KMAX: 2 ΣΕ 1 ΞΗΡΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ


Bye-bye λιπαρότητα


Από τα πιο essentials προϊόντα του καλοκαιριού είναι το dry shampoo. Όχι όμως όποιο να' ναι shampoo. Το σωστό το shampoo, το πρόστυχο. Αυτό που όταν φωνάζεις στον καθρέπτη "τι μαλλιά-στάχυα είναι αυτά" να εμφανίζεται μόνο του. Αυτό που "τραβάει" τη λιπαρότητα της ρίζας και σου χαρίζει φρεσκολουσμένα μαλλιά και ας έχουν περάσει πέντε μέρες από τότε που συναντήθηκαν με το ύδωρ. Αυτό λοιπόν, δημιούργησε και η Κmax. Εισακούστηκαν οι προσευχές μου.


Το Volumizing Root Spray (2-1 dry shampoo), είναι ένα ξηρό σαμπουάν που κάνει αυτό που υπόσχεται συν κάτι παραπάνω. Εκτός από την 100% απομάκρυνση της λιπαρότητας, προσφέρει και μία μοναδική λάμψη στα μαλλιά.
Η εξαφάνιση δε, της λιπαρότητας δεν είναι παροδική όπως έχω παρατηρήσει σε όλα τα ξηρά σαμπουάν του εμπορίου που έχω χρησιμοποιήσει (είναι και πολλά πανάθεμά τα). Αντιθέτως, το αποτέλεσμα κρατάει για τουλάχιστον μία ημέρα.
Το χρησιμοποίησα σε άλουστα μαλλιά 3 ημερών και ενώ περίμενα ότι σε τρεις με τέσσερις ώρες η λιπαρότητα θα μου γύριζε μπούμερανγκ, διαψεύστηκα. Την επόμενη ημέρα έλουσα τα μαλλιά μου κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Είναι η δεύτερη φορά που εντυπωσιάζομαι με προϊόν της Kmax (δες εδώ το προηγούμενο review μου για το σαμπουάν χωρίς sulfates), και ανυπομονώ να ανακαλύψω καινούργιο διαμαντάκι της εταιρίας. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να μη ταυτιστείς με τα προϊόντα καθώς στοχεύουν περισσότερο στην καταπολέμηση ή κάλυψη της τριχόπτωσης (αν σε απασχολεί κάτι τέτοιο, μπες στο site τους και είμαι σίγουρη ότι θα βρεις πολλά προϊόντα να σε καλύψουν) αλλά σίγουρα ορισμένα από αυτά είναι must - have για όλους.


Βρες το Volumizing Root Spray εδώ
Μάθε όλα όσα πρέπει για την εταιρία εδώ

2 comments:

  1. Εχω πετυχει την διαφημιση στην τηλεοραση με τον Φερεντινο νομιζω; Δε μου γέμισε το ματι η αληθεια αλλα αυτα τα δυο προιοντα που εχεις παρουσιασει φαινεται οτι οντως σε εντυπωσιασαν και θα τα εχω υποψην μου. Ενα ξηρο σαμπουαν ειναι απαραιτητο το καλοκαιρι μετα απο ενα καλο αποσμητικοχαχαα
    εχω δοκιμασει και εγω αρκετα ξηρα και συμφωνω οτι δε κρατανε πολυ και νευριαζω. Αυτο της kmax θα το ξερω τωρα και θα ειναι μια απο τις επομένες αγορες μου.
    Η φωτογραφια παλι ειναι φοβερη. Εχεις εμπνευση!
    Φιλια κοριτσι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Οποιος και να το διαφήμιζε (που όντως αυτός το διαφημίζει) αν εμένα δε μου αρέσει...
      Είναι δύο στα δύο. Δύο μου έστειλαν και τα δύο κάνουν πολύ καλή δουλειά.
      Λες να κάνω κανένα ποστ με hardcore αποσμητικά να βρούμε την υγειά μας; :P
      Φιλιά 😘😘

      Delete

Back to Top