ARCAYA GIVEAWAY







New Blog, New Giveaway!



Επιτέλους, το καινούργιο blog είναι πλέον και επισήμως σε λειτουργία! 

Είμαι πολύ χαρούμενη για το αποτέλεσμα και πραγματικά ευχαριστώ όσους με ανέχτηκαν μέχρι να το στήσω -μαζί και εσάς- διότι δεν ήταν και piece of cake. 
Όπως βλέπετε δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο στυλ, ήθελα κάτι που να με αντιπροσωπεύει και κυρίως να είναι λειτούργικο και ευχάριστο σε εσάς. 

Όμως, τα "εγκαίνια" δεν θα μπορούσαν να μη συνοδεύονται από ένα φανταστικό Giveaway από μία εταιρία που αγαπώ την Arcaya Hellas, ένα επαγγελματικό brand, γνωστό για τις υπέροχες και αποτελεσματικές αμπούλες ομορφιάς τις οποίες σίγουρα έχετε δει πολλάκις και αγαπάτε και εσείς. 

Έιχα στη διάθεσή μου τις αμπούλες Volume Lips, ένα υπέροχο προϊόν, αποτελεσματικότατο. Υπόσχεται μείωση των γραμμών στα χείλη και διόγκωσή τους σε εύλογο χρονικό διάστημα (εγώ είδα διαφορά τη δεύτερη μέρα). 

Δεν θα σας κουράσω πολύ, θέλω όμως να σας πω ότι πραγματικά ό,τι υπόσχεται το κάνει, η διαφορά στα δικά μου χείλη είναι εμφανής και εννοείται ότι το Giveaway θα αφορά αυτό το προϊον αφού έχω μείνει πλήρως ικανοποιημένη.

Το προϊόν 


Arcaya Volume Lips Set

Πρόκειται για 10 γυάλινες αμπούλες, οι οποίες χαρίζουν όγκο στα χείλη και εξαιρετική ενυδάτωση. 
Η κάθε αμπούλα μπορεί να διαρκέσει και ένα μήνα (με χρήση δύο φορές την ημέρα πρωί και βράδυ), γεγονός που με ευχαρίστησε ιδιαίτερα αφού είμαι καλυμμένη για ένα χρόνο. 
Να τονίσω ότι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όλες οι ηλικίες ενώ
 μετά την έρευνά μου διαπίστωσα ότι σε γυναίκες που έχουν προβεί σε θεραπεία Botox στα χείλη, το αποτέλεσμα κρατάει πολύ περισσότερο. 

Arcaya Volume Lips Result 


Arcaya The Ampoules Company 




Πάμε τώρα στους όρους που πάντα είναι απλοί και κατανοητοί:



1. Να είστε μέλος στο blog μου με Google Friend Connect (GFC)

2. Να μου δείξετε την αγάπη σας στη σελίδα μου στο Facebook  και αν θέλετε μπορείτε να κάνετε και share ώστε να μεγαλώσει η παρέα μας. 

3.  Να μπείτε στη σελίδα της Arcaya στο Facebook και να μάθετε για τα καινούργια υπέροχα προϊόντα της.

4.  Να μου αφήσετε ένα σχόλιο από κάτω για το τι σας αρέσει στο καινούργιο blog, τι θα επιθυμούσατε να δείτε σε θεματολόγια (μπορείτε να γράψετε ό,τι θέλετε) και αν έχετε χρησιμοποιήσει προίοντα Arcaya. 




Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 2 Μαϊου 2016

Kαλή επιτύχια σε όλους!

Τα καλύτερα έρχονται! 


*Νικήτρια του διαγωνισμού είναι:

Η Renata Love Paul

Συγχαρητήρια στη νικήτρια! [Παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω email  ή μέσω μηνύματος στη σελίδα μου στο Facebook! 





31 comments:

  1. Καλή αρχή! Το blog είναι φανταστικό πολύ καλύτερο από το προηγούμενο. Θέλω να δω στο blog ομορφα review που κάνεις ήδη και είμαι σίγουρη ότι καινουργιο φτιάξεις θα ειναι πολύ καλο. Αrcaya δεν έχω δοκιμάσει αλλά ακούω τα καλύτερα και ευχαριστούμε που μας δίνεις την ευκαιρία να τη δοκιμάσουμε. Καλό Πάσχα!

