EMPTIES #3


Είναι μία ώρα δύσκολη του χωρισμού η ώρα! 



Εmpties, με προιόντα που αγάπησα και με αγάπησαν και με άλλα που με στενοχώρησαν και τα "χώρισα" με μεγάλη ευχαρίστηση.

Πάμε να τα δούμε.





Pantene Pro V Protezione Colore 



Σαμπουάν από τη γνωστή σε όλες μας εταιρία, Pantene Pro V. Καινούργια σειρά η συγκεκριμένη, με στόχο τη βαθιά αναδόμηση της τρίχας. Εγώ διάλεξα υποκατηγορία, το σαμπουάν για την προστασία χρώματος των βαμμένων μαλλιών. 
Δεν καθαρίζει καλά, είναι λιπαρό σαν μάσκα μαλλιών, εκνευριστικά δύσκολο ξέβγαλμα, αφήνει τα ξηρά μου (!!!) μαλλιά σαν γλυμμένα. Δεν θέλω καν να φανταστώ τι κάνει σε λιπαρά μαλλιά. 

Βαθμολογία: 1/10 




L' oreal Mythic Oil



Αν και δείγμα, η ποσότητα του Mythic Oil της L' oreal, ήταν αρκετή για να έχω μία σωστή άποψη. Αν εξαιρέσουμε το υπέροχο άρωμά του (πραγματικά σαγηνευτικό), δεν κάνει τίποτα παραπάνω από ένα ελαφρύ, ξηρό λάδι. Μπορώ κάλλιστα, να κάνω την ίδια δουλειά με το καστορέλαιο. 

Βαθμολογία: 5/10




Dove Purely Pampering Body Wash



Η purely pampering της Dove, είναι νέα σειρά και υπόσχεται ακόμα πιο έντονη ενυδάτωση.
Εγώ απλά τη λάτρεψα! Το αφρόλουτρο έχει υπέροχο άρωμα (φυστίκι με μανόλια), είναι απίστευτα ενυδατικό με πλούσιο αφρό, καθαρίζει και αναζωογονεί. 
Δεν έχω λόγια να πω για το πόσο καλή εταιρία είναι η Dove και πόσο αγαπώ τα προϊόντα της. Δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ. 
Dove σε αγαπώ!

Βαθμολογία: 10/10




Flormar Rotating Mascara



Ορίστε και μία μάσκαρα που κάνει περισσότερα από όσα υπόσχεται. H Rotating Volume mascara της Flormar, έχει ηλεκτρικό βουρτσάκι που γυρίζει 360ο μοίρες χάρη στο μηχανισμό που διαθέτει στο πάνω μέρος του απλικατέρ. Υπόσχεται όγκο αλλά χαρίζει και υπέροχο μήκος! Είναι η δεύτερη που τελείωσα και προβλέπω να την αγοράζω για πολλά χρόνια ακόμα.
Μπορείς να δεις εδώ, αναλυτικό yay or nay.

Βαθμολογία: 9/10




Make up Professional Blush Brush




Είχα ακούσει (δεν θυμάμαι από που), ότι τα πινέλα της make up professional (θα την βρείτε στα Jumbo), είναι πάρα πολύ καλά, δεν μαδάνε, δεν αφήνουν patches και κρατάνε για πολύ καιρό...
Εγώ θα πω, ότι αυτό -τουλάχιστον- το πινέλο, είναι μία αποτυχία! 
Άγριο σαν σκούπα τζακιού, μαδάει σαν εποχιακή τριχόπτωση και δεν θέλω να το ξαναδώ μπροστά μου!

Βαθμολογία: 0/10





Clinique All About Eyes 


H κρέμα ματιών all about eyes από την Clinique, είναι ένα μικρό θαύμα. Είναι τόσο αποτελεσματική, που δεν θα το πιστεύεις. Μειώνει τους μαύρους κύκλους, απαλύνει τα πρηξίματα και απορροφάται άψογα.
Η full size συσκευασία είναι ήδη στην wishlist μου.

