THE FEMININE DAYS 2017




Το ημερολόγιο που θα σε εμπνεύσει


Το feminine boudoir είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση. Δεν είναι τα προϊόντα αυτά καθαυτά που δημιουργούν τη μαγεία αλλά ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από αυτά. 
Η Κλαίρη Βενούκα, αποφάσισε πριν δύο χρόνια να εμπνευστεί δημιουργώντας κάτι που όλες εμείς θα είχαμε ανάγκη να επιβεβαιώνουμε σε καθημερινή βάση. Την αγάπη προς τον εαυτό μας.



Φέτος, ξεπέρασε τον εαυτό της δημιουργώντας το The Feminine Days 2017, το πιo θηλυκό εβδομαδιαίο ημερολόγιο-journal, που θα σε παρακινήσει να καταγράψεις όλες τις πτυχές του εαυτού σου και μάλιστα να τις απολαύσεις στο έπακρο.
Σε αυτό που διαφέρει συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα ημερολόγια που θα βρεις, είναι ο προσωπικός του χαρακτήρας. Δεν είναι μαζικό. Είναι σα να σε μυεί σε ένα περιορισμένο κύκλο ανθρώπων που γνωρίζουν κάτι μυστικιστικό και απόρρητο. Η παρακίνηση της δημιουργού για προσωπική ανέλιξη του κατόχου είναι αισθητή σε κάθε σελίδα.
Και μόνο αυτό, το κάνει μοναδικό.





Εντός του περιεχομένου, θα βρεις ένα άρτια οργανωμένο πρόγραμμα με σελίδες αφιερωμένες στη δική σου, καθαρά, πρόοδο, πνευματική και επαγγελματική, ενώ όσο αφορά το σχεδιασμό του, θα εκπλαγείς με το πόσο κομψά φιλοτεχνημένο είναι.





Προσωπικά, λόγω ότι είμαι planner addict, προμηθεύομαι το ιδανικότερο ημερολόγιο που θα βρεθεί μπροστά μου λίγο πριν λήξει το έτος. Στην προκειμένη περίπτωση, to feminine days 2017 ήταν ένας ακόμη λόγος για να λήξει ακόμα πιο γρήγορα ο προηγούμενος χρόνος και να έρθει αυτός. 
Το χρησιμοποιώ καθημερινά αλλά το μυστικό του έγκειται στο πόσο όμορφα σε κάνει να αισθάνεσαι με τον εαυτό σου.

Και όπως αναφέρει και η ίδια η Κλαίρη εντός του ημερολογίου:

Το Feminine Boudoir ανήκει σε όλες μας. Μία ανοικτή κοινότητα γυναικών για να ανταλλάσσουμε όνειρα, καθημερινές σκέψεις, στιγμές κι εμπνεύσεις, για να γινόμαστε πιο ευτυχισμένες, πιό πλήρεις, πιο συνειδητές Γυναίκες.



Ακόμα προλαβαίνεις να προμηθευτείς το ημερολόγιο πατώντας εδώ 
Σε περιμένει ακόμα μία έκπληξη για να γίνει το 2017 ακόμα πιο δημιουργικό πατώντας εδώ 


8 comments:

  1. Δηλώνω ερωτευμένη με αυτό το ημερολόγιο! Υπέροχη παρουσίαση και φωτογραφίες ❤️

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κι εγώ το ίδιο δηλώνω :) Σε ευχαριστώ Λίλα μου ❤️

      Delete
  2. Τι ωραία που τα γράφεις! Εγώ συνήθως αγοράζω απλά σημειωματάρια αλλά θα ήθελα να έχω και κάτι τέτοιο. Το ζήλεψα χαχαχα Μόνο σε eshop το βρίσκουμε;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ :)
      Nαι, στο eshop θα το βρεις, εκτός και αν υπάρχει κάποιο μπαζάρ στα σχέδια της εταιρίας στο οποίο μπορείς να βρεις το ημερολόγιο καθώς και άλλα φανταστικά προϊόντα. Μπορείς να ρωτήσεις στη σελίδα τους στο Facebook (Feminine Boudoir). ❤️

      Delete
  3. Tέλειο φαίνεται πολύ ωραίο αλλά ακριβό νομίζω

    ReplyDelete
    Replies
    1. Είναι εκ των πραγμάτων πολύ όμορφο :) Μπορείς να το βρεις με γεναιόδωρη έκπτωση αυτές τις ημέρες στο eshop τους. ❤️

      Delete
  4. Πολύ όμορφο! Δηλώνουμε κι εμείς planner addicts! Να σου ευχηθούμε να γεμίσεις τις σελίδες του όμορφα σχέδια λοιπόν! xoxo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστώ αγαπημένες :) Εύχομαι το ίδιο και για εσάς ❤️

      Delete

Back to Top