MAKE UP HAUL



Haul, Haul, Haul!

Πρώτο haul (ξέρω, ξέρω, θα έπρεπε να είχα αρχίσει νωρίτερα) και ανυπομονώ να σου δείξω τι αγόρασα τον προηγούμενο μήνα. Όλα σχετίζονται με make up και όλα τα αγάπησα από την πρώτη στιγμή που τα χρησιμοποίησα. So, let's go!


Fardel promake up: Iridescent powder n.626



Ιριδίζουσα πούδρα/highlighter/σκιά, σε μπρονζέ απόχρωση από την εταιρία Fardel. Υπέροχο χρώμα και υφή και απίστευτα φυσική λάμψη ειδικά πάνω σε ηλιοκαμμένο δέρμα. Μπορείτε να το βρείτε στο ελληνικό e-shop jointhebeauty.gr πατώντας ΕΔΩ




Elizabeth Arden: Beautiful Color


Αγαπώ τα  high end προϊόντα της Elizabeth Arden! Έρχονται πάντα σε υπέροχη, κομψή συσκευασία ενώ η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί είναι άριστη. Δύο τελευταία αποκτήματα λοιπόν, μία μαύρη σκιά που προορίζεται για φρύδια ή για eyeliner και μία σκιά ματιών σε χρώμα royal blue από την σειρά Beautiful color.


  • Brow Shaper and eyeliner: Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι η καλύτερη σκιά (που έχω βρει μέχρι στιγμής), για την κόγχη του ματιού. Ματ, σκούρα γκρι/μαύρη, με απαλή υφή ("σβήνει" εξαιρετικά), χωρίς το εφέ κιμωλίας. Έψαχνα τόσο καιρό για κάτι τέτοιο και τελικά το βρήκα! 

  • Eye shadow: Τι υπέροχο χρώμα! Ιριδίζον σατινέ, με την απαλότερη υφή. Χρώμα royal blue με πράσινους υποτόνους, ιδανικό για όλες τις αποχρώσεις ματιών. Απλά καταπλητικό.
    Tην εταιρία μπορείτε να την βρείτε σε γνωστά πολυκαταστήματα καλλυντικών.




    Avene: Couvrance Creme de teint compacte



    Το αγαπημένο μου make up σε compact μορφή. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για να καλύψει οποιαδήποτε ατέλειά σου (σπυράκια, ουλές, πανάδες), με ένα μικρό πέρασμα. 
    Μη βιαστείς να μου πεις ότι φαίνεται βαρύ. Η Avene έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με αυτό το make up. 
    Στεγνώνει κατευθείαν και ματ, εξαφανίζεται και γίνεται ένα με το δέρμα σου σα να μη φοράς τίποτα. Δεν υπερβάλλω. Αρκεί να βρεις τον σωστό τόνο για τη δική σου επιδερμίδα. Είναι ένα προϊον που πρέπει να επενδύσεις. Τέλος, έχει και spf 30. Πες μου. Έχεις βρει κάτι καλύτερο; Εγώ όχι.

    Θα το βρεις σε όλα τα φαρμακεία.


    Μax Factor: Dip-in eye shadow




    Αν ψάχνεις για μια σκιά που να μπορείς να ελέγχεις χωρίς να χρειάζεσαι άπειρο blending μετά, αυτή είναι για σένα. Η σειρά max effect, αν και δεν είναι καινούργια, παραμένει σταθερή αξία για μένα. Η σκιά βρίσκεται σε loose μορφή μέσα στο μπουκαλάκι, ενώ η εφαρμογή γίνεται παιχνίδι με το ιδιαίτερο απλικατέρ.Το χρώμα που διάλεξα είναι το silver lounge 10, για περισσότερη λάμψη στα βλέφαρα αλλά και στην εσωτερική γωνία του ματιού. Καλές μου εφαρμογές!

