EMPTIES #5



It's time!


Τελείωσαν, άδειασαν αλλά μία εντύπωση μας άφησαν! (κάνω και ρίμες τώρα;)
Επιστροφή με empties και πάμε να τα δούμε!


Priorin
Σαμπουάν κατά τις τριχόπτωσης για ξηρά-κανονικά μαλλιά


Priorin Shampoo 


Κάπου τον οκτώβριο, με χτύπησε η εποχιακή τριχόπτωση και σκέφτηκα "αφού παίρνω που παίρνω τις κάψουλες ενδυνάμωσης για τα μαλλιά από την ίδια εταιρία, γιατί να μη τα συνδιάσω και να μη χρησιμοποιήσω ταυτόχρονα και το σαμπουάν για καλύτερα αποτελέσματα;". Εξάλλου το συνιστά και η ίδια η εταιρία.
Τελικά, όπως απεδείχθη, δε ξετρελάθηκα.
Είναι ένα σαμπουάν απαλό μεν (εμπεριέχει φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες) αλλά αδιάφορο δε. Το χρησιμοποιούσα για τρεις μήνες (αυτή είναι η τρίτη άδεια συσκευασία) αλλά δεν μπορώ να πω ότι είδα κάτι εντυπωσιακό. H μυρωδιά του είναι αρκετά έντονη, κάτι μεταξύ μέντας και φυκιών.
Άφηνε μία ξηρότητα στα μαλλιά, γεγονός που δεν καταλαβαίνω διότι τα σαμπουάν που είναι για ξηρά μαλλιά, θα έπρεπε να ενυδατώνουν την τρίχα και όχι το αντίθετο.
Όσον αφορά στην τριχόπτωση, μπόρα ήταν και πέρασε αλλά το σαμπουάν δεν έκανε καμία διαφορά.
Τέλος να πω ότι μου φάνηκε και ακριβό (200 ml 8Ε) για φόρμουλα που δεν λειτούργησε σε μένα.


Bαθμολογία: 4/10





Gaia Face Cream Natural 

Gaia Face Cream Natural 


Η κρέμα προσώπου από την Gaia (Natural Face Cream 24 hours), αν και προορίζεται για όλους τους τύπους δέρματος, ήταν υπερβολικά βαριά για το δικό μου ευαίσθητο -σαν την καρδιά ενός μαρουλιού-δέρμα. 

Την χρησιμοποίησα δύο, τρεις φορές και πάντα δημιουργούσα ακμή (το είπα, το δικό μου δέρμα είναι δύσκολο).
Παρόλ' αυτά, η κρέμα ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον σύντροφο-φίλο-άνδρα-αγαπητικό μου (πώς το λέτε τέλος πάντων εσείς οι νεολαίοι), αφού τη χρησιμοποιούσε κάθε μέρα σχεδόν και επιτέλους για πρώτη φορά δεν αισθάνθηκα απειλητικά αγκάθια να με πλησιάζουν. Ευχαριστώ Gaia.


Bαθμολογία 10/10 






Αpivita Cream with Propolis 

Apivita Cream With Propolis

Όταν βγήκε στην αγορά το συγκεκριμένο προϊόν μπήκε κατευθείαν στο καλάθι μου, αφού γνωρίζω τις ευεργετικές ιδιότητες της πρόπολης και πώς αυτή βοηθά στην ακμή και τα σημάδια. Πόσο μάλλον όταν το δημιουργεί μία από τις αγαπημένες μου ελληνικές εταιρίες.
Δυστυχώς, πρόκειται για μία κρέμα που -για μένα- δεν κάνει τίποτα από όσα υπόσχεται. Δεν βοήθησε στην ακμή, δεν απάλυνε τα σημάδια και επιπλέον με ενοχλούσε αφόρητα η μυρωδιά της.
Έχει απαλή υφή, απορροφάται άμεσα αλλά το αποτέλεσμα ανύπαρκτο.


Βαθμολογία: 2/10



Gaia Hydrating Body Oil & Message 

Gaia Hydrating Body Oil & Message 


Ένα υπέροχο προϊόν από τη Gaia, το οποίο όταν τελείωσε το αγόρασα κατευθείαν χωρίς δεύτερη σκέψη.
 Είναι ένα ξηρό λάδι ενυδάτωσης που απορροφάται αμέσως -σε αντίθεση με άλλα λάδια που έχω χρησιμοποιήσει-, αφήνει την επιδερμίδα απαλή και τόσο όμορφα αρωματισμένη για ώρες. Θα το ερωτευτείς και μόνο που θα το μυρίσεις. Είναι τόσο χρηστικό λόγω της αντλίας του που έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ body butters εδώ και πολύ καιρό.

Βαθμολογία: 10/10



Essence All About Matt Powder

Essence all about matt! loose powder
Και ποια δεν γνωρίζει αυτήν την πούδρα; Είναι ένα προϊόν που αγάπησα αλλά πλέον δεν ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας μου. Θεωρώ ότι σε μικρότερες ηλικίες θα πηγαίνει γάντι. Είναι όντως ματ, δίνει μία ξεκούραστη όψη στο πρόσωπο χωρίς να το βαραίνει και διαρκεί. Αν και δεν γνωρίζω πόσο καλή ή το ίδιο καλή είναι η καινούργια της σύσταση (έχω την προηγούμενη version), η συγκεκριμένη αξίως έγινε τόσο γνωστή.

