NEW MATTE CONCEALER STICK




Μία οι κοκκινίλες, μία οι κύκλοι κάτω από τα μάτια και οι πανάδες, πάντα θα ψάχνω για καινούργιες φόρμουλες concealer που να ικανοποιούν τις extreme απαιτήσεις μου.

Αυτή τη φορά, βρήκα αυτό που έψαχνα στα κανούργια concealers της εταιρίας flormar, σε μορφή στικ, που κάνουν θαύματα και σου παρουσιάζω το αγαπημένο μου.





Υφή κρεμώδης (αλλά όχι πολύ), απλώνεται στο δέρμα όπως τα ματ κραγιόν στα χείλη. Το χρώμα είναι συμπυκνωμένο και 100% ματ. Το concealer είναι τόσο καλυπτικό και φωτεινό που κρύβει οποιαδήποτε δυσχρωμία έχεις.
Η συσκευσία έρχεται στα 5.3 gr.




Το χρώμα που ταίριαξε άψογα στο δικό μου χρώμα επιδερμίδας είναι το n.1, Fair Ivory καθ' ότι είμαι λευκή σαν φάντασμα! Το εντυπωσιακό είναι όμως, ότι ταίριαξε τόσο καλά που δεν φαίνεται καν ότι υπάρχει. Σε αυτό βέβαια συμβάλλει και το γεγονός ότι το συγκεκριμένο concealer με την καινούργια φόρμουλα, εκτός ότι στεγνώνει αμέσως μετατρέπεται σε απαλή πούδρα! Παραμένει η κάλυψη αλλά δεν μαζεύει και δεν σπάει! Τέλειο;
Όσες στρώσεις και να βάλεις, το concealer πάντα θα στεγνώνει αμέσως και θα μεταμορφώνεται σε πούδρα!



Η τιμή του επίσης δελεαστική αφού πωλείται 5.50Ε.

Θεωρώ ότι την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε κατάστημα της Flormar, ακόμα και αν είσαι από εκείνες που έχουν κατασταλάξει εδώ και καιρό σε κάποιο concealer και δεν το αλλάζει, αξίζει να του δώσεις μία ευκαιρία και να το δοκιμάσεις. Μπορεί και να ενθουσιαστείς.

So it's a yay!



                                                                                               



5 comments:

  1. Όντως φένεται πολύ καλό από την περιγραφή σου!Είναι περισσότερο για χρήση κάτω από τα μάτια ή για ατέλειες προσώπου;Γιατί στικ κάτω από τα μάτια μου φαίνεται λίγο βαρυ..Από διάρκεια τι λέειΗ τιμή δελεαστικότατη!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αν και με τα περισσότερα κονσίλερ δεν γίνεται αυτό, εγώ το χρησιμοποιώ παντού! Είτε κάτω από τα μάτια, είτε γύρω από τα χείλη (που έχω δυσχρωμίες) είτε πάνω σε σπυράκι. Δεν είναι καθόλου βαρύ. Η διάρκεια είναι μία χαρά, 8ωρο κρατάει άνετα. :)

      Delete
    2. Τέλεια!Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση!Τα μολυβάκια χειλιών τα τίμησα τελικά μετά την ανάρτησή σου!Βασικά συγκρατήθηκα γιατί έχω τόσα πολλά και πήρα ένα!Αλλά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη για την τιμή του!

      Delete
  2. το είδα και σκέφτηκα να το πάρω αλλά δεν είμαι και ικανοποιημένη απο ένα make up που έχω πάρει και έτσι δεν το πήρα αλλά αν ξαναβρώ στο κατάστημα θα το κοιτάξω!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nα το κοιτάξεις και να μου πεις :) Φιλιά Φαίη μου!

      Delete

Back to Top