EMPTIES #4



Empties Time!
Κι άλλες συσκευασίες που μπήκαν στο καλάθι της ανακύκλωσης. 
Ποιά προϊόντα όμως θα ξανατιμήσω και ποια δεν βλέπω την ώρα να φύγουν από μπροστά μου;





Orzene Shine Elixir: mask for dry/damaged hair



Ο μόνος λόγος που αγόρασα τη συγκεκριμένη μάσκα ήταν η μυρωδιά. Μου είχε λείψει. Στο παρελθόν ήμουν μεγάλη λάτρης της σειράς με μπύρα και κάθε μήνα προμηθευόμουν όλη -την τότε- σειρά. Η απογοήτευση δεν άργησε να έρθει διότι πλέον η μυρωδιά που ήξερα δεν έχει καμία σχέση με αυτή που έχουν τώρα τα προϊόντα. Δεν είναι κακή, απλά δεν είναι αυτή που περίμενα. Δηλαδή, η κλασική, πλούσια μυρωδιά γλυκιάς μπύρας που ήξερα στο παρελθόν. Όσον αφορά στην ενυδάτωση (το συγκεκριμένο είναι για ξρά και αφυδατωμένα μαλλιά), αφήνει απαλή την τρίχα αλλά μέχρι εκεί. Ό,τι κάνει δηλαδή ένα απλο conditioner μαλλιών. 

Βαθμολογία: 5/10


Sephora Express Nail Polish Remover





Από τα πιο πολυσυζητημένα προϊόντα. Κάνει κακό στα νύχια; Μήπως τα ξηραίνει; Θα σου πω το εξής: Είναι χρηστικό, ξεβάφει τα νύχια στη στιγμή (ακόμα και αν έχεις γκλιττερς επάνω), δεν χύνεται, δεν σπάει, είναι οικονομικό και βολικό. Αν και δεν περιέχει ασετόν, αφυδατώνει αρκετά τα νύχια και αν έχεις ιστορικό ευαισθησίας, σίγουρα κάποιο πρόβλημα θα σου δημιουργήσει. Συν τοις άλλοις, μυρίζει τόσο έντονα και τόσο άσχημα που μερικές φορές δεν αντέχεται! Απλά, είναι πραγματικά τόσο βολικό που παρ' όλα τα άσχημα πάλι θα το αγοράσεις. Ε, λοιπον, σταμάτα. Υπάρχουν καλύτερα προϊόντα σαν κι αυτό στην αγορά. Στην τελική, χρησιμοποίησε την κλασική μέθοδο ασετόν-βαμβάκι. Τόσο κακό δεν κάνει.

Βαθμολογία: 3/10


Kiko Make up Milano: rock-top nail lacquer n. 606  




Από τα αγαπημένα μου top coats νυχιών για κροκό εφέ στα νύχια. Αφού λοιπόν το φόρεσα μέχρι αηδίας και αφού πέρασε και η μόδα, ήρθε να το αποχωριστώ. Ένα προϊόν με απίστευτη διάρκεια και εντυπωσιακό εφέ. Farewell my dear...

Βαθμολογία: 10/10


Αvon Advance Techniques: Moroccan argan oil




Σε αυτό το blog το έχεις δει πολλές φορές αυτό το προϊόν. Είναι ένα από τα καλύτερα λαδάκια μαλλιών. Μία θεραπεία που εμπεριέχει μαροκινό λάδι αργκάν, που θρέφει την τρίχα, την προστατεύει αλλά... την βαραίνει. Επειδή το συγκεκριμένο ήταν το πρώτο λαδάκι μαλλιών που χρησιμοποίησα, δεν είχα βλέπεις την εμπειρία τότε να πω ότι χμ... υπάρχουν και καλύτερα (που τότε, πριν δύο χρόνια, σίγουρα δεν υπήρχαν). Τώρα όμως, με τόση ποικιλία στην αγορά, μπορείς να βρεις πολλά ενυδατικά λάδια μαλλιών που να μην βαραίνουν την τρίχα. Σίγουρα όμως, παραμένει σταθερή αξία για μένα που έχω πολύ ξηρά μαλλιά. Για εσένα που έχεις λιπαρά, δεν είναι ό,τι το καλύτερο.

Βαθμολογία: 7/10



Jane Iridale Just Kissed: Lip & Cheek stain #forever pink




Θα μου πεις γιατί παρουσιάζω ένα τόσο δα μικρό δείγμα στα empties... Δεν μπορώ να μην το κάνω. Με έχει αφήσει εντυπωσιασμένη η φόρμουλα του κραγιόν της αγγλικής εταιρίας Jane Iridale. Ένα κραγιόν για χείλη και για μάγουλα (ως ρουζ) που σε κάθε άτομο χαρίζει και μία διαφορετική ροζ απόχρωση. Δεν μου έκανε εντύπωση μόνο το χρώμα αλλά και το πόσο καταπληκτικά και πλούσια ενυδάτωνε τα χείλη. Πολύ πιθανό, να το αγοράσω σε κανονική συσκευασία.

