ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣΟ "κορέκτορας" που σώζει

Ανέκαθεν είχα ουλές στο δέρμα. Στην αρχή από το απότομο ύψος (12 πόντους σε ένα καλοκαίρι) και ύστερα από την αυξομείωση βάρους. Πάντα έψαχνα καλλυντικές κρέμες για να "σώσουν" την κατάσταση καθώς άλλη τεχνική δεν υπάρχει και μην ακούτε τι λένε. Το θέμα το ψάχνω και θα το ψάχνω από όλες τις πλευρές. Αν βγει κάτι θαυματουργό που θα εξαφανίζει τις ραγάδες, σίγουρα από εμένα θα το μάθετε πρώτες.
Στο θέμα μας...
Οι καλλυντικές κρέμες που υπόσχονται επούλωση των ραγάδων, στην ουσία υπόσχονται σούπερ ενισχυμένη ενυδάτωση του δέρματος και επούλωση κατά το ήμισυ. Δηλαδή τρέχει να μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Η Elancyl έχει ιστορία στο θέμα και πάντα την προτιμούσα. Τα τελευταία δύο λοιπόν χρόνια, έχω χάσει αρκετό βάρος και εννοείται ότι το δέρμα μου απέκτησε καινούργια οριζόντιες και κάθετες φιλενάδες. Kαι το Gel Correction της Elancyl με έχει σώσει.

Το τοποθετώ ακριβώς πάνω στις ουλές βράδυ και πρωί (στεγνώνει γρήγορα) και αυτό το κάνω μόλις δω καινούργια μοβ ραγάδα. Το μυστικό είναι να τις προλάβεις όταν είναι σκούρες γιατί τότε επιδέχονται διόρθωσης. Μόλις πάρουν το χρώμα τους δέρματος (και λίγο πιο λευκές) τότε η ζημιά έχει γίνει και δυστυχώς δε μπορείς να κάνει τίποτα.

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα αποτέλεσμα που μου έχει προσφέρει το συγκεκριμένο προϊόν και είναι η τρίτη φορά που το αγοράζω.

Θα το βρεις σε φυσικά φαρμακεία αλλά και σε ηλεκτρονικά (με έκπτωση) εδώ και εδώ No comments:

Post a Comment

Back to Top