WHAT'S NEW LITTLE MONSTERS?




Για το νέο της άρωμα, η Lady Gaga ήρθε αντιμέτωπη με μόνο ένα θέμα. Tην ικανοποίηση των «Little Monsters» που την ακολουθούν πιστά, όποιο και όπου αν είναι.
Η «Mother Monster» που επιμελείται μόνη τον εαυτό της, προσκαλεί τους άνδρες και τις γυναίκες ανά την υφήλιο να ενδώσουν στη νέα της τολμηρή δημιουργία. 
Αυτό το προκλητικό νέο άρωμα περιγράφει γλαφυρά το νέο μήνυμα της Gaga. 
Επικίνδυνα τολμηρό, το EAU DE GAGA είναι ένα άρωμα που ταιριάζει τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, διότι όλα επιτρέπονται… 
Αυτό το δελεαστικό άρωμα είναι εμπνευσμένο από τον ορισμό που δίνει στην αγάπη η Lady Gaga - μια βαθιά ένωση μεταξύ διαφορετικών ανθρώπων που συμπληρώνουν ο ένας τον άλλο όντας απόλυτα διαφορετικοί, η έμπρακτη απόδειξη του ότι τα αντίθετα έλκονται. 
Το EAU DE GAGA είναι ένα αινιγματικό eau de parfum που συνδυάζει τολμηρά στοιχεία για να δημιουργήσει ένα σαγηνευτικό άρωμα. Το Eau de Gaga δημιουργήθηκε με το μαγικό άνθος της λευκής βιολέτας, ένα ερμαφρόδιτο λουλούδι που προκαλεί έναν ιλιγγιώδη συνδυασμό του αρσενικού και του θηλυκού. Για ισορροπία, αυτή η έντονη λουλουδένια μυρωδιά συμπληρώνεται με ένα έντονο, δροσιστικό άρωμα μοσχολέμονου. 
Εν συνεχεία, το άρωμα μετατρέπεται σε αισθησιακό με την προσθήκη της αδιάψευστης ποιότητας σε αυτό το καθολικά ελκυστικό άρωμα. 

Το μπουκάλι του αρώματος, αντικατοπτρίζει το διαφυλετικό μείγμα στην αισθητική του σχεδιασμού του. 

Οι απλές, αλλά παράλληλα κομψές γραμμές σε μαύρο αποτελούν μια τολμηρή δήλωση. 
Για να διανθιστεί με ένα ίχνος πολυτέλειας, διακοσμείται με μια ασημένια πλάκα με την αναγραφή των λέξεων Παρίσι-Νέα Υόρκη και τον αριθμό 001. 
Τα ονόματα των δύο πόλεων αντικατοπτρίζουν τη διατλαντική ταυτότητα των Haus Laboratories, ενώ ο αριθμός 001 υποδηλώνει το ξεκίνημα μιας μακράς ιστορίας που περιμένει να ειπωθεί. Και για τους πιο αφοσιωμένους «Little Monsters», η απόλυτη έκδοση των 75 ml Masterpiece κυκλοφορεί μέσα σε μια κόκκινη θήκη, η οποία «ντύνει» το φιαλίδιο σε πλούσιο βελούδο. 

To EAU DE GAGA κυκλοφορεί σε: 

  • 30 ml  
  • 50 ml (39.30 E) 
  • 75 ml 


Το νέο άρωμα της Lady Gaga είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στα Sephora!



1 comment:

Back to Top