EMPTIES #2





Τελειώσανε, τα μάζεψα και έχω να σου πω τις εντυπώσεις μου. 

Αυτή τη φορά 6 προϊόντα περιποίησης και 5 προϊόντα μακιγιάζ. Μερικά με εντυπωσίασαν και άλλα μμμ... όχι και τόσο.
Πάμε να τα δούμε;


Seventeen: The stylist mascara




Mία μάσκαρα που προσδίδει όγκο και μήκος ταυτόχρονα. 
Με ενθουσίασε με την πρώτη χρήση, χάρισε στις βλεφαρίδες μου εκπληκτικό μήκος και διαχωρισμό. Αν και δεν έχω την αδιάβροχη εκδοχή, η κανονική μπορεί να παραμείνει στη θέση της χωρίς να τρέξει, ακόμα και με λίγα δάκρυα (λίγα όμως).
Επίσης, η συσκευασία της είναι ιδιαίτερη, ενώ η ποσότητα του προϊόντος υπεραρκετή (9 ml).
Εxtra bonus: Oφθαλμολογικά ελεγμένο.

Τα αρνητικά 
Πρώτον, η μυρωδιά είναι πολύ έντονη και δεύτερον ξεράθηκε σχετικά νωρίς (στους δύο μήνες) και η χρήση της δεν μου ήταν πλέον ευχάριστη αφού κολλούσε τις βλεφαρίδες.






Seventeen: Specifics 2-phase make up remover




Πρόκειται για το eye & lip make up remover της σειράς Specifics της Seventeen και την περίοδο που αγόρασα τη μάσκαρα the Stylist, έρχονταν μαζί σε συσκευασία.
Αρκετά καλή σύνθεση, προορίζεται κυρίως για την αφαίρεση αδιάβροχου μακιγιάζ, δεν ερέθισε καθόλου τα μάτια μου, έχει μία ελαφριά μυρωδιά και το πιο σημαντικό, όντως αφαιρούσε -εκτός από την the Stylist- και όλες τις υπόλοιπες μάσκαρα που χρησιμοποιούσα (αδιάβροχες και μη). 
Πολύ ωραίο προϊόν και με λίγα χημικά στη σύστασή του.





Τα αρνητικά
Μικρή ποσότητα (60 ml) και το στόμιο της συσκευασίας προβληματικό (μία βγάζει πολύ, μία λίγο).




Liposan: Hydro Care





Εντάξει... σίγουρα δεν είναι κάτι καινούργιο που βλέπεις.
Αυτό που θα πω όμως γι' αυτό το προϊόν είναι το εξής: όντως ενυδατώνει (εμπλουτισμένο με aloe Vera) και σε αντίθεση με τα υπόλοιπα liposan που έχω δοκιμάσει στη ζωή μου (πίστεψέ με είναι δεκάδες), αυτό κάνει όντως δουλειά.
Άοσμο, άχρωμο, το τελείωσα όλο μέσα σε ένα μήνα... ιδανικό για χειμώνα.

Τα αρνητικά
Αφήνει λιπαρότητα και επίσης δεν αναγράφει συστατικά!



Εssence soft touch mousse make up





To πολυδιαφημισμένο make up mousse της Essence είναι και στα δικά μου empties. 
Στην απόχρωση 4 matte ivory, δίνει μία απλή κάλυψη και ομοιομορφία στο δέρμα. 
Καθόλου βαρύ ως αποτέλεσμα (εντελώς ματ), δεν μυρίζει, δεν "σπάει" και αντέχει περίπου 5 με 6 ώρες σε ξηρό δέρμα. Αν είχε και δείκτη προστασίας θα το προτιμούσα περισσότερο από μία BB cream.
Eίναι ένα από τα προϊόντα που μου ταιριάζουν αρκετά και θα ξαναπροτιμούσα.

Extra bonus: Δερματολογικά ελεγμένο.

Τα αρνητικά
Η συσκευασία που εύκολα γεμίζει μικρόβια και υγρασία και φυσικά τα ΜΗ αναγραφόμενα συστατικά.



Kyana professional: color protect 




Πρόκειται για ένα ελληνικό προϊόν (που κατασκευάζεται στην Βαρκελώνη), το οποίο δεν διάλεξα εγώ προσωπικά αλλά ήρθε μαζί με συνδρομητικό κουτί. Δεν πιστεύω ότι θα το αγόρασα. 
Οι λόγοι αρκετοί: Εκτός από το να ξεμπλέκει τα μαλλιά (αυτό το κάνει και μία απλή λοσιόν) δεν κάνει τίποτε άλλο. 
Ούτε προστατεύει το χρώμα στα μαλλιά, ούτε λάμψη τους χαρίσει, ούτε  αναδομεί την τρίχα (όπως ισχυρίζεται).
Κοινώς, απλά ισχυρίζεται...




