Εκτός από το μεταλλικό χρώμα που θα λατρέψεις, η συσκευασία ανοίγει με ένα "κλικ" στα αριστερά ώστε να εμφανιστεί το κάτω μέρος του κραγιόν. 


      Ακόμα και αν αυτό πατηθεί, το κραγιόν δεν ανοίγει, παρά μόνο στην περίπτωση που το ξανατραβήξεις ελαφρά προς τα έξω.


      Τι καταλαβαίνεις από αυτό; Ότι ποτέ δεν πρόκειται να ανοίξει στην τσάντα σου ή οπουδήποτε αλλού το έχεις! Απλά... αριστούργημα! 
      Και τώρα ερχόμαστε στο χρώμα του κραγιόν:

      Ν.33
      Ένα έντονο ματ πορτοκαλί (όπως προστάζει η μόδα για την άνοιξη - καλοκαίρι του 2014), το οποίο περιέχει βιταμίνες και ενυδατικούς παράγοντες (Αργανόλη και βιταμίνη Α), οι οποίοι συμβάλλουν στο να μη φαίνονται σκασμένα τα χείλη ακόμα και με τόσο έντονα χρώματα. Για του λόγου το αληθές, κοίτα το κραγιόν στα δικά μου χείλη τα οποία είναι μονίμως σκασμένα και αφυδατωμένα.

            Ν.33

      Βελούδινη υφή ενώ η απόδοση και η διάρκεια του χρώματος εξαιρετική. Θα έλεγα ότι σκεπάζει τα χείλη σαν κρέμα η οποία δεν τρέχει και δεν πασαλείφει. Αν και δεν είναι stain, δεν μεταφέρεται ιδιαίτερα ενώ το ίδιο το κραγιόν μυρίζει έλαια. Βγαίνει σε 8 υπέροχες αποχρώσεις.





       Lip liner n.64

      Τα μολύβια χειλιών του Horst Kirchberger έχουν όλα πολύ έντονη απόδοση χρώματος. Είναι μαλακά, δεν γδέρνουν και όσον αφορά στην ποικιλία των χρωμάτων, πάντα το κάθε μολύβι αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο χρώμα κραγιόν που υπάρχει στη συλλογή. 




      Εγώ, όπως είδες, είχα στη διάθεσή μου το κραγιόν Rich Attitude n.33, το οποίο χρωματικά συνδιάστηκε άψογα με το lipliner n.64. H διαφορά μεταξύ τους είναι ανεπαίσθητη και εαν θέλεις το κραγιόν σου να διαρκέσει περισσότερο τότε τοποθετείς το lipliner ως κραγιόν (έχει και αυτήν την ιδιότητα) και μετά περνάς το κανονικό κραγιόν. 






      Κάπου εδώ, πρέπει να σημειώσω κάτι πολύ σημαντικό (κατ' εμέ). Το μέγεθος του lipliner ξεπερνά κατά πολύ αυτό των lipliners της Μac, αφού η συσκευασία έρχεται στα 2,3 gr (!!!) ενώ τα μολύβια της Mac που θεωρούνται από τα μεγαλύτερα έρχονται μόλις στα 1,45 gr. Tα κανονικά μολύβια drugstore είναι μόλις 1 γραμμάριο.
      Η διαφορά τεράστια! 

      Σημείωση: Το μολύβι της Mac που χρησιμοποιώ στη φωτογραφία είναι ελάχιστα ξυσμένο!



      Η σειρά διαθέτει 12 αποχρώσεις.


      Velvet Eye Shadow n.46 (or 13148)




      Τι να πρωτοπώ; Βελούδινη υφή, γράφει έντονα, τα χρώματα της σειράς είναι εκπληκτικά (και ματ και ιριδίζοντα), η συσκευασία είναι πανέμορφη και η ποσότητα του προϊόντος υπεραρκετή. 





      Το συγκεκριμένο χρώμα είναι ένα μεταλλικό ιριδίζον γκρι-καφέ που ταιριάζει και σε μελαχρινές και σε ξανθές.
      Το χρησιμοποίησα και με βρεγμένο πινέλο και με στεγνό (σε συνδιασμό) και ιδού τα αποτελέσματα:



         Το καπάκι του ματιού είναι βαμμένο με υγρό πινέλο ενώ το σβήσιμο στην κόγχη έχει γίνει με στεγνό.







      Οι σκιές διατίθενται σε 25 αποχρώσεις ενώ η κάθε σκιά  βγαίνει σε μεμονωμένη συσκευασία με καθρεφτάκι και συνοδεύεται με ένα σφουγγαράκι για την εφαρμογή.

      Ανυπομονώ να δοκιμάσω και άλλα προϊόντα της εταιρίας για να σου τα παρουσιάσω αφού θεωρώ ότι αξίζουν πάρα πολύ.

      Ξαναγράφω το ελληνικό e-shop που προμηθεύει τα προϊόντα του Horst Kirchberger (και όχι μόνο):

      http://www.katerinakalogiannidou.gr/index.php
      Για μεγαλύτερη ευκολία πατήστε εδώ

      So, definitely yay!




                                                                                                          


      19 comments:

      1. φοβερό το κραγιον ετσι! είναι η απόχρωση που θέλω να πάρω! δεν έχω δοκιμάσει κάποιο απο horst θέλω όμως πάρα πολύ γιατί ακούω τα καλύτερα!