Βαθμολογία 9/10




Accessorize Cosmetics Lip Tint & Balm



Ένα απλό lip tint από την Accessorize, το οποίο όμως, παραδόξως, χρησιμοποίησα μέχρι τέλους (αυτό λέει πολλά).
Αφήνει ένα τριανταφυλλί χρώμα το οποίο κρατάει για ώρες, ενυδατώνει πολύ καλά και πάντα το είχα στη τσάντα μου για ώρα ανάγκης. 

Βαθμολογία: 8/10



Seche Vite Top Coat



Σαφώς και το ξέρεις. Εγώ όμως το αγοράζω τελευταία φορά. Το Seche Vite top coat, είναι το πιο αποτελεσματικό top coat της αγοράς. Στεγνώνει τα νύχια σε δευτερόλεπτα (όσες στρώσεις βερνικιού και αν έχεις περάσει) και αφήνει μία υπέροχη gel γυαλάδα στα νύχια.
Ο λόγος όμως που δεν θα το ξαναγοράσω, είναι τα συστατικά που περιέχονται στη φόρμουλα, τα οποία (όπως αναγράφονται και στο φυλλάδιο οδηγιών) είναι εξαιρετικά επικίνδυνα.

Βαθμολόγια: 5/10




Burberry Brit, White Collection




Tα τελευταία δέκα χρόνια, όσον αφορά στις κολώνιες, δεν φοράω τίποτε άλλο εκτός από Burberry (ακριβό μεν αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να το αγοράζω).
H μυρωδιά των αρωμάτων του οίκου ταιριάζει απόλυτα στο δικό μου στυλ.  
Η γυναικεία εκδοχή της White Collection από την Burberry Brit, έχει πλούσιο άρωμα από πράσινο τσάι, fresh lime, white musk και τριαντάφυλλο. Άκρως ανοιξιάτικη-καλοκαιρινή μυρωδιά που όσο καιρό το φορούσα δεν υπήρξε ένας άνθρωπος που να μην με ρωτήσει τι άρωμα φοράω. Εντυπωσιακό!

Βαθμολογία: 10/10




Έσύ έχεις δοκιμάσει κάποια από τα προϊόντα που ανέφερα; Τι γνώμη έχεις;
                                                                                                      


                                                                                                                       

29 comments:

  1. Λατρευω τα post με empties! Αχ το πηρα και εγω το πινελο και ηταν τετοια η απογοητευση,δεν προλαβα να το χρησιμοποιησω γιατι ξεκολλησε τελειως απο τη βαση του. Το seche vite καταλαβαινεις απο τη μυρωδια οτι ειναι τιγκα στα χημικα και να σου πω ουτε απο διαρκεια με ξετρελανε. Η all about eyes ειναι πραγματι φοβερη κρεμα και με φανταστικη υφη. Απο τα υπολοιπα μου κινησε το ενδιαφερον η μασκαρα με το περιστρεφομενο βουρτσακι. Φιλια!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mα πραγματικά, τι βρίσκουν σε αυτά τα πινέλα; Κάνω κάτι λάθος;
      Για το seche vite συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ. Ούτε διάρκεια είχε φοβερή. Βέβαια, εδώ κάπου να πω, ότι εγώ προσωπικά δεν μπορώ να κρατήσω μανικιούρ πάνω απο δύο ημέρες λόγω εργασίας, άρα δεν είμαι και πολύ αντικειμενική.
      Tην all about eyes την ερωτεύτηκα, την λάτρεψα, την θεοποίησα! Περιμένω να λάβω την full size συσκευασία <3.
      H μάσκαρα είναι απο τις καλύτερες που έχω χρησιμοποιήσει. Το μόνο αρνητικό της, η τιμή της (16 ευρώ).
      xoxo <3

      Delete
  2. πολύ όμορφα empties.. δεν έτυχε να δοκιμάσω κάτι από τα πιο πάνω, το άρωμα το έχω μυρίσει! ίσως να είναι το επόμενο άρωμα που θα αγοράσω.. φιλάκια πολλά :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σε ευχαριστώ πολύ :)
      To άρωμα το αγαπώ. Δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναγοράσω την συγκεκριμένη εκδοχή (αν την βρω).
      Φιλιά πολλά <3