Τέλος, περιέχει παραβένες, που όπως ήδη θα γνωρίζεις, αποφεύγω.




L' oreal: Απαλό ντεμακιγιάζ ματιών & χειλιών



Μα τι ωραίο προϊόν είναι αυτό! Το αγαπώ! 
Μία σύνθεση εξαιρετική που δεν ερεθίζει καθόλου το δέρμα, αφαιρεί και το παραμικρό ίχνος αδιάβροχου μακιγιάζ, δεν είναι λιπαρό, η ποσότητά του μεγάλη (125 ml) και οφθαλμολογικά ελεγμένο.
Η τιμή του -απ' όσο θυμάμαι- είναι αρκετά προσιτή.




Extra Bonus: Δεν περιέχει παραβένες.




Bioten: Skin moisture cream






Η 24ωρης ενυδατική κρέμα της ελληνικής εταιρίας Bioten, δεν περίμενα ότι θα με ενθουσιάσει τόσο.
Σου παρουσιάζω την ροζ συσκευασία η οποία απευθύνεται σε ξηρά/ευαίσθητικα δέρματα -δηλαδή σαν το δικό μου- και αγαπήθηκε ακόμα και από άνδρες του σπιτιού μου!
Η κρέμα λοιπόν, δεν είναι βαριά. Αντιθέτως, η σύνθεσή της είναι αρκετά ελαφριά (σα νερό), παρ' όλα αυτά όμως το δικό μου το δέρμα το προστάτεψε εξαιρετικά!
Ένα ακόμα σημαντικό συν, είναι ότι όλη η σειρά περιποίησης, δημιουργήθηκε με φόρμουλες βασισμένες σε φυσικά εκχυλίσματα και βότανα, χωρίς παραβένες ή παραφίνη, ενώ όλες οι σειρές της Bioten, είναι δερματολογικά ελεγμένες και διασφαλίζουν τη συμβατότητα των προϊόντων με το δέρμα.


Tέλος, απ' ότι κατάλαβα, χρησιμοποιείται και ως ανδρικό after shave (περίεργο κι όμως αληθινό) αφού η μισή καταναλώθηκε γι' αυτό το σκοπό!

Extra Bonus: H υπέροχη και λιτή γυάλινη συσκευασία (50 ml) και η τιμή που δεν ξεπερνά τα 5 ευρώ.



Bioderma: Sensibio H20 Solution Micellaire





Το νεράκι micellaire της Bioderma, είτε θα το λατρέψεις και δεν θα το άλλάζεις με τίποτα είτε δεν θα ασχοληθείς ξανά μαζί του που αυτό θα σημαίνει ότι δεν το εκτίμησες όπως θα έπρεπε.
Το sensibio H20, το χρησιμοποιώ από τότε που ήμουν στο γυμνάσιο (ας πούμε 15 χρόνια πριν για να είμαστε μέσα), από τότε δηλαδή, που κανείς δεν γνώριζε γι' αυτό. 
Ο λόγος που σου το αναφέρω δεν είναι για να φανώ ειδική αλλά για να γνωρίζεις ότι μου το σύστησε ειδικός δερματολόγος για την εξισορρόπηση του ph του προσώπου μου -μια και ήμουν στην εφηβεία.
Από τότε κάθε δύο με τρεις μήνες το ανανεώνω διότι ποτέ δεν λείπει από την καθημερινή μου περιποίηση προσώπου. 
Εκτός του ότι αφαιρεί λιπαρότητα, μικρόβια και μακιγιάζ, ισορροπεί όπως προείπα το ph του προσώπου σου και δεν χρειάζεσαι καμία τονωτική λοσιόν.





Εxtra bonus: Δεν περιέχει επικίνδυνα συστατικά.




Mac & Essence lipglosses





Ας αρχίσουμε από αριστερά προς δεξιά.

  • Αριστερά λοιπόν, έχουμε το plushglass (σ.σ.: έξτρα γυαλάδα) σε απόχρωση Bountiful (αχνό ροζ) της Mac. Πρόκειται για ένα πολύ γυαλιστερό lipgloss που μπορεί να φορεθεί και μόνο του αλλά και πάνω από άλλα κραγιόν για γυαλάδα μεγάλων διαστάσεων. 