        ReplyDelete
        Replies
        1. Σου λέω έχω πάθει πλάκα! Δεν έχω ξαναπιάσει στα χέρια μου τέτοια ποιότητα! Η αλήθεια είναι όμως ότι η τιμή είναι αρκετά τσιμπιμένη dammit!

          Delete
      2. TΕΛΕΙΟ ΠΟΣΤ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

        ReplyDelete
        Replies
        1. Μάτια μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ! <3

          Delete
        2. ΤΙ ΜΑΣΚΑΡΑ ΦΟΡΑΣ?

          Delete
        3. Φοράω την "the stylist" από seventeen και την μηχανική "rotating" απο flormar :)

          Delete
      3. θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω αυτό το φοβερό foundation...πάρα πολύ ωραία και της μοδός το κραγιονάκι!!!φιλάκια!!! :)

        ReplyDelete
        Replies
        1. Για ποιο foundation λες; Ναι το πορτοκαλί θα βαρεθείς να το βλέπεις φέτος standaraki! φιλιάααααααααα

          Delete
        2. Horst Kirchberger έχει 2 φοβερών ειδών foundation-ανάλογα με τον τύπο επιδερμίδας- αλλά και καταπληκτικές πούδρες...
          έχω κι εγώ μολύβι χειλιών στην φούξια-magenta απόχρωση-τεράαααστιο-κρατάει πάρα πολύ και μπορεί να φορεθεί και μόνο του σαν κραγιόν Matte!!!
          γενικά την θεωρώ πολύ κορυφαία την εταιρεία αλλά τα foundation της τα έχω βάλει στο μάτι(natural perfect foundation) και πάρα πολύ σύντομα θα κάνω κι ενα δικό μου...φιλάκια!!!...(πορτοκαλί όντως θα βαρεθούμε)

          Delete
        3. op! den gnoriza gia to sigkekrimeno foundation! Parakalw na kaneis review i estw mia anafora molis to dokimaseis allios tha se skotosw! :P

          Delete
      4. Τι ομορφα προιοντα ειναι αυτα! Εντωμεταξυ δεν την ξερω την εταιρία και βλεποντας τα προιοντα λεω μα καλα καινουργια ειναι; Πολυ ωραια πραγματα, εχω χαζεψει! Το κακο ειναι η τιμη τους που ειδα στο eshop... ειναι λίγο πανακριβα;;;;;;;
        Φιλια και παντα να μας δειχνεισ ωραια πραγματα!

        ReplyDelete
        Replies
        1. Είναι όλα τέλεια! Η εταιρία είναι χρόνια αλλά στην Ελλάδα από ότι καταλαβαίνω ήρθε πρόσφατα από το e-shop που προανέφερα. Η τιμή είναι ένα θέμα αλλά σκέψου ότι είναι high end και πολύ καλή φόρμουλα και συστατικά... Και εγώ θα ήθελα να είναι λίγο πιο φθηνα πάντως...
          Φιλιάααα
          ps: προσπαθώ πίστεψέ με!

          Delete
      5. geia soy! Molis se anakalipsa kai exeis poli oraia themata! To kragion ti teleio poy einai! Ton horst ton kserw kai ithela na dw ena review kapoia stigmi apo kapoia blogger, bravo gia tin epilogi soy. filia polla
        Episis ti omorfa matia exeis bre si!

        ReplyDelete
        Replies
        1. Γειά και σε σένα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! <3 <3 <3 <3

          Delete
      6. τελεια φαινονται τα προϊοντα...το κραγιονακια εξαιρετικο...τα προϊοντα εμαθα απο το beautytestbox..δεν ηξερα οτι ειναι τοοοσο καλα...μα τι ονομα εχει αυτος ο χριστιανος??γλωσσοδετης..χαχα

        ReplyDelete
        Replies
        1. Δεν ξέρεις πόσο θέλω να τα αγοράσω όλα! Ναι τα προϊόντα υπάρχουν και στο beautytestbox, τα προμηθεύονται και εκείνοι από την Κατερίνα Καλογιαννίδου. Εκεί είναι νομίζω και λίγο πιο φθηνά; Δεν ξέρω. Τώρα για τον γλωσσοδέτη.. Γερμανός είναι, σίγά μην είχε όνομα της προκοπής :P
          Φιλιάααα πολλά!

          Delete
      7. Δεν τον είχα ξανακούσει, αλλά τα προϊόντα του μοιάζουν πολύ αξιόλογα. Ειδικά αυτά τα κραγιόν.

        xxx,
        Φρόσω
        Style Nirvana

        ReplyDelete
      8. όσο μινιμαλιστική εμφάνιση έχουν τα προϊόντα,τόσο extravaganza είναι το όνομα...
        τα αγαπώ και έχω αρκετούλια...
        με τρελαίνουν τα μολύβια του και τα προϊόντα κάλυψης!!!
        πόσο ωραία μάτια!!!πολλά φιλάκια!!!

        ReplyDelete
        Replies
        1. Γερμανός ο μεσιέ τι περιμένεις...; Πραγματικά θα μπορούσα να χρησιμοποιώ μόνο τα προϊόντα του. Τα έχω απλά ερωτευτεί! ΄Τωρα για τα μάτια... λες και εσύ πας πίσω! Σε ευχαριστώ πάντως!!! Φιλιά πολλά!!!

          Delete

      Back to Top