      Delete
  3. Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς σαμπουάν μαλλιών από την Pantene και έχω μείνει ευχαριστημένη.
    Αγαπώ τα αφρόλουτρα της Dove!
    Θα συμφωνήσω μαζί σου για το πινέλο από τα Jumbo..Είναι άγριο και αφήνει παντού τριχάκια! πω πω μακριάαα... :P
    Φιλιά :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ναι κι εγώ έχω μείνει ευχαριστημένη από τα περισσότερα σαμπουάν της Pantene αλλά αυτό ήταν σκέτη αποτυχία για μένα. Δεν μου έκατσε καθόλου καλά ;(
      Η Dove είναι λατρεμένη εταιρία.
      xoxo <3

      Delete
  4. Αυτό το πινέλο από Jumbo το έβαλα σε προιόντα που δεν θα αγοράσω ξανά :P Το μισώ χαχα! Επίσης με το σαμπουάν από Mythic Oil κι εγώ όπως κι εσύ δεν ενθουσιάστηκα καθόλου...xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εγώ να δεις μίσος! Γέμισα τρίχες! :P
      Εντωμεταξύ στη φώτο έχω βάλει το σαμπουάν ενώ έπρεπε να βάλω το λάδι. Όταν το αντιλήφθηκα είχα πετάξει και τα δύο :P Aναφέρομαι στο λάδι όμως (όχι οτι το σαμπουάν ήταν κάτι το ιδιαίτερο).
      xoxo <3

      Delete
  5. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που έγραψες! Όντως κάποια προϊόντα είναι υπερτιμημένα, χαίρομαι που διαβάζοντας τέτοιες αναρτήσεις τα αποφεύγω.
    Εμένα πάντως το σαμπουάν της pantene , παρόλο που τα μαλλιά μου είναι λιπαρά, με βόλεψε

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σας ευχαριστώ κορίτσια μου! <3 Χαίρομαι πολύ σας άρεσε :)
      Πείτε μου τι έκανα λάθος με το σαμπουάν της Pantene γιατί πραγματικά όπως και να το χρησιμοποίησα (λίγη ποσότητα ή περισσότερη ποσότητα) είχα το ίδιο αποτέλεσμα. ο.Ο

      Delete
  6. Γελάω πολύ με τα ποστς σου μερικές φορές! Όταν δεν σου αρέσει κάτι, δεν το κρύβεις. Μου αρέσει αυτό.
    Το σαμπουάν της pantene και εμένα μου λάδωνε τα μαλλιά!!!
    Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι η μάσκαρα (πήγα κατευθειαν να δω το review). Δεν ήξερα ότι ύπάρχει κάτι τέτοιο! Φαίνεται φανταστικό!
    Επίσης, θα ήθελα να δοκιμάσω την κρέμα ματιών της clinique που είμαι τόσο καιρό σε αναζήτηση μιας αποτελεσματικής. Θα πάω σίγουρα να την δω.
    Φιλια πολλά!

    ReplyDelete
    Replies
    1. αχαχχα σε ευχαριστώ πολύ! :)
      Ούτε εγώ έχω βρει ανάλογη μάσκαρα στην Ελλάδα και όταν την ανακάλυψα εντυπωσιάστηκα.
      Την κρέμα της Clinique να την δοκιμάσεις, νομίζω ότι θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα (είναι για όλους τους τύπους δέρματος).
      φιλιά <3

      Delete
  7. Το αφρόλουτρο της Dove πράγματι εξαιρετικό. Το Mythic Oil σκεφτόμαστε καιρό να το πάρουμε αλλά η τιμή του είναι τσιμπημένη αν κάνει απλά ότι μπορείς να κάνεις με το καστορέλαιο. Άκυρο λοιπόν! Η μασκαρα μας εντυπωσίασε, πρέπει να την τσεκάρουμε, αλλά αυτό που μπήκε σίγουρα στη wish list είναι η κρέμα ματιών! Πολύ ωραίο post!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου <3
      Μα δεν είναι υπέροχο το αφρόλουτρο; Έχουν πετύχει υπέροχη μυρωδιά και υφή.
      Το mythic oil δεν έκανε τίποτα ιδιαίτερο στα δικά μου ξηρά μαλλιά... απογοητέυτηκα...
      Τη μάσκαρα να την τσεκάρετε και να την πετύχετε σε έκπτωση ( τα flormar βάζουν αρκετά συχνά).
      H all about eyes νομίζω θα αγαπηθεί πολύ.
      xoxo