Τα αρνητικά
Διαρκεί αρκετά αλλά αυτό -νομίζω- συμβαίνει λόγω ότι είναι υπερβολικά παχύρευστο και κολλώδες.










  • Στη μέση έχουμε το Rising Star της Essence, ένα υπέροχο barbie ροζ, όχι πολύ έντονο και αρκετά ενυδατικό. Η σύνθεσή του ελαφριά (δεν κολλούσε πολύ). Επίσης, πολύ καλό απλικατέρ, καλή συσκευασία και εννοείται σε αρκετά προσιτή τιμή. Διαρκούσε στα δικά μου ξηρά χείλη, περίπου δύο ώρες.








  • Στα δεξιά έχουμε το απόλυτο nude χρώμα, το C-Thru της Mac. Ανήκει στη σειρά lipglass (λιγότερο γυαλιστερή από την plusglass) αλλά η σύνθεσή του το ίδιο βαριά και κολλώδης. 



Όπως και να έχει, το χρώμα του είναι το ιδανικό για πραγματικά κομψό nude look. 



Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω; 
Άφησέ μου το σχόλιό σου από κάτω.

                                                                                                                

13 comments:

  1. έχω δοκιμάσει κρέμα bioten αλλά την πράσινη για τα λιπαρά δέρματα και ήταν τέλεια!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) Ναι κι εγώ έμεινα πολύ ευχαριστημένη τελικά.

      Delete
  2. Το αγαπώ το νεράκι της Bioderma!! Τι κρίμα που σου ξεράθηκε η μάσκαρα τόσο γρήγορα και φαίνεται ωραίο το βουρτσάκι της!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλά... bioderma για πάντα (δεν λέω κάτι άλλο περισσότερο, έχω γίνει ήδη γραφική). Η Stylist είναι πολύ καλή μάσκαρα αλλά νομίζω ότι έφταιγε ο τρόπος έκλεινε... δεν είναι και πολύ σωστός. Δεν ξέρω να πω με σιγουριά, πάντως κι εγώ απογοητεύτηκα όταν την είδα ξεραμένη. :(

      Delete
    2. Χρησιμοποιώ τώρα την ενυδατική sensibio light που είναι της ίδιας σειράς με το νεράκι και την αγαπώ!!! Είναι για ευαίσθητα δέρματα, μειώνει την κοκκινίλα και δεν περιέχει οινόπνευμα ή άρωμα! *άγγελοι τραγουδούν και παίζουν άρπα* Υπάρχει και η sensibio riche αν θυμάμαι καλά το όνομα που είναι για ξηρά δέρματα, στην προτείνω ανεπιφύλακτα!!

      Delete
    3. Μετά τις τοσο σημαντικές πληροφορίες σε ΑΓΑΠΩ!!!!

      Delete
    4. Και πριν με αγαπούσες και δεν το ήξερες :P

      Delete
  3. Bamba μου αγαπώ το Bioderma ανησυχητικά πολύ καιρό κι εγώ...το παίρνω με τους τόνους όταν βγαίνει σε προσφορά...έχω επίσης δοκιμάσει το l'oreal για τα μάτια και μου αρέσει,σύντομα θα το ξαναπάρω και θα ήθελα να δοκιμάσω bioten...καλά μας τα είπες και πολύ όμορφα μας τα παρουσίασες ...πολλά φιλάκια Mπάμπι <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν μπορούσα να λουστώ με bioderma θα το έκανα (Να! Έγινε τελικά γραφική). Όταν βγαίνει σε προσφορές σε online φαρμακεία μη ντραπείς, πες το και στην υπόλοιπη τάξη. :P
      Bioten άρχισε είτε από αφρόλουτρο είτε από κρέμα. Εγώ ασχολήθηκα με το να μάθω τη βασική σειρά πρώτα. Και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια τρελοjazzyμένη μου! χοχοχοχοχο <3

      Delete
  4. Το ντεμακιγιάζ της Loreal το αγαπώ!!Είναι υπέροχο!! Της Κyana κι εγώ το αντιπάθησα. Εμένα ούτε που μου τα ξέμπλεξε! Τι να πω...

    ReplyDelete
    Replies
    1. To συγκεκριμένο προϊόν της Kyana δεν ενθουσιάσε αρκετό κόσμο απ' ότι έμαθα. Εντωμετξύ η ποσότητα που είχα ήταν αρκετή για να δω αποτέλεσμα... οπότε nay!

      Delete
  5. ναι πραγματικά! Το συνιστώ σε άνδρες με ξηρά μούσια!!! :P

    ReplyDelete

Back to Top