    ReplyDelete
  2. καλη αρχη στο καινουριο blog υπεροχο το δωρο
    facebook: μιχαλης ναστος
    gfc: mixalis nastos

    ReplyDelete
  3. Προϊόντα Arcaya δεν έχω χρησιμοποιήσει, τουλάχιστον όχι ακόμα ! Οσο για το blog είναι πολύ εύκολο στη χρήση, χωρίς να σε ταλαιπωρεί! Η θεματολογία όμορφη και χρήσιμη! Ισως μια στήλη με δοκιμασμένα προϊόντα, που απογοήτευσαν ή δεν τήρησαν όσο υπόσχονταν;;; Για να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές ;-) Καλή αρχή και πολλή αναγνωσιμότητα!!!

    ReplyDelete
  4. Καλή αρχη στο νέο σου blog εύχομαι αμέτρητες επιτυχίες !!!!!!!!!!
    Υπέροχα προιοντα από την Arcaya, έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά δεν έτυχε ποτέ να τα χρησιμοποιήσω!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. Σουπερ!!! Καλη αρχή στο νεο σου blog!!! Θα ήθελα πολύ να τις δοκιμασω !!! Ευχαριστουμε πολυυυυ !!! Καλό Πάσχα κ καλη ανάσταση!!!!!
    gfc: Martha Martella
    FB: Martha Martella ll

    ReplyDelete
  6. Σουπερ!!! Καλη αρχή στο νεο σου blog!!! Θα ήθελα πολύ να τις δοκιμασω !!! Ευχαριστουμε πολυυυυ !!! Καλό Πάσχα κ καλη ανάσταση!!!!!
    gfc: Martha Martella
    FB: Martha Martella ll

    ReplyDelete
  7. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ BLOG, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ .
    FB VERONIKA VASILEVA
    GFC VERONIKA VASILEVA

    ReplyDelete
  8. καλή αρχή και από εμένα!!!Εχω ακόυσει τα καλυτερα για την εταιρεια arcaya αλλα δεν ετυχε να δοκιμασω ποτε!!!θελουμε και άλλα τετοια ρεπορταζ με νεα προιοντα της αγορας και την κριτική σου για το πως σου φανηκαν!!!

    ReplyDelete
  9. δεν τα εχω δοκιμασει αλλα θα ηθελα πολυ!!!το blog τελειο!!!!

    ReplyDelete
  10. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ .
    FB: Sevastoula Ntakoula
    GFC: Sevi N.

    ReplyDelete
  11. εξαιρετικο Blog.... περιμενουμε απο σενα τα καλυτερα...οσο για τα προιοντα..δεν τα εχω δοκιμασει...ευκαιρια;;;
    fb Ολια Γεωργιος Μοσκοφιδου
    gfc moskofidou olga

    ReplyDelete
  12. Καλή αρχή στο νέο σου blog. Θα ήθελα να δω reviews για νέα καλλυντικά. Ευχαριστούμε πολύ. <3. gfc:martha vlachogianni, facebook:Martha Vlachogianni

    ReplyDelete
  13. Καλοτάξιδο το νέο σου blog!!! Μου αρέσει που είναι όλα ευδιάκριτα! Αυτό που πάντα με διχάζει στα blog είναι τα lebels, δεν ξέρω αν μου αρέσουν πάνω η κάτω από το post! Την εταιρία δεν την ήξερα! Ευχαριστούμε!!!
    GFC: RenataD
    FB: Renata Love Paul

    ReplyDelete
  14. Καλή αρχή στο νέο σου Blog!!!!Είναι πολύ ωραίο!!!!Έχει ωραία αισθητική!!!!Αν έχεις και πιο συχνά giveaway ακόμα καλύτερα!!!Για την arcaya έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν έτυχε να δοκιμάσω ακόμα!Μακάρι να φανώ τυχερή.Καλό Πάσχα να έχεις!!!

    ReplyDelete
  15. καλη αρχη! μου αρεσει το Interface που ειναι μινιμαλ και η οργανωση με κατηγοριες, Δεν εχω δοκιμασει κατι απο arcaya αλλα θα ηθελα πολυ! GFC: Vicky A, fb: Artemis Papachristou

    ReplyDelete
  16. Καλή αρχή! Μου αρέσει που ειναι κατηγοριοποιημένα τα άρθρα και μπορείς να βρεις ευκολα κατι που σε ενδιαφερει! Νομίζω και εγώ ότι θα ηθελα να δω reviews για προϊοντα που δεν τηρουν αυτα που υπόσχονται. Από την Arcaya έχω δοκιμάσει αρκετές, με αγαπημένη την Collagen+ και το Υαλουρονικό. Η Oxygen ήταν ουδετερη αλλα αυτή που δεν μου αρεσε καθόλου ήταν η "Multi Vitamin", σε εμενα δεν εκατσε καθολου καλα! Ευχαριστουμε! GFC & FB: Maria Marconiou

    ReplyDelete
  17. Πολύ καλαίσθητο το νέο blog! Εχω δοκιμάσει αμπούλες της Arcaya ! Ειναι καταπληκτικο προϊον!

