ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟ



Το πιο φυσικό

Eγώ δε μαυρίζω ποτέ. Το αποφεύγω. Είναι όμως στιγμές που θέλω ένα τσακ "μαυρισμένης" γυαλάδας.
Το Liquid Face Illuminator της Laura Mercier, μία καινούργια ένταξη στο beauty, χαρίζει ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα υγρής μορφής illuminator (κάτι μεταξύ highlighter και bronzer) που ενώ εκ πρώτης όψεως μοιάζει πηχτό, σκούρο και βαρύ, αφήνει στο δέρμα μία υπέροχη φυσική γυαλάδα (πιο φυσική δε γίνεται).  Απλώνεται σα πούδρα, δε κολλάει ποτέ και στεγνώνει σε χρόνο dt. Το μόνο του αρνητικό ίσως να είναι η διάρκειά του. Δε μένει αναλλοίωτο (σε μένα κράτησε περίπου 2 ώρες στο δέρμα) και εννοείται δεν είναι αδιάβροχο. Αν βουτήξεις σε νερό, εξαφανίστηκε. 
Το τοποθέτησα στα ζυγωματικά αλλά και στους ώμους και η λάμψη ήταν καταπληκτική. Δεν φαινόταν διαφορά με το υπόλοιπο δέρμα και "έδενε" άψογα. 
Γενικώς, γνωρίζεις πόσο αγαπώ τα προϊόντα της Laura Mercier και αυτό επειδή δεν βγάζει σωρηδόν καινούργιες σειρές με αμφίβολα αποτέλεσμα. Προσέχει το κάθε προϊόν να κάνει αυτό που υπόσχεται. 


Aπόχρωση Addiction 


Το Liquid Face Illuminator μπορείς να το βρεις σε δύο αποχρώσεις: Στην "addiction" για πιο ανοιχτόχρωμες και στην "seduction" για τις πιο σκουρόχρωμες και μαυρισμένες επιδερμίδες.

Τα προϊόντα της Laura Mercier διατίθενται σε αποκλειστικότητα από το atticabeauty.gr εδώ 
Βρες το Liquid Face Illuminator εδώ


1 comment:

  1. τελειο http://missbellabamba.blogspot.com/2018/06/blog-post.html#more

    ReplyDelete

Back to Top