Βαθμολογία: 9/10


Ahava Mineral Hand Cream

Ahava Mineral Hand Cream
Μία από τις καλύτερες κρέμες χεριών που έχω χρησιμοποιήσει (δεν έχω ξηρά χέρια). 
Με νερό από τη νεκρά θάλασσα, η σύστασή της είναι εκπληκτική. Θα μπορούσα να πω ότι ως υφή θυμίζει λίγο primer, δηλαδή κάτι με σιλικονούχα βάση που παρόλ' αυτά, απορροφάται αμέσως από το δέρμα και το ενυδατώνει άψογα.
Η μυρωδιά δε, είναι απερίγραπτη. Μυρίζει έντονα αλλά πολύ όμορφα (κάτι μεταξύ κέδρου και τριαντάφυλλου).


Βαθμολογία: 9/10 



Bioderma Sensibio H20 Sensitive Skin 


Bioderma Sensibio H20 Sensitive Skin 
Tα λόγια περιττά απλά το παίρνω απόφαση ότι σε κάθε "empties" θα υπάρχει και ένα μπουκαλάκι από αυτό το θαυματουργό προϊόν!


Βαθμολογία: 10/10 




                                                                                                                     
                                                                                                         

12 comments:

  1. να πούμε ότι αγαπώ ΦΥΣΙΚΑ το bioderma αλλά και την κρεμούλα της Ahava <3 Gaia,αυτή η σειρά έχει τόσο απίθανο άρωμα που τρελαίνομαι <3 for once more Μπάμπι ...πολλά πολλά φιλάκια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Πραγματικά αυτή η σειρά της Gaia είναι το κάτι άλλο! Την αγαπώ!
      xoxo <3

      Delete
  2. ωραιο ποστ! Την κρεμα με την προπολη απο την Απιβιτα εχω δει παντου να την εκθειαζουν και δεν ηξερα αν την θελω κατι δεν μου καθοταν καλα. Τωρα που ειδα το ποστ σου νομιζω δεν θα την αγορασω. Επειδη εχω δερμα με τασεις ακμης θελω κατι πιο ισχυρο μαλλον. Το BIODERMA μου αρεσει και εμενα πολυ. Το priorin δεν ηξερα οτι υπαρχει σε σαμπουαν το ειδα απο σενα τωρα και ευτυχως δηλαδη γιατι θα το αγοραζα.
    Φιλακια

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ :)
      Η κρέμα με την πρόπολη από την Apivita σε έκατσε σε μένα καλά. Δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν θα κάτσει και σε σένα. Δοκίμασέ την ποτέ δεν ξέρεις. Το ίδιο ισχύει και για το Priorin (αν και δύσκολο το βλέπω).
      xoxo

      Delete
    2. Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές!

      Delete
  3. Auti i krema propolis diaferei apo to ekxulisma propolis tis Apivita?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Μαρία αν εννοείς το βιολογικό διάλυμα πρόπολης από την Αpivita, ναι διαφέρουν πάρα πολύ!!!
      Θα κάνω ένα review και στο διάλυμα σε ένα επόμενο empties για να καταλάβεις τη διαφορά:) Yπάρχουν όμως πολλά review από bloggers που μπορείς να δεις :)

      Delete
  4. Και στα δικά μου empties υπάρχει και ένα μπουκαλάκι με αυτό το νεράκι!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Νατάσα μου αλίμονο! χαχα
      Είναι αξιολάτρευτο το άτιμο!

      Delete
  5. Κοριτσάρα έχω ακριβώς την ίδια άποψη για το νεράκι και την κρέμα με πρόπολη, που με γοήτευσε και απογοήτευσε.
    Εξαιρετικά χρήσιμο το post σου όπως πάντα <3
    Σματσα!

    ReplyDelete
  6. Αυτό το bioderma εχει κάψει καρδιες. Την πουδρα απο essence από τοτε που την αλλαξαν εχω σταματησει να τη χρησιμοποιώ δεν ξερω δεν μου καθεται πολύ καλα. Απογοητεύτηκα που είδα οτι δεν σου εκατσε καλα η κρεμα με προπολη απο την apivita...πιστευα οτι μπορει να με βοηθήσει καπως με τις ουλές και τα σπύράκια αλλα βλέπω συνεχεια αρνητικες κρητικες για το προιον. Κριμα.
    Το ποστ σου για αλλη μια φορα πολύ σωστό.

    ReplyDelete
  7. Ο, τι και να έχω χρησιμοποιήσει από νερό ντεμακιγιάζ (είναι πολλά, ακριβά και φτηνά) δεν ξανά αλλάζω το bioderma με τίποτα!! Κι αυτό είναι δέσμευση 😁😘🌹

    ReplyDelete

Back to Top