WHAT'S NEW ROGER & GALLET?




Η εταιρία Roger & Gallet, σου προσφέρει μία νέα εμπειρία στην τέχνη της βαθιάς θρέψης και περιποίησης του σώματος, παρουσιάζοντας τα δύο νέα Balms χεριών και νυχιών, Fleur de Figuier & BiENfAiTS. 

Οι αλλαγές της θερμοκρασίας, το νερό αλλά και οι καθημερινές εργασίες επηρεάζουν το υδρολιπιδικό φιλμ και την κεράτινη στιβάδα στην επιδερμίδα των χεριών σου. 
Η επιδερμίδα ξηραίνεται, χάνει την ελαστικότητα και την απαλότητά της.  
Τα νέα Balms χεριών και νυχιών της Roger & Gallet προσφέρουν 24ωρη ενυδάτωση, καθώς η σύνθεσή τους αποτελείται κατά 97% από φυσικά συστατικά 
(χωρίς paraben, χρωστικές & σιλικόνη). 

Νέα φόρμουλα σε μορφή Balm για βαθιά 24ωρη ενυδάτωση και ματ αποτέλεσμα! Τα νέα Balms –«Φόρμουλα κερί»- για τα χέρια και τα νύχια έχουν πιο υψηλό ποσοστό γλυκερίνης (x 2,5 περισσότερο από τις κρέμες χεριών) και θα σου χαρίσουν βαθιά θρέψη και ενυδάτωση μακράς διαρκείας.
Αν έχεις ξηρή επιδερμίδα, είναι ιδανικό για σένα! 


Συστατικά

Με ενεργά συστατικά όπως Φυσική Γλυκερίνη, Shea butter, Aloe Vera & Λάδι από βερίκοκο, τα BALMS είναι εμπλουτισμένα με 5 διαφορετικούς καρπούς για όμορφο δέρμα και αποτελούνται κατά 97% από φυτικά συστατικά! 
Επίσης, περιέχουν στη σύνθεσή τους φυτικά έλαια για να προσφέρουν απαλότητα και 24ωρη ενυδάτωση. 
Τέλος τα καινούργια balms διαθέτουν εκτός Βιταμίνη Β5 & Ωμέγα 6, D-panthenol και αντιηλιακό δείκτη προστασίας SPF15.  

Διατίθενται σε συσκευασία των 30 ml και θα τα βρεις σε επιλεγμένα φαρμακεία καθώς και σε καταστήματα HONDOS CENTER & ATTICA.


  
                                                                                                             

No comments:

Post a Comment

Back to Top