Βαθμολογία 8/10



Essence: Silky Touch Bush  #10, adorable



Μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμα αλλά επειδή είμαι σίγουρη ότι μέχρι το επόμενο  empties δεν θα υπάρχει ώστε να στο δείξω, αποφάσισα να το εντάξω τώρα.
Πολυαγαπημένο ρουζ σε μία πολύ γλυκιά ροζ-καφέ απόχρωση. Το φοράω κάθε μέρα τους τελευταίους μήνες και δεν φαίνεται καν ότι το χρώμα είναι επίκτητο. Το λατρεύω και θα το αγοράσω σίγουρα ξανά.

Βαθμολογία 9/10


Oriflame: ultra firming body lotion 




Μία κρέμα σώματος με λιποδιαλυτική και συσφικτική δράση. Μπορώ να πω ότι με άφησε ικανοποιημένη. Βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να χάσω πόντους ή κάτι ανάλογο. Την αγόρασα για να δω πόσο καλή ενυδάτωση κάνει στο δέρμα για αποφυγή ραγάδων κτλ. Σε αυτό το κομμάτι λοιπόν είναι λειτουργική σε όλα τα υπόλοιπα δε νομίζω.  

Βαθμολογία 7/10




Bepanthol: γαλάκτωμα σώματος




Η γνωστή και αγαπημένη σε όλες μας κρέμα σώματος της Bepanthol. Με προβιταμίνη Β5, ουδέτερο ph και υποαλλεργική σύνθεση, ενυδατώνει και προστατεύει καθημερινά όλους τους τύπους δέρματος. Προσωπικά την χρησιμοποιώ κυρίως μετά από έκθεση στον ήλιο.

Βαθμολογία: 8/10




Κorres: Guava lipstick #30, beige 




Θα μπορούσα κατευθείαν να βάλω τη βαθμολογία διότι πολύ απλά όλες γνωρίζουμε τη συγκεκριμένη σειρά του Korres. Δεν γίνεται όμως να μην αναφέρω, πόσο υπέροχο χρώμα ειναι το συγκεκριμένο και πόσο το έχω αγαπήσει. Πρόκειται για μία ροζ-καφέ με μωβ χροιά απόχρωση, πολύ διακριτική και καθημερινή. Δεν είναι σταθερό κραγιόν, διαρκεί ωστόσο αρκετά στα χείλη και τα ενυδατώνει πολύ. Δεν ξέρω αν θα αγοράσω ξανά το συγκεκριμένο χρώμα, κι αυτό, μόνο για το λόγο ότι η συλλογή του Κorres μεγαλώνει με ταχύτητες φωτός κι θέλω να δοκιμάσω κανούργια.

Βαθμολογία: 10/10


                                                                                                     

7 comments:

  1. Άντε καλή ανακύκλωση κορίτσι!
    Έχω δοκιμάσει μόνο 2 από τα προϊόντα που μας έδειξες.Το λαδάκι της Avon και το lip stain Jane Iredale Το blush από την Essence σε δύο άλλες αποχρώσεις τα οποία btw είναι εκπληκτικά και πολύ οικονομικά.
    Στα επόμενα με το καλό!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κι εγώ αγαπώ τα ρουζ της Essence. Νομίζω έχω όλες τις αποχρώσεις της σειράς αν δεν κάνω λάθος :P

      Delete
  2. Πολυ ωραια προιοντα!!!Με ενδιαφερει να παρω το ρουζ adorable απο essence μεχρι τωρα εχω το sweet pink νομιζω ετσι λεγεται και ειμαι πολυ ικανοποιημενη !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μάλλον λες το sweetheart. Αν και κάτι έλεγαν οτι θα το σταματήσουν (μαζί με άλλο ένα) για να φέρουν καινούργιες αποχρώσεις. Πάντως, είναι αξιόλογα ρουζ.
      xoxo

      Delete
  3. όταν είδα τη μάσκα από orzene ότι της έβαλες 5, έμεινα!!! ;Ρ την εχω αγαπήσει όσο καμία αλλη!! το ρουζάκι από essence το έχω και γω σε πιο γήινη απόχρωση και μου αρέσει πάρα πολύ ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Έφη μου δεν μου άρεσε... ίσως επειδή περιμενα την κλασική μυρωδιά της σειράς που τόσο είχα αγαπήσει :(
      Επίσης ούτε τα μαλλιά μου την αγάπησαν (στάχυα μαλλιά). Δεν τα ενυδάτωσε ιδιαίτερα. Τα ρουζ της Essence και μένα με έχουν αφήσει πολύ ικανοποιημένη. :)

      Delete
  4. Το Sephora Express Nail Polish Remover το είχα βρει σε προσφορά -50% και το πήρα και πραγματικά το έχω λατρέψει και μόλις μου τελειώσει θα το ξαναπάρω γιατί είναι από τα προϊόντα που κάνουν αυτό που λένε!
    Κακό θεωρώ κάνουν όλα αυτά με ασετόν ή μη στα νύχια γιαυτό καλό είναι ανάμεσα από τα βαψίματα να αφήνουμε μερικές μέρες να αναπνέει το νύχι και να ενυδατώνουμε καλά τα χέρια μας! Τέλος σημαντικό ρόλο για να είναι υγιή τα νύχια παίζει και η διατροφή.

    ReplyDelete

Back to Top