    GFC: Iro Bakali
    FB: Iro Bakali

    ReplyDelete
  18. Αγαπητή Μπάμπι,την καλαισθησία σου μας την αποδεικνύεις για ακόμη μία φορά με το νέο υπέροχο και ανανεωμένο blog σου αλλά και με το υπέροχο post σου!
    Πάντα λαμπερή και χαμογελαστή και πάντα επιτυχίες σου εύχομαι γιατί το αξίζεις και το κουράζεις τόσο πολύ και αυτό να ξέρεις ανταμείβεται!!!
    Πόσο όμορφη είσαι <3
    Τα φιλιά μου και την αγάπη μου αλλά και τις καλύτερες ευχές μου στη νέα σου αρχή :D

    ReplyDelete
  19. Ευχαριστούμε πολύ! Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω προϊόντα της εταιρείας!
    facebook: Alkmini Mini
    Google Friend Connect: Αλκμήνη Πι.

    ReplyDelete
  20. Μου αρέσει πολύ η αισθητική του blog όπως είναι πλέον! Αν θέλεις κάνε ένα ποστ για αρώματα, πχ για όσα έχεις στη συλλογή σου!
    mail: f.xanth@gmail.com
    facebook: Φωτούλα Ξανθοπούλου
    Google Friend Connect: Fotini Xanthopoulou

    ReplyDelete
  21. δεν εχει τυχει να τα δοκιμασω αλλα θα ηθελα.μου αρεσουν τα θεματα του blog σου θα ηθελα να αναφερθεις και σε προιοντα οικονομικα που κανουν κανουν καλυτερα αποτελεσματα απο καποια ακριβοτερα!
    fb:Flora Gerardi
    gfc:floranceaga

    ReplyDelete
  22. Τέλειος διαγωνισμός! Και το blog πανέμορφο! Θα μου άρεσε να διαβάσω σχετικά με προϊόντα "αποτυχίες"!
    GFC: TheBeautySlap
    Facebook: Πέννυ Τσ.

    ReplyDelete
  23. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ . ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΜΙΑ ΣΤΗΛΗ ΜΕ ΜΑΚΙΓΙΑΖ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ , ΠΟΥ ΦΟΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ.

    ReplyDelete
  24. Καλή αρχη στο νέο σου blog εύχομαι αμέτρητες επιτυχίες. Για την arcaya έχω ακούσει καλά λόγια αλλά δεν έτυχε να δοκιμάσω ακόμα.Καλό Πάσχα!

    ReplyDelete
  25. Δεν ξέρω πως ήταν το παλιό,αλλά μ'αρέσει που δεν έχει βαβούρα :)
    fb: eleni vlachou

    ReplyDelete
  26. Καλή Αρχή και να είναι γεμάτο έμπνευση. Θα ήθελα να δω σχετικά με την προστασία του προσώπου για το καλοκαίρι και αντιστοιχώ vintage summer make up.. Fb georgiavetsou email georgiavetsou@yahoo.gr

    ReplyDelete
  27. Καλή αρχή και από μένα είμαι σίγουρη ότι θα θριαμβεύσεις! Το blog είναι πανέμορφο και εσύ μία θεά. Θα ήθελα να δω do και donts που μου αρέσουν πολύ και έχεις κάνει και στο παρελθόν. Arcaya δεν έχω δοκιμάσει, την έχω όμως ως εταίρια και μου φάινεται πολύ ιδαίτερη. Δεν ξέρω άλλη εταιρία που να ειδικεύεται σε αμπούλες. Φιλιά πολλά Ηρώ μου.

    ReplyDelete
  28. Τρελένομαι για τα blog Που έχουν συνεχώς εναλλαγή φωτογραφιών - θεμμάτων!!!! Νομίζω σου τραβάνε το ενφιεφέρον πιο εύκολα! Οσο για το προϊόν φαίνεται πολλά υποσχόμενο και θα το ήθελα γιατί έχω το καλοκαίρι πολλές "ειδικές" περιστάσεις!!!! καλή τύχη! face antigoni miche

    ReplyDelete
  29. Καλή αρχή! θα ηθελα να μας αναφερεις προιοντα οικονομικα που κανουν ειναι καλυτερα και απο καποια ακριβοτερα και σχετικά με προϊόντα "αποτυχίες". Την arcaya δεν έτυχε να δοκιμάσω ακόμα...Καλό Πάσχα!

    ReplyDelete
  30. Καλή αρχή! Είναι πολύ ωραίο! Καλό Πάσχα :)

    ReplyDelete

Back to Top