      Delete
  8. συμφωνώ απόλυτα για το Mythic oil και το Dove ! Το Seche Vite όμως ότι και να έχει μέσα δε το εγκαταλείπω είναι σχέση εξάρτησης. I love empties posts too :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Αυτή τη σχέση εξάρτησης με το seche vite την είχα κι εγώ πολύ καιρό... Τώρα μου γύρισε η βίδα και είπα "no". Το αγάπησα αυτό τον προϊόν δε λέω, αλλά πολλή χημεία βρε Μυρώνα.
      <3 <3 <3

      Delete
  9. Τα αφρόλουτρα της Dove τα αγαπώωωω! έχω ένα τέτοιο πινέλο για την σκιά αλλά μου βγήκε πάρα πολύ καλό, πολύ μαλακό και δεν μου έχει μαδήσει ποτέ και το έχω σχεδόν ένα χρόνο.... μάλλον έτυχε? ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Και εγώ τα αγαπώ! Πόσες φορές -ενώ έχω δεκάδες αφρόλουτρα- έχω ανάγκη κάποιο της Dove... σου τυχαίνει ή μόνο εγώ το παθαίνω; :P
      Τι πινέλο πήρες; Είναι το ίδιο; Μήπως φταίνε οι παρτίδες;

      Delete
  10. θα συμφωνησω απολυτα για το dove και την κρεμουλα της clinuque-για χρονια ηταν η αγαπημενη μου! δεν το περιμενα ομως για το mythic oil.... τοσο διαφημισμενο και ακριβο!!!!! και για το top coat εχεις απολθυο δικιο!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Εμένα δεν μου έκανε τίποτα το ιδιαίτερο το mythic oil σε αντίθεση με άλλα λάδια που χρησιμοποιώ. Από μυρωδιά σκίζει, από υφή επίσης, από χρησιμότητα καθόλου.
      xoxo <3

      Delete
  11. Το συγκεκριμένο δείγμα Mythic Oil το έχω κι εγώ -από περιοδικό- και μου άρεσε πολύ! Είναι σαμπουάν όμως (και στη φωτό shampoo γράφει), και με άφησες λίγο μπερδεμένη...

    ReplyDelete
  12. Αλκμήνη το συγκεκριμένο μπουκάλι είναι όντως το σαμπουάν αλλά εγώ αναφέρομαι στο λάδι. Έκανα λάθος στη φωτογραφία και όταν ανακάλυψα το λάθος είχα ήδη πετάξει το μπουκάλι με το λάδι :)

    ReplyDelete
  13. Αγαπώ empties, το ξέρεις! Θέλω πολύ να δοκιμάσω το αφρόλουτρο από Dove, πρέπει να μυρίζει τέλεια! Χαχαχαχαχα έλιωσα με την περιγραφή του πινέλου!! Φιλάκια :) x

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ήρθε η ώρα να μυρίσεις φυστίκι νομίζω! (Αυτό δεν ακούστηκε και πολύ καλά αλλά δεν το σβήνω :P )
      To πινέλο μη μου το θυμίζεις...

      Delete
    2. Χαχαχαχαχαχαχαχα κλαίω!!!

      Delete
  14. Θα συμφωνήσω απόλυτα για το πινέλο του ρουζ. Δυστυχώς κάποιες το φορές το φθηνό σου βγαίνει πιο ακριβό.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Βλέπω όλες το έχουμε τιμήσει αυτό το πινέλο...!
      Συμφωνώ μαζί σου!

      Delete
  15. τα αφρολουτρα της Dove ειναι φοβερα!! οσο για τα σαμπουαν της Pantene δεν αρεσουν καθολου στα λιπαρα μαλλια μου.. .__. xxx απο http://mycolorsecrets.blogspot.gr/2015/04/empties.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τα αφρόλουτα της Dove είναι σταθερή αξία :) Μήπως να δοκίμαζες ένα σαμπουάν της Pantene για πολύ λιπαρά μαλλιά;

      Delete

Back to Top