BEAUTY PRODUCTS CURRENT FAVORITES


The Magnificent 5 


Συζητούσα τις προάλλες με μία φίλη τι δεν αποχωριζόμαστε τον τελευταίο καιρό. 
Η συζήτηση άρχισε με βιβλία, συνέχισε με μερεντόψωμα και κατέληξε σε κραγιόν και σκιές.
Και όσο και αν δε θέλω να παραδεχτώ ότι το μερεντόψωμο δεν είναι beauty (τα βιβλία είναι), θα αρκεστώ στο να σου παρουσιάσω τα 5 αγαπημένα μου προϊόντα των τελευταίων μηνών που έχουν κάνει κατάληψη στη τσάντα μου και στην ψυχή μου. Και δικαίως.  Πάμε να τα δεις αναλυτικά.



Beauty Products Current Favorites 



Inglot Freedom System Palette 



Inglot Freedom System Palette 

Χρησιμοποίησα το σύστημα της Inglot με το οποίο μπορείς να φτιάξεις τη δική σου μοναδική παλέτα με χρώματα, υφές, μέγεθος, σχήμα κ.τ.λ., και όπως βλέπεις είχα την ανάγκη να τα "βάψω" όλα μωβ.
Συγκεκριμένα, ήθελα μία παλέτα που να περιέχει ματ μωβ και nude αποχρώσεις με έντονη απόδοση και πέτυχα διάνα. Στην παλέτα συμπεριέλαβα και ένα απαλό ρουζ ώστε να ταιριάζει με το μωβ και απλά να αχνοφαίνεται στα μάγουλα. Μπορώ να πω οτι εκτός της συσκευασίας που λατρεύω (μαγνητική, κομψή, χρηστική), ενθουσιάστηκα πολύ με την ποιότητα των σκιών και του ρουζ.
Τέλος να πω, οτι επειδή φορώ γυαλιά μυωπίας πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό. βρήκα το ιδανικό μακιγιάζ για να μη φαίνονται τα μάτια μου σα κουμπότρυπες. 

Οι αποχρώσεις της παλέτας : 

                                         
                                         
                                  



The Body Shop Perfume Oil Vanilla 


The Body Shop Perfume Oil Vanilla

Τόσα 90s comeback τον τελευταίο καιρό, σκέφτηκα να ξαναζήσω τα χρόνια του γυμνασίου. Θυμάμαι τόσο έντονα την τότε μυρωδιά της βανίλιας από The Body Shop (ποιά δεν τη θυμάται άλλωστε) και όλες τις υπέροχες αναμνήσεις που την συνόδευαν. 
Το συγκεκριμένο αρωματικό λάδι δε μυρίζει όπως η αρχική του έκδοση αλλά μυρίζει βανίλια και είναι καταπληκτικό.

Το δυστυχές είναι ότι τουλάχιστον στο ελληνικό e shop του The Body Shop δεν το ξαναβρήκα και δε γνωρίζω αν αυτό είναι μόνιμο. Μπορείς όμως να διαλέξεις αυτή τη βανίλια από The Body Shop Greece που βγήκε πρόσφατα σε άρωμα au de Toilette και όπως ενημερώθηκα έχεις ακριβώς την ίδια μυρωδιά. 



The Balm Autobalm California Palette

The Balm Autobalm Palette

Μία πολυχρηστική παλέτα από την αγαπημένη μου εταιρία The Balm, η Autobalm California, είναι αυτή που χρειάζεσαι για το μακιγιάζ της στιγμής. Περιέχει Ρουζ σε ροδακινί απόχρωση που χρησιμοποιείται και ως σκιά, σκιά φρυδιών, σκιά για τα μάτια αλλά που μπορείς να τη δοκιμάσεις και ως eyeliner σε μορφή πούδρας λόγω της σταθερότητάς της και φυσικά ένα υπέροχο highlighter που εννοείται πως χρησιμοποιείται και ως σκιά. 
Θα την βρεις εδώ 



The Balm The Body Builder Mascara 


What's Your Type? Όχι στους άνδρες, στις μάσκαρα πονηρούλα.
Εγώ λατρεύω την Τhe Body Builder από The Balm (είναι η δεύτερη φορά που την αγοράζω) γιατί απλά με βολεύει πολύ. Όμορφες, πλούσιες μαύρες βλεφαρίδες που σημειωτεόν, θρέφονται υπέροχα από την πλούσια σύσταση της μάσκαρα αφού εμπεριέχει βιταμίνη Ε, Πανθενόλη και Baboo. 
"Χτίζει" γερές βλεφαρίδες! 
Θα την βρεις εδώ  



Aden Cosmetics Lip &Cheek Tint

Όχι δεν είναι ένα απλό tint. Δεν χρωματίζει απλά τα χείλη. Το lip and cheek tint cherry της Aden δίνει τον καλύτερό του εαυτό. 
Σου χαρίζει το κερασένιο μάγουλο (ξέρεις αυτό που έχεις μετά από άσκηση cardio) και τα ελαφρώς κόκκινα χείλη (αυτά που έχεις μετά από μία κανάτα ποπ κορν). Kαι το σημαντικότερο; Μένει. Επιτέλους ένα tint που μένει. Προσωπικά το χρησιμοποιώ μετά τη δουλειά σε περίπτωση που βρεθώ με παρέα κι αυτό επειδή μου χαρίζει μία φυσική σχετικά εμφάνιση. Το αγαπώ.
Θα το βρεις εδώ


Εσύ τι δεν αποχωρίζεσαι τον τελευταίο καιρό; Τι έχεις συνέχεια μέσα στη τσάντα σου και τι θα μου πρότεινες να δοκιμάσω; 

xoxo

4 comments:

  1. Υπέροχο άρθρο Ηρώ μου. Θέλω και εγώ παλέτα από inglot αλλα δε ξερω τι να πρωτοβάλω. Θα σου στείλω μήνυμα στο facebook να μου προτείνεις.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ <3
      Στείλε μου ό,τι θες. Ελπίζω να βοηθήσω. Πάντως εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη :)

      Delete
  2. Έχεις απόλυτο δίκαιο για το tint της Aden, όχι απλά μένει αλλά δεν φεύγει εύκολα ^^ Το αγαπώ κι εγώ για αυτή την κερασένια όψη που δίνει σε μάγουλα & χείλη. Τελευταία έχω πάθει εμμονή με 2 προϊόντα: Την κρέμα ματιών Pep-Start της Clinique (ειδικά στην εξεταστική με έσωσε, οπότε συνέχισα να τη χρησιμοποιώ και μετά) και το Wycon Secret Infusion Strobing Drops στην απόχρωση #Champagne, που είναι το highlighter των ονείρων μου :P Φιλάκια πολλά Ηρώ μου!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Για την σειρά Pep Start έχω ακούσει τα καλύτερα μέχρι στιγμής. Είναι ακόμα καινούργια βέβαια οπότε θα αφήσω λίγο καιρό μέχρι να καταλήξω. Το Strobing Drops της Wycon φαίνεται φανταστικό έχω να σου πω. Γι' αυτό έχω σίγουρα καταλήξει. <3
      Φιλάκια Λιλάκι μου

      Delete

Back to Top