    Την εταιρία μπορείς να την βρεις σε γνωστά πολυκαταστήματα καλλυντικών.



    Κοrres: Black Kohl Eyeliner & Twist eyeshadow


    Δεν πρωτοτύπησα. Δεν άντεχα όμως, να μην έχω στη συλλογή μου δύο από τα πιο γνωστά προϊόντα ματιών του Κορρέ. Τα λάτρεψα κατευθείαν και τα δύο.



    • Black Kohl eyeliner:  Εyeliner ματιών από τη σειρά Volcanic Minerals. Κατάμαυρο, ματ, με μεγάλη διάρκεια και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για το waterline. Δεν φεύγει ακόμα και αν δακρύσεις.



    • Τwist eyeshadow: Πάλι από την ίδια σειρά, τα twist eyeshadow έχουν αγαπηθεί πολύ. Διάλεξα τη μπρονζέ απόχρωση, ένα υπέροχο ιριδίζον χρώμα που κρατάει για ώρες στα βλέφαρα. 



    Horst Kirchberger: Ultra Gloss





    Θα άφηνα ποτέ αυτό το haul χωρίς να αναφέρω κραγιόν ή gloss; Όχι!
    Σίγουρα θα γνωρίζεις ότι έχω μία ιδιαίτερη αγάπη στον κ. Kirchberger, κι αυτό, επειδή ό,τι δημιουργεί είναι απλά καταπληκτικό. H καινούργια σειρά με τα ultra gloss (αν δεν κάνω λάθος περιέχει 24 αποχρώσεις), έχει τα πιο όμορφα χρώματα. Διάλεξα το πιο φυσικό nude που υπάρχει, το νούμερο 1. Ένα ροζ καφέ, το οποίο αν και gloss δεν κολλάει καθόλου. Εξάλλου η σύστασή του είναι τέτοια που δεν το επιτρέπει. Ένα gloss λοιπόν, που δεν κολλάει, παραμένει για ώρες και η σύνθεσή του σου χαρίζει πιο γεμάτα χείλη. Για το απλικατέρ τι να πω; Κάνει την εφαρμογή πανεύκολη χωρίς λάθη. Το αγαπώ! 

    Τα προϊόντα της εταιρίας θα τα βρεις στο e-shop του beauty test box πατώντας ΕΔΩ


    *Γράψε μου από κάτω ποιές ήταν οι δικές σου τελευταίες προσθήκες ή αν έχεις δοκιμάσει κάποια από τα παραπάνω προϊόντα.
    xoxo


                                                                                                                             

    35 comments:

    1. Τέλειες αγορές! Θέλω να δοκιμάσω τα lip gloss που δείχνεις στο τέλος!
      Επίσης υπέροχες φωτογραφίες!

      ReplyDelete
      Replies
      1. Σε ευχαριστώ πολύ <3 Να τα δοκιμάσεις είναι πάρα πολύ καλά και σταθερά :)

        Delete
    2. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα από αυτά... Με γεια και να τα χαρείς :)

      Φιλάκια ♥

      ReplyDelete
      Replies
      1. Σε ευχαριστώ πολύ! Έχω ξετρελαθεί με όλα!
        xoxo

        Delete
    3. Με γεια σου!! Να τα χαρείς όλα!
      Οι σκιές από Elizabeth Arden φαίνονται καταπληκτικές!!

      ReplyDelete
      Replies
      1. Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ! <3
        Οι σκιές είναι φανταστικές! Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ!
        xoxo

        Delete
    4. Φαινονται υπέροχα .. Με γεια και να τα χαρείς :(
      Φιλακιαααα :*

      ReplyDelete
      Replies
      1. Σε ευχαριστώ πολύ! :)
        xoxo

        Delete
    5. με γεια σου!

      να τα χαρείς όλα!

      φιλιά

      ReplyDelete
      Replies
      1. Ευχαριστώ Φαίη μου! <3
        xoxo

        Delete
    6. Υπέροχα κ ζηλευτά κορίτσι ομορφο.... Καλη Ανάσταση ευχομαι... Και...να λάμψεις....

      ReplyDelete
      Replies
      1. Ευχαριστώ Μαίρη μου! Να είσαι καλά! <3 <3

        Delete
    7. wow όλα ένα κι ένα!! Έπαθα πλάκα με την απόδοση της μπλε σκιάς, και φαντάσου ότι εμένα δεν μου αρέσουν τα μπλε στα μάτια :) xx

      ReplyDelete
      Replies
      1. Ούτε εγώ είμαι φαν των μπλε. Αυτό όμως δεν είναι μπλε. Είναι ένα αριστούργημα. Καμια φορά οι μπλε αποχρώσεις στα μάτια δεν κολακεύουν τόσο πολύ. Αυτή όμως απλά δεν περιγράφεται. Την λατρεύω!
        xoxo <3

        Delete
    8. δεν εχω πολλά προϊόντα EA αλλά όλα όσα έχω είναι εξαιρετικά. Σου συστήνω να τσεκάρεις το rose gold lipgloss είναι ένα από τα αγαπημένα μου lipglosses ever :)

      ReplyDelete
      Replies
      1. Το rose gold έχει απίστευτο χρώμα... το έψαχνα στο internet μόλις είδα την απάντησή σου (εννοείται). :) Εντωμεταξύ στην Ελλάδα δεν είναι και πολύ γνωστά τα καλλυντικά της EA και είναι τόσο κρίμα γιατί είναι υπέροχα.

        Delete
    9. Με γεια σου! Πολύ όμορφα όλα! Έχουμε δοκιμάσει και τα δύο από Korre και είναι εξαιρετικά. Το foundation της Avene λες να κάθεται καλά στις λιπαρές επιδερμίδες;

      ReplyDelete
      Replies
      1. Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια μου :)
        To foundation της Avene βγαίνει σε δύο εκδοχές σε compact comfort (για ξηρές έως πολύ ξηρές επιδερμίδες, αυτό δηλαδή που πήρα εγώ) και σε oil-free (για μικτό έως λιπαρό δέρμα). Oπότε σίγουρα θα βρείτε το κατάλληλο για εσάς :)

        Delete
    10. Με γειά πολύ όμορφα όλα!Εγώ απο αυτά μότο το μολύβι του κορρέ έχω και είμαι ευχαριστημένη.Θέλω πολύ να δοκιμάσω κραγιόν του Kirchberger,είχα δεί ένα μωβάκι στο e-shop του beautytestbox κια όλο τον χειμώνα έλεγα να το πάρω,αλλά τώρα για καλοκαίρι λέω να πάρω πιο ανοιχτή απόχρωση.
      Φιλιά!!!

      ReplyDelete
      Replies
      1. Σε ευχαριστώ πολύ Δέσποινα :)
        To μολύβι μέχρι στιγμής έχει φανεί αντάξιο των προσδοκιών μου. Ο Ηorst έχει το καλό ότι εκτός από πολλές αποχρώσεις, έχει και πολύ καλή υφή στα κραγιόν ή τα lipglosses του. Δοκίμασε από τη σειρά rich attitude το deep rose ή το pink chic. Τέλεια ροζ για άνοιξη/καλοκαίρι.
        xoxo :)

        Delete
    11. αααααα πολύ ωραίες αγορές ^^. αυτές τις σκιές του κορρέ σε μολύβι... την καφέ θα την πάρω και γω όταν ανοίξει ο καιρός, γιατί ακόμα έχουμε χειμώνα απ ότι φαίνεται ;Ρ

      ReplyDelete
      Replies
      1. Σε ευχαριστώ πολύ Έφη :) Tην μπρονζέ την ήθελα πολύ καιρό τώρα και όλο το καθυστερούσα. Είναι υπέροχη.
        Μη μιλάς για χειμώνα, τρελαίνομαι! Θέλω άνοιξη!!

        Delete
    12. Με γεια όλα Ηρώ μου, να τα χαρείς!! Λατρεύω τη μπρονζέ σκιά του Κορρέ, είναι πολύ όμορφο το χρώμα και βολικό για κάθε μέρα! Καλά η μπλε σκιά της Elizabeth Arden είναι πανέμορφη! Φιλάκια!! x

      ReplyDelete
      Replies
      1. Σε ευχαριστώ Σταυροπουλάκι! :P
        Aπό εσένα είδα πρώτα την μπρονζέ σκιά του Κορρέ και ερωτεύτηκα :) Και θεωρώ ότι είναι καλύτερη από τα color tattoo. Πιο σταθερή και πιο εύκολη στη χρήση. Συμφωνείς;
        H μπλε σκιά της ΕΑ, έχει κλέψει τις εντυπώσεις :)

        Delete
      2. Εμένα και οι 2 μου αρέσουν πολύ, απλά του Κορρέ είναι πιο βολική λόγω συσκευασίας ;) Να κάνεις μακιγιάζ με τη μπλε σκιά και να μας το δείξεις, το απαιτώ :P x

        Delete
      3. E αφού το απαιτείς δεν μπορώ να κάνω αλλιώς! :)
        xoxo

        Delete
    13. Θα συμφωνησω για τα προιοντα Korres , αν και οι κρεμες του δε μου αρεσουν καθολου , σε ολα τα αλλα πιστευω οτι κανει φοβερη δουλεια!
      Το μπλογκ σου ειναι φοβερο, ειμαι νεα εδω και προσπαθω να εξοικοιωθω αλλα ο,τι εχω καταφερει να δω μεχρι στιγμης το εχεις κανει super!

      ReplyDelete
      Replies
      1. Κρέμες korre δεν έχω δοκιμάσει ακόμα. Είμαι πολύ συγκεκριμένη και προσεκτική στα προϊόντα που διαλέγω για το πρόσωπο (πολύ ευαίσθητο δέρμα).
        Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφά σου λόγια. :) Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει <3 <3 <3 <3
        Είσαι νέα; Καλώς ήρθες λοιπόν!

        Delete
    14. Πολυ ωραιες αγορες! Με γεια σου!

      ReplyDelete
      Replies
      1. Σε ευχαριστώ πολύ!
        ^__^

        Delete
    15. πολύ όμορφα κορίτσι! η μπλε σκιά υπέροχη!!!

      ReplyDelete
      Replies
      1. Σε ευχαριστώ πολύ Νατάσα μου! <3
        Την μπλε σκιά ανυπομονώ να τη φορέσω (περιμένω τον καιρό να ζεστάνει λίγο) :)

        Delete
    16. Αγαπώ τα μολύβια του Κορρέ! Να δοκιμάσεις και το Longlasting θα εκπλαγείς με το πόσο μαλακό είναι. Πρόσφατα κι εγώ αγόρασα μία twist eyeshadow στην απόχρωση ivory αλλά με έβαλες σε πειρασμό και για την μπρονζέ! Με γεια σου!

      ReplyDelete
      Replies
      1. Λες ε; Γενικά έχω μία ευαισθησία στα μάτια και πάντα χρησιμοποιώ μαλακά μολύβια. Το Longlasting κρατάει περισσότερο από αυτό που πήρα εγώ; Γιατί κι αυτό, έχει πολύ καλή διάρκεια. Την ivory την θέλω κι εγώ. Περιμένω να τελειώσω ένα παρόμοιο από την mememe πρώτα (μην το παρακάνω). Η μπρονζέ είναι σούπερ. Να την τιμήσεις :)
        <3

        Delete
      2. Δεν τα έχω συγκρίνει για να είμαι ειλικρινής αλλά ότι έχει φοβερή διάρκεια είναι γεγονός!

        Delete